mach1
28-01-2006, 21:22
NEBU adlı bir forum açılmış bizim nebutv abimizle le yakından uzaktan alakası yoktur ona göre arkadaşlar...
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Dikkat mach1 28-01-2006, 21:22 NEBU adlı bir forum açılmış bizim nebutv abimizle le yakından uzaktan alakası yoktur ona göre arkadaşlar... eaglepaw 28-01-2006, 21:37 uyarı için tşkler üstad saolasn ;) bu aralar forum açan açana :D bende açtım ama bakmayın ben ölesine laf olsun diye açtım :D free yerden kurdum walla sile 28-01-2006, 21:52 Uyarı için teşekkürler.Taklitlerden sakınınız. Yahu bu forum açma işi karlı bir iş mi ki ben de girsemmi diye düşünmeye başladım artık .Mısır patlağı gibi forum lar çıkmaya başladı.Her önüne gelen açıyo.:odunkes: mach1 28-01-2006, 22:02 Forumlar tabiiki faydalı açılsın illaki ama ad seçerken dikkat etmeli birilerinin nicklerini yada benzer çağrışım yapacak şeyleri bilerek kasıtlı yada kasıtsız almamak lazım özen göstermek lazım... eaglepaw 28-01-2006, 22:06 Forumlar tabiiki faydalı açılsın illaki ama ad seçerken dikkat etmeli birilerinin nicklerini yada benzer çağrışım yapacak şeyleri bilerek kasıtlı yada kasıtsız almamak lazım özen göstermek lazım... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Tasarım 28-01-2006, 22:11 Forumlar tabiiki faydalı açılsın illaki ama ad seçerken dikkat etmeli birilerinin nicklerini yada benzer çağrışım yapacak şeyleri bilerek kasıtlı yada kasıtsız almamak lazım özen göstermek lazım... Hazır marka olmuş kişilerin isimlerini kullanmak hem karlı hemde üye toplamak için avantajlı demekki üstadım. :) digicom 28-01-2006, 22:15 Yani yapılanlar biraz taklitcilik gibi birsey!şimdi ben mach1 diye veya doktor diye nick kullansam veya site -forum açsam olurmu!Yani boyle taklitçi olmamamk gerekir!Saygılar... alicakmak34 28-01-2006, 22:16 necocum bak formun acılmış :) danger35 28-01-2006, 23:07 tanıyan zaten bilir nejat abimi kopya değil hası burdadır.taklitlerinden kaçınınız:) saygılar abime;) ilgi için teşekkürler mach 1hocam.... digicom 28-01-2006, 23:34 neco abi iyidir.Biliriz kendini.Heee.matrak abimizdir.iyi olmuş taklitinin çıktıgı deger kazanmış abimiz.heee... nebutv 30-01-2006, 15:11 01-28-2006, 23:30 #9 nebutv Üye Üyelik Tarihi: Jan 2006 Mesajlar: 2 Üye No: 5 -------------------------------------------------------------------------------- Hayırlı olsun diyeyimde yeni bir forum açıldığını özel pm'ime gelen mesajlardan ve arkadaşlarımın bana ettiği telefonlardan öğrendim.Kutlayanlar veya haber vermediğimi düşünerek kırılanlar vardı. Benim bu forumla uzaktan veya yakından bir alakam yoktur ve olmayacaktır.Sadece isim benzerliği diye düşünüyorum.Burası için ilk ve son mesajım'dır.Kolay gelsin. Merakımdan soruyorum niye nebu.....? www.nebutv.com www.nebutv.net bunlar benim 3 yıldır kullandığım ve yayın yaptığım sitelerdir. Adım ve soyadımın baş harleri sitenin adını oluşturmaktadır.Anlamı budur. -------------------------------------------------------------------------------- Konu nebutv tarafından (01-28-2006 Saat 23:33 ) de değiştirilmiştir.. Aldığım cevap: 01-28-2006, 23:41 #10 NEBUFORUM Administrator Üyelik Tarihi: Jan 2006 Yaş: 23 Mesajlar: 69 Üye No: 1 -------------------------------------------------------------------------------- valla usta sende haklısın ama biraz etrafına bak heryerde bi forum eliniş sallayan 30 ytl ye host alıp forum kuruyor bende herkeskibi bi forum açmak isterken bi anda canal 5 arkadasım msn yi açtı nebu yazıyordu bende düşündüm en iyisi nebuforum olsun dedim yani nebu forumlar gibisinden bunuda söyliyeyim bizimki sadece eylence amaçlıdır Devemında yazdığım.....! Dün, 00:05 #11 nebutv Üye Üyelik Tarihi: Jan 2006 Mesajlar: 2 Üye No: 5 -------------------------------------------------------------------------------- Sayın Kemal ustanın Msn sini açtığında yazılımlar www.nebutv.com da veya www.nebutv.net te diye yazar.Bu nun anlamı tutunda nebuforum diye bir yer açın değildir.Bu öküzün altında ben farklı buzağı ararım.Sebebine gelince yıllardan beri ben bu işin içindeyim.Siteleri elimden geldiğince yardım amaçlı veya ticari kazanç elde ettiğim bir mala hizmet amaçlı olarak kullandım veya kullanacağım.Ama tutupta yıllarını bu işe emek vermişlerin adını çağrıştırarak değilde kendi adımla ve hiçbir yerde ismine raslanılmayacak bir isimle yaptım yani klon bir isimle değil. Neyse ben onları YÜCE ALLAH a havale ettim bildiği gibi yapsın. Yalnız şu biline ki:ne kendilerine destek olacağım nede sitelerine uğrıyacağım Benimle alakaları olmadığını sitemde ve az çok etkimin olduğu forumlarda üyelere duyuracağım.Hassasiyetiniz için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Saygılarımla. |