Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 9000 26.1.2006 Yazılımları
Newly added and CAS related terms for new s/w)
1. Two PC programs that are inserted Next&Nextstar logo for editing CAS *** and TP/Satellite, respectively.
Note) Manual for these would be available as well.
2. ConstantCW has been implemented for testing..
3. Digital +(hispasat) channels RSA **** have been updated..
4. Moving selected multi-channels into other in MOVE MENU.
lidres96 26-01-2006, 12:32 mach1 hocam bu cihazlar piyasaya verildi mi?
saygılar
mustafada 26-01-2006, 13:16 makina yok yazılım var.ama neden?
test edenler vardır yazılımı en kolay ulaştırma yöntemi ;)
Demekki çok az kaldı çıkmasına!Zaten şubat gibi deniliyordu...
ozonder35 26-01-2006, 19:34 Demekki çok az kaldı çıkmasına!Zaten şubat gibi deniliyordu...
Sevgili dostum engeç şubat ayının 15inde vitrinlerde olur..
seyithan 26-01-2006, 19:43 sabırsızlıkla bekliyoruz umarım met edildiği kadar kalitelidir saygılar
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR
murat.coskun.52 26-01-2006, 19:59 8000campluslara flaş yazılımı nasılatılır bilen varmı şimdidenteşekkürler.
murat.coskun.52 26-01-2006, 20:09 Arkadaşlaryardım
Arkadaşlaryardım
http://www.uguruysal.com/nenasilemu.html
Buraya bi göz at istersen
mach1 hocam 9000 cı için hangi downloader'ı kullanacağız. Yazılım atma ile ilgili bilgi alabilirmiyim. Birde cihazın *** menüsüne nasıl gireceğiz. Teşekkürler...
Yeni cihazlar piyasaya çıkınca mach1 bir açıklama yapar. Neyin nasıl yükleneceği ve hangi loaderle yükleneceği konusunda.
iyi akşamlar tasarım hocam 9000CI modeli bugün satışa çıktı. Bende satıcıyım 5 tane aldım bugün satmak için şu an cihazları inceliyorum. Mach1 hocam yeni yazılım verdi ama ben hangi loader ile yükleyeceğimi sordum sadece, ayrıca *** bölümünü bulamadım.
Mach1 hocamız yapar açıklamayı!
iyi akşamlar tasarım hocam 9000CI modeli bugün satışa çıktı. Bende satıcıyım 5 tane aldım bugün satmak için şu an cihazları inceliyorum. Mach1 hocam yeni yazılım verdi ama ben hangi loader ile yükleyeceğimi sordum sadece, ayrıca *** bölümünü bulamadım.
Aşağıdaki loaderle bir deneyin. Bende cihaz olmadığı için deneme imkanım olmadı.
arkadaşım 9000 cı hakkında biraz bilgi verirmisin ve fiatı nekadar birde satış yerin ? saygılar
aslankral 26-01-2006, 23:47 mach 1 hocaya bu seriye vereceği destekten ötürü şimdiden teşekkürler.Diger özelikler konusunda açıklamaların merakla bekliyoruz.
aygunelkt 27-01-2006, 18:54 okadar hızlı bir firmaki (yükselelektroteknik)cihaz piyasaya çıkmadan yazılımı anında piyasada (Next&NextStar)
9
okadar hızlı bir firmaki (yükselelektroteknik)cihaz piyasaya çıkmadan yazılımı anında piyasada (Next&NextStar)
farkı da orada zaten...
9
güzel NEXT9000CI_ NEXT9000FTA_NEXT9000CXCI_
piyasaya sürülmesi ama.yeni 2000 serisi perpada ben gördüm.ne zaman çıkacağını bilen varmı acaba tşk....
Şubat ayı içerisinde oda piyasada olacak arkadaşlar.
9000 cxcı satışa çıktımı arkadaşlar.
Mr_MeMo™ 27-01-2006, 20:47 9000 cxcı satışa çıktımı arkadaşlar.
Su an cıkmadı..
Şubat veya mart ta bekleniyor!
veyselcan 01-02-2006, 11:16 mustafada kardeşim makina çok var ben batman ozen elektroteknikten cihaz aldım ve cihaz çok vardı .gerçekten 4 .dörtlük bir cihaz.kendime göre kanal sıralaması yaptım.ve kanal depolama işlemi yaptım.cihaza reset çektim.depoladağim kanalları tek tuşla geri yükledim.İYİKİ VARSIN SEN NEXT.İYİYE DEĞİL EN İYİYE ULAŞMAK İÇİN TABİKİ NEXT.
yeni yazılımlar verildiğinden konu kapatılmıştır.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=6142
|