Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next YE-18500HD 11 Mart 2011 Tarihli Yazılım
- 9 Mart tarihli yazılımdaki loader hatası düzeltildi.
- HD Kanallardaki ekran görüntü oranı problemi düzeltildi.
- Ses seviyesi göstergesi ekranda daha aşağı taşındı.
NOT: Güncel yazılım, versiyon 120 olarak uydudan güncellemede aktiftir.
ARAZARAS 11-03-2011, 17:30 thank you dear karbon
merhaba arkadaşlar 18500 cihaza bu kadar sık yazılım verilmesi hakkında kişisel fikrimi yazılımcı arkadaşlara yazmak istedim uydu alıcısını yazılımıbu kadar desteklenmesi gerçekden takdire şayan ancak yazılımların test edilmeden sık sık verilmesinide açıkcası doğru bulmuyorum son bir hafda içinde 4/5 tane yazılım çıkdı buradan yazılımcı arkadaşlara sesleniyorum lütfen arkadaşlar yazılımları önce test edin ondan sonra forumlarda yayınlayın saygılarımla.
machfavorites 11-03-2011, 19:03 merhaba arkadaşlar 18500 cihaza bu kadar sık yazılım verilmesi hakkında kişisel fikrimi yazılımcı arkadaşlara yazmak istedim uydu alıcısını yazılımıbu kadar desteklenmesi gerçekden takdire şayan ancak yazılımların test edilmeden sık sık verilmesinide açıkcası doğru bulmuyorum son bir hafda içinde 4/5 tane yazılım çıkdı buradan yazılımcı arkadaşlara sesleniyorum lütfen arkadaşlar yazılımları önce test edin ondan sonra forumlarda yayınlayın saygılarımla.
machfavorites 11-03-2011, 19:17 yeni yazılımı yükledim ama herşey güzel
kenan_citak 12-03-2011, 11:54 yazılım için teşekkürler arkadaşlar.
usb den atmakmı zorundayız sadece uydudan gınceleme yapsak olmazmı...
- NOT: Güncel yazılım, versiyon 120 olarak uydudan güncellemede aktiftir.
Daha önce verilmiş olan 9 mart 2011 yazılımı yüklediyseniz eğer,bu seferlik sadece USB ile yazılımı güncellemeniz gerekmektedir.
Kolay gelsin.
Teşekkürler eline sağlık dostum.Lakin son yazılımdan sonra cihazım zap yaparken sinyal olmasına rağmen video ve sesi vermiyor.Sorun genel mi yoksa sadece bende mi?
yazılımı yükledim cihaz ilk açılışta HD yayın üzerinde kaldıysa ses görüntü gelmiyor kanal ileri alınca ve tekrar HD kanala geldiğin zaman görüntü geliyor
pressario 15-03-2011, 17:14 ayrıca kanal listesini a dan z ye sıralatınca ne yaptıysam önceki haline gelmedi açıp kapatıncada olmadı tüm kanalları silip sıralama yaptım a-z sıralama sanırım problemli fakat iyi yönü görüntüler bariz bir şekilde daha iyi ya yazılımda iyileştirme oldu yada rüzgarla benim çanak tesadüfi döndü hafif...kanal listesi açıkken ikonun bulunduğu kanal harici bir kanalı sayısal olarak girince girilen sayı ekrandan silinmiyor .9 mart yazılımı yüklü açılışta güncelleme var uyarısı verdi birkaçkere emm alımını kapatınca şimdi vermiyor . listeyi yeniden düzenlemek zoruma gitiğinden son yazılımı yüklemedim zaten bilgisayarımdada rs232 çıkış yok kanal listesini usb ye yedek almak mümkün olursa yeni yazılımı yükleyeceğim.media player özelliği olması çok iyi olmuş avi dosyalarını genelde açmasada elinize sağlık .kart sharing denemedim d smart hd abonesiyim başka kanala ihtiyaç duymuyorum .genel kanım şudur: anladığım kadarıyla next in birçok uydu alıcısı var ve hepsinin kullanıcılarıda yeni yazılımlar yeni özellikler peşinde ve bu konuyla ilgilenen kişiler çok yoğun herşeyi bir an evvel yetiştirmeye uğraşıyorlar elbette gözden kaçan şeyler olacaktır . tüm arkadaşlara başarılar dilerim.elinize sağlık.
son yazılımda ara yüz süper amaaaa sadece görünüş yetmiyor ..Sorunlar. ( zap yaparken yukarıda arkadaşın dile getrdiği sorun, hd ler bazen sorun yaratıyor newcam ve cccam hala sorunlu çoklu girişlerde ya newcam yada cccam kullanmak gerek ,cccam hattan atıyor sürekli bağlı kalmıyor menüden geri dönüldüğünde şifre algılama hızı yavaş,ve uydular arası geçişlerde ara ara şifreli kanalların şifre belirteçleri v,n,cw gibi kayboluyor yanı turuncu değiller.artı kanalda açılmıyor. VE BU YAZIILIMDA CARDSHARE BAĞLANDIĞI HALDE İP ADRESİ VE HERŞEY TAM AMA KAFASINA GÖRE BAZEN AÇIYOR BAZEN AÇMIYOR yani en büyük sorun cccam ve newcamd elden geçmeli . birde player oynatıcıya mümkünse CODEC eklenmeli dvix v.s için sorunlar şimdilik bunlar.) güzel tarafları teması kullanımı ve son yazılımda dvd oynatıyo bilmem farkeden varmı ama alt yazı yok türkçe dvd medya oynatabilirsiniz saygılar.
merhaba arkadaşlar gercekten son yazılımda görüntü kalitesi düşmüş 30,02,2011 yazılımdaki görüntü kalitesi iyiydi birde emuya giremiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın bu alete kaçtane ccam şifresi girilebiliyor birde filimleri açmıyor çalışmalar için teşekkürler
valla tek sorunum görüntü modu ayarlaması by source rgb nin içinde oradan kullandımmı yuv a göre görüntü daha düşük ellede zor oluyor dobratech lerdeki gibi yapamazlarmı hiç bir ayar yapmıyorsun kendi otamatik geçyor birde info barda görebiliyorsun çözünürlüğün kaç olduğunu cccam a gelince süper fta gibi açıyor server kaliteli olması lazım
birde en büyük sıkıntım kumanda geç algılıyor ne yapmak lazım herkezde böylemi
Herşey güzel olmuş ancak birkaç düzeltme olsa daha da iyi olacak.
bana göre ;
- Açılıştaki Boot logo yeni mavi temalı skinle uyum sağlamıyor ,mavi tonlu yeni bir boot logo gayet hoş olurdu ...
- infobar öncekinden güzel saydam oluşu çok harika olmuş ancak sinyal seviyelerinin boyutu çok büyük her defasında ekranda gereksiz duruyor ya küçültülmeli yada 2 kademe olarak yapılıp gizlense daha iyi olur .
- kanal taşıma işaretleme dizme vs için kumandadan düğmelere basıldığında menü hızlı çevap veremiyor tuşlara basma bırakıldığında cihaz işleme devam ediyor bu eş zamanlı olacak şekilde hızlandırılmalı .
- yine infobarda Dolby ,yayın çözünürlüğü vs gibi bilgiler de ilave edilse linuxlu pahalı modeller gibi olacak .
- son olarak da YOU TUBE giriş özelliği ilave olursa herşey süper olacak ...
|