• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Galaxy Note 7 2 Ağustos’ta Tanıtılıyor!

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Galaxy Note 7 2 Ağustos’ta Tanıtılıyor!

    Galaxy Note 7 2 Ağustos’ta Tanıtılıyor!

    Samsun taraftar uzun zamandan beri Galaxy Note 7 üzerinde çalışmalar sürerken marka tarafından yapılan açıklama ile birlikte pek çok soru işareti giderildi.

    Samsung tarafından yapılan son açıklamada Galaxy Note 7 modelinin 2 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlik ile tanıtılacağı belirtilirken bu haber ile uzun zamandan beri telefon modeli ile ilgili çıkan spekülasyonlar da son bulmuş oldu.

    Galaxy Note 6 versiyonu yerine 7 versiyonunu çıkarmaya karar veren ve böylelikle Galaksi S7 serisi ile aynı versiyon numarasına sahip Note serisine devam ettirecek olan Samsung 2 Ağustos'ta resmen telefon modelinin tanıtımını gerçekleştirecek. Marka tarafından yapılan açıklamalarda 2 Ağustos tarihine dikkat çekilirken şimdiden 2 Ağustos için büyük beklentiler oluşmuş durumda.

    İsim De Netleşti!

    Yeni telefon modelinin Galaxy Note 7 olacağı iddia edilirken marka tarafından bu konuda hiçbir bilginin paylaşılması modelin isminin dahi şüpheli olmasına neden oluyordu. Yapılan açıklamalarda Galaxy Note 7 tanıtımının yapılacağı belirtilirken isim de bu açıklama ile doğrulandı. Türkiye saatiyle 2 ağustos günü saat 16.00’da başlayacak etkinlik New York'ta yapılacak. Aynı zamanda pek çok farklı merkezlerde eş zamanlı olarak tanıtım etkinlikleri düzenlenecek ve bu sayede Samsung farklı noktalarda tanıtım etkinlikleri ile kullanıcıların yeni modeli görüntülemesini sağlayacak. Üstelik etkinliği izlemek isteyen kişiler 2 ağustos günü Samsung resmi internet sitesi üzerinden de canlı olarak etkinlikleri takip edebilecek.
Hazırlanıyor...
X