Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 18500HD server çalıştıran yeni yazılım istiyoruz

nutica
11-05-2011, 14:15
sayın next yetkilileri ve sorumluluları biz server mağdurlarıyız maalesef sadece ben değilim benim gibi 18500hd cihaz olan insanlar hortbır deki bazı kanalları seyredemiyorum serverda sorun yok olsa başka marka cihaz takıyoruz o çözüyor seyredemedeğimiz bazı kanallar şöyle red host 1-2-3-4 serisi diablo 1-2 sct paketi 2-3-4-5-6-7-hd q bu kanalları seyredemiyoruz dediğim gibi mesela drezmbox cihazdan seyrediyoruz yazılımla görevli kişiler fabrika adına görevli kişilerden ricamız bunu fabrika yetkililerine aktarıp serverda sorunsuzca bu kanlaları da seyredebileceğimiz yada hepsini sorunsuzca seyredeceğimiz yeni yazılım istiyoruz.
saygılarımla.
ayrıca absat paketide taramada çıkmıyor hd geçti cihaz hd alması lazım almıyor frekansı bunuda bilginize sunuyorum.

Mrdp
11-05-2011, 14:28
Forum kurallarını okumadan mı yazıyorsunuz..Forumda yerli kanallarla ilgili bilgi paylaşımı bulunmamaktadır ve yapılmamaktadır.. 18500 cihazdada yazdığınız red hot sct paketi gibi kanallar hiç problemsiz seyrediliyor. Başka cihazla kıyaslama yapmayınız boşuna... serverinizi değişiniz..Hiç bir problem yok cihazda..

nutica
12-05-2011, 09:52
yerli plaform için özür bilerek yapılan birşey değil diğer dediğim kanallar aynen geçerli sevgili mrdp ben yaklaşık 10 yıldırlı next kullanan biriyim hatta o çözüyor dediğim cihazı ilk aldım ama evdekiler yıllardır next menüye alıştıkları için onu rafa kaldırdım next 18500hd aldım yıllardır tek geçtiğim markadır burda karalama değil sadece bir istek var bu sadece benim sorunum değil birkaç arkadaşada önayak olup 18500 aldırdım onlarda aynı sorunu yaşıyor server diyorsunda server her cihazda aynı server değilmi.

Mrdp
12-05-2011, 11:23
Yeterli derecede local kartı bulunan ve stabil bir server bulmalısın.18500 şu anda kullanıyorum ve sct - redhot paketlerinde bir sorun yok..Normal olarak çalışmakta..

nutica
13-05-2011, 16:41
mrdp iyi diyorsunda aynı server başka cihazda çalışıyor bunda çalışmıyor bunun nasıl bir teknik açıklaması olur acaba.

BUTUNE
24-05-2011, 17:02
aynen cihaz hiç düzğün çalışmıyor donmalar çok

lotuz1976
25-05-2011, 00:28
cihaz normalde kanLA GEÇERKEN DONUYO ZATEN SERVERD O BAHSETTİĞİNİZ KANALLAR BENDEDE ÇALIIŞMIYOR ZATEN DM 500 ATIYORUM SERVERİ ONDA ÇALIŞIYOR

cezo43
05-09-2011, 13:09
Yeni model next cihazları on para etmez 18500 Hd cihazını yaklaşık 2 ay önce aldım aldığımdan beri uğraşıyorum ama nafile ccam da stabil çalışmıyor ne yaptıysam olmadı donma takılma sorunu var almadan önce çok iyi düşünün

Mrdp
05-09-2011, 13:40
Yeni model next cihazları on para etmez 18500 Hd cihazını yaklaşık 2 ay önce aldım aldığımdan beri uğraşıyorum ama nafile ccam da stabil çalışmıyor ne yaptıysam olmadı donma takılma sorunu var almadan önce çok iyi düşünün

Demekki daha bişey yapmamışın cihaza.. Ne yaptıysam diye bir problem yok şu anda normal çalışıyor. CCCam stabil ve normal..

tek-ser
06-09-2011, 16:27

Bence siz önce aldıgınız paylaşımı kontrol ettirin. EVET chz on numara çalısıyor. Benim kullandıgım chz neden sizin yazdıklarınızdan bir olmuyor.her iki paylasımda normal çalışıyor. SİNEK ufaktır ama mide bulandırır. Yazmadan önce iyice araştırıp düşünüp öyle yazın...SAYGILAR

saddam35
06-09-2011, 18:11
benim ciğaz bomba gibi çalışıyor hiçbir sorun yok

sulo46
06-09-2011, 20:06
slm arkadaşlar aynı sıkın tı ben dede var fakat astra 28 derecedeki uydunun frekaslarıda bulunmamaktadı yetkililerin el atmasını istiyoruz sagılarmla el atrlar sa iyi olur şindiden teşekürlerini sunuyorum hayırlı günler diliyorum next firmalarına ve emeği gecen tüm arkadaşlar tşekür ederim