• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Galatasaray’ın Ankara kadrosu belli oldu…

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Galatasaray’ın Ankara kadrosu belli oldu…

    Galatasaray’ın Ankara kadrosu belli oldu… İki yıldız yok!


    Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı. Sakatlıkları bulunan iki yıldız kadroda yer almadı.


    Galatasaray, yarın Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bugün Ankara’ya gidecek olan sarı-kırmızılı ekibin kamp kadrosunda Wesley Sneijder ve Kolbeinn Sigthórsson yer almadı. Sakatlığı düzelen Eren Derdiyok ise kafilede yer aldı.


    Hollanda Milli Takımı’nın Dünya Kupası Eleme Grubu maçında Estonya ile deplasmanda karşılaştığı maçta sakatlanan Wesley Sneijder, Gençlerbirliği maçına yetiştirilemedi. Henüz Galatasaray formasını giyememiş olan Sigthorsson da devam eden sakatlığı nedeniyle Ankara’ya götürülmedi.
    İşte Galatasaray’ın Gençlerbirliği maçı kadrosu:
    Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Lukas Podolski, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu.


    amkspor.sozcu.com.tr




    TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR...
    ----------------------------------

    Redline Ts-7500 HD / Next 2000 HD Minix Internet Machina
  • #2

    Dursun Özbek bırakacak mı? Açıkladı…


    Dursun Özbek, hazırladığı Riva projesi için genel kuruldan onay çıkmazsa istifa edeceği yönündeki haberler hakkında açıklamada bulundu.



    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurulda Florya projesinin kabul edilmemesi durumunda istifa edeceği yönünde çıkan haberlere, “Yokum derken kulüpten yok olmayı kast etmedim. ‘Florya’yı imar etme projesinde yokum' dedim. Takımın daha iyi şartlara kavuşması lazım. Söylemimin amacı buydu. Cımbızla kelime seçerseniz, farklı manalar çıkarabilirsiniz” dedi.

    “Derbi yasağının tamamen kalkması en büyük arzum”

    Beşiktaş ile oynadıkları derbide iki kulüp olarak iyi bir örnek verdiklerini söyleyen Başkan Özbek, “Ülkemizin en büyük ihtiyaç duyduğu konu; birlikte, beraber ve kardeşçe olmak. Spor, Türkiye ve dünyada ilgiyle izlenen bir olay. Sporda verilen mesajlar büyük kitlelere ulaşıyor. Fikret Başkan ile oturup konuşup deplasman yasağının kalkmasına karar verdik. Dostça bir maç oldu. Maç 90 dakika; fakat öncesi ve sonrasında büyük şov oluyor. İki taraftar aynı sahada maçı seyrettiğinde şov daha zevkli oluyor. Derbi yasağının tamamen kalkması en büyük arzum” ifadelerini kullandı.

    “Yokum derken kulüpten yok olmayı kast etmedim”

    Genel kurulda Florya projesinin kabul edilmemesi durumunda istifa edeceği yönünde çıkan haberler konusunda ise Özbek, şöyle konuştu: “Gazetelerde söylediğim ifadeler çarpıtılıyor. ‘Galatasaray Futbol Takımı’nın Florya’dan çıkabilmesi için kulübün stada daha yakın, daha mükemmel, daha konforlu bir yere taşınması lazım. Bunu sağlayamazsak ‘ben yokum' dedim. ‘Yokum' derken kulüpten yok olmayı kast etmedim. ‘Florya’yı imar etme projesinde yokum' dedim. Takımın daha iyi şartlara kavuşması lazım. Söylemimin amacı buydu. Cımbızla kelime seçerseniz, farklı manalar çıkarabilirsiniz.”

    “Genel Kurul ne derse o'dur”

    Genel kurulun Gatasararay'ın sahibi olduğunu vurgulayan Özbek, “Bizler emanetçiyiz. Biz, çalışmalarımız neticesinde Galatasaray’ı daha ileriye taşımanın yollarını arıyoruz. Genel kurul işin sahibi. Nasıl istenirse öyle yaparız. Bir zıtlaşma yok. Genel kurul bu işin patronu, o ne derse öyle olur. Galatasaray Spor Kulübü bana 3 yıllık yönetme hakkı verdi. Bizim yapmamız gereken aldığımız görevi süre sonuna kadar layıkıyla götürmek. Galatasaray'ın mali bağımsızlığa kavuşması ise bizim görevlerimizden bir tanesi. Dolayısıyla görevimizin her zaman başındayız” diye konuştu.

    amkspor.sozcu.com.tr




    TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR...
    ----------------------------------

    Redline Ts-7500 HD / Next 2000 HD Minix Internet Machina

    Yorum yap

    • #3

      Galatasaray Spor Kulübü, kuruluşunun 111. yılı etkinliklerine başladı

      Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Dursun Özbek, 2. Başkan Cengiz Özyalçın, Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Muhasip Üye İsmail Sarıkaya, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar Ali Sami Yen'in Feriköy'de bulunan kabrini ziyaret etti. Daha sonra Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın mezarı da ziyaret edildi.




      Ali Sami Yen’in kabrine, çiçekler konulup mezarı başında dualar okunurken anma sonrası konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şunları söyledi:

      “Kurucumuz, bir numaralı üyemiz Ali Sami Yen Bey'i 111. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında mezarında ziyaret ettik. Yarın da kutlamaları yapacağız. Kendisinin karşısında saygıyla eğiliyoruz. Bize emanet ettiği 111 yıllık bu camiayı ileri taşımak bizim görevimiz. Dünya çapında bir kulüp haline getirmek için göreve geldik. Bunu başarmamızı sağlayan benden önceki 35 başkana da teşekkür ediyorum. Galatasaray Lisesi'nde edebiyat sınıfında mütevazı şekilde, 1905'te kurulan bu kulüp benden önceki 35 başkanın çabasıyla bir dünya markası haline geldi. Ali Sami Bey'in de kuruluştaki amacı ve arzusu buydu. Daha önce seçilmiş başkanlar ve yönetim kurulları gibi ben ve arkadaşlarım da aynı yolda hizmet ediyoruz. Değişen futbol dünyasında ve dünya şartlarında daha ileri götürüp daha büyük başarılara imza atmak için çalışıyoruz. Herkesin huzurunda bir kez daha Ali Sami Yen Bey’e teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki bize böyle bir değer bırakmış…”

      Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da Ali Sami Yen’in kabri başında GSTV’ye yaptığı kısa konuşmada, “Ali Sami Yen Bey, ufacık bir nüveden başlayıp bir dev haline gelen kulübü kurarken bu camiaya güvenmişti. Biz de bu camiaya güveniyoruz. Bizim diğer kulüplerden farkımız böyle bir camiaya sahip olmamızdır. Başkanımızın da söylediği gibi 86 yönetim kurulu, 35 başkan büyük hizmetler yaptı. Hepsine teşekkür borçluyuz ama en başta Ali Sami Yen’e” dedi.



      SÜLEYMAN SEBA DA ZİYARET EDİLDİ

      Ali Sami Yen’in ardından, Beşiktaş’ın efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın kabri de ziyaret edildi. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek burada dostluk mesajı verirken “Süleyman Seba Türk sporuna son derece büyük hizmetleri olmuş dostluğun ve kardeşliğin gelişmesi için çalışmış bir insan. Ali Sami Yen Bey’i de Süleyman Seba’yı da çok özlüyoruz. Bu iki büyük insanın anısına bugünkü futbol camiası olarak üzerimize düşen görev dostluk ve kardeşlik temelleri geliştirmek ve güçlendirmektir” ifadelerini kullandı.


      amkspor.sozcu.com.tr




      TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR...
      ----------------------------------

      Redline Ts-7500 HD / Next 2000 HD Minix Internet Machina

      Yorum yap

      • #4

        Aslan 6 maçtır yenilmiyor

        Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde yarın 91. kez karşı karşıya gelecek.



        İki takım arasında geride kalan 90 maçta sarı-kırmızılılar 48, kırmızı-siyahlılar 22 galibiyet elde etti. Taraflar 20 maçta ise eşitliği bozamadı.

        Lig maçlarında Galatasaray'ın 152 golüne, Gençlerbirliği 97 golle yanıt verdi.

        Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 4-1 kazandı, Ankara'daki müsabaka 1-1 bitti.

        Gençlerbirliği, 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 1-0 kazandığı maçın ardından Galatasaray ile yaptığı 6 müsabakada da galibiyete ulaşamadı, 3 kez yenildi, 3 kez berabere kaldı.

        - Ankara'daki maçlar

        Galatasaray ile Gençlerbirliği takımları arasında Ankara'da yapılan maçlarda galibiyet sayısında Galatasaray'ın 4 farkla üstünlüğü bulunuyor.

        Başkentteki 45 lig maçında Galatasaray 19, Gençlerbirliği 15 galibiyet aldı, 11 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

        Ankara'da Galatasaray 67 gol attı, Gençlerbirliği ise buna 57 golle karşılık verdi.

        Taraflar arasında Ankara'daki son 4 lig maçı berabere bitti, son üçünün skoru 1-1 oldu.

        - En farklı skorlu galibiyetler

        Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 6-0'lık sonuçla elde etti.

        Sarı-kırmızılılar ayrıca 1992-1993 sezonunda 5-2, 1961-1962, 2000-2001 ve geçen sezon 4-1'lik farklı galibiyetler alırken, Ankara temsilcisi ise Galatasaray karşısında 1960-1961 ve 1962-1963 sezonlarında 3-0 galip geldi.

        - Son 10 maç

        İki takım arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:




        fotomac.com.tr




        TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR...
        ----------------------------------

        Redline Ts-7500 HD / Next 2000 HD Minix Internet Machina

        Yorum yap

        Hazırlanıyor...
        X