• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Microsoft, Build 2017 Etkinliğini Duyurdu

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Microsoft, Build 2017 Etkinliğini Duyurdu

    Microsoft, Build 2017 Etkinliğini Duyurdu

    Microsoft'un yeni Windows 10 güncellemesi Redstone 3'ün tanıtılması beklenen Build 2017, 10-12 Mayıs 2017 tarihlerinde Seatlle'da düzenlenecek.




    Microsoft, şirketin geleneksel haline gelen yıllık geliştirici konferansı Build 2017 geliştirici konferansını duyurdu. Build 2017, 10 Mayıs'ta başlayacak ve 12 Mayıs tarihinde sona erecek. Microsoft'un bu sefer ki konferansına Seatlle ev sahipliği yapacak. Şu anda Microsoft'un etkinlikte yapacağı tanıtımlar hakkında konuşmak için henüz çok erken.


    Microsoft, WinHEC 2016 Ayrıntılarını Açıkladı



    Mary Jo Foley'in belirttiği gibi, Microsoft'un Build'ı her zamanki Mart / Nisan zaman aralığına değil de Mayıs ayına zamanladığını fark edeceksiniz. Bunun sebebi olarak ise şirketin büyük olasılıkla Windows 10 için bir sonraki önemli güncellemesini tanıtacak olması gösteriliyor. Güvenilir kaynaklardan birine göre, Microsoft Build 2017 etkinliğinde Windows 10 "Redstone 3" güncellemesini tanıtacak. Şirketin Redstone 3 için planladığı diğer tüm özelliklerin yanında, büyük olasılıkla Windows 10'un kod adı NEON olan projesindeki yenilikler de gün yüzüne çıkacak.
    Yazılım devinin Windows 10 Redstone 2'yi (diğer adıyla Creators Update'i) Mart 2017'de piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu nedenle, Microsoft'un Mayıs ayında Build 2017'de gerçekten Redstone 3'ü tanıtması büyük bir sürpriz olmamalı.

    Microsoft, Build 2017 ayrıntılarına ek olarak, diğer geliştirici etkinlikleriyle ilgili başka bilgiler de açıkladı. Öncelikle, yazılım devi Worldwide Partner Conference etkinliğini "Microsoft Inspire" olarak yeniden adlandırıyor ve bu etkinlik 9-13 Temmuz tarihleri arasında Washington'da yapılacak. Ayrıca, şirket, Envision konferansını gelecek sene Orlando'da düzenlenecek olan Ignite konferansı ile de birleştiriyor.
    Build 2017 ve Microsoft'un diğer etkinlikleri gerçekten çok heyecan verici olacak. Bizler de bu etkinliklerin detaylarını sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
Hazırlanıyor...
X