Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next Minix-12 Ocak 2011 tarihli yazılım.
Next Minix-12 Ocak 2011 tarihli yazılım.
Bu yazılımda
- OSD Şeffaflık ayarı düzeltildi.
- Zoom düzeltildi.
- 5 derece doğu ASTRA 4 ( Sirius) uydusu eklendi.
- Hellassat uydusu Bulsatcom paketi EMU ile OK.
1- Yazılımı güncelledikten sonra fabrika ayarları yapın.
2- Fabrika ayarlarından sonra EMU'yu aktif edin,
3- SARI tuşa basarak fabrika k*y lerini yükleyin.
12 Ocak 2011 tarihli yazılım (http://www.nebutv.net/ticaret/ambar/yazilim/12_ocak_211_tarihli_yazilim.zip)
yazılım da emegi geçen herkese teşekkürler
karaşimşek 13-01-2011, 12:37 yazılım için teşekkürler
machfavorites 13-01-2011, 13:21 ellerine sağlık hellasat auto değil emu ile açık arkadaşlar
zedmcluger 13-01-2011, 13:24 bilgi ve paylasım için teşekkürler
saygılar
paradogy 13-01-2011, 15:09 Benim merak husus (ne olur kızmayın ama), minix ile plus ve xplus rom farkı nedir?
Minix hellas'ı açarken benim makinem açamayınca canım sıkılıyor.
Şimdi bana üretim tarihi 5 yılı geçtiği için artık onlara yeni yazılım desteği vermeyeceğiz yada rom almıyor denilecek sanırım. Sırf bu yüzden 2 senedir, yeni bir next almamak için kendimi tutuyorum. Aslında sorun para değil düşününce 2003'te ödediğimiz paradan daha düşük fiyatları, ama yine bir beş yıl sonra desteksiz kalma korkusu diyebilirim.
Not: Sakın sizlere bu desteklerinizden dolayı minnet duymadığımı düşünmeyin, ama biz bir güzellikten yararlanmaya başlayınca hep devamını bekleyen bir toplum olduk.
Saygılarımla.
hgyilmaz 13-01-2011, 15:30 auto olmasada geç oldu iyi oldu
yasargullu 13-01-2011, 19:16 Next Minix-12 Ocak 2011 tarihli yazılım.
Bu yazılımda
- OSD Şeffaflık ayarı düzeltildi.
- Zoom düzeltildi.
- 5 derece doğu ASTRA 4 ( Sirius) uydusu eklendi.
- Hellassat uydusu Bulsatcom paketi EMU ile OK.
1- Yazılımı güncelledikten sonra fabrika ayarları yapın.
2- Fabrika ayarlarından sonra EMU'yu aktif edin,
3- SARI tuşa basarak fabrika k*y lerini yükleyin.
12 Ocak 2011 tarihli yazılım (http://www.nebutv.net/ticaret/ambar/yazilim/12_ocak_211_tarihli_yazilim.zip)
iyi akşamlar hocam goldmasterde bulsat paket auto'bizim next cihazlarda softcam ile açıyor ilgilerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
şenol şenol 13-01-2011, 20:35 emeyi geçen herkeze tşk yeni yazılım hayırlı olsun
Ali BAĞDAŞ 13-01-2011, 21:18 Teşekürler,emeğine sağlık
arif0571 14-01-2011, 01:25 yeni yazılım hayırlı olsun.
denizci56 14-01-2011, 10:57 Emek ve paylaşımınız için teşekkürler.
teşekurler yalnız şifre değişince softcamı nasıl yukleyeceğiz bilgi verirseniz sevinirim bulsatı
sa arkadaşım yazılım icin tşkl er ama bem cihazı yeni aldım bu yazılımı nasıl yükleyebilecegimi bir söylersen cok makbule gececek şimdiden tşk ler
sa arkadaşım yazılım icin tşkl er ama bem cihazı yeni aldım bu yazılımı nasıl yükleyebilecegimi bir söylersen cok makbule gececek şimdiden tşk ler
yazilim günceleme burdan (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=52389)
emu aktiv etmek icin burdan (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=53850)
göz at
kayıt problemi yine düzeltilememiş 8 gb takılmalar var
machfavorites 18-01-2011, 17:50 ellerine sağlık hellasat auto değil emu ile açık arkadaşlar
bir önceki açıklamamda hellasat auto değil demiş yanlış bilgi vermişim arkadaşlar bu yazılımda hellasat auto ediyor aynen oynar başlıklı minix plus gibi hellasat auto yazılımıdır bilginize...:yazyaz:
ospiuydu 23-01-2011, 18:28 elınıze saglık usta tesekkurler
çitlembik 07-02-2011, 23:32 son iki yazılımda ntv ve cnbc e teletex çalışmıyor bu konuda sorun yaşıyorum.teletexe bastığımda hemen kayboluyor.
kenan_citak 20-02-2011, 16:40 cx olan modele yüklenebiliyormu ??
cx olan modele yüklenebiliyormu ??
Sizin cihazınızın yazılımı burada
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=57267
arkadaşlar bende bir NOVATECH-MICRO-NV-999- alıcı var buna nextmini x yazılımı uyarmı hemen hemen her şeyi aynı menu resimleri baktım usb li bır cıhaz bilgilerinizi bekliyorum
next minix mafsallı bu yazılım oto yapmıyo yardımcı olurmusunuz açılan national eografic kanalının üstünde bekledim diğerleride şimdi açıldılar diğer minixlerde ngwild de bekleyince açılıyodu bunda çok bekledim olmamıştı öbür national geograficte açıldı bilgilerinize
kalburcu 06-04-2011, 14:55 Yazılım için teşekkürler, bu işerden anlamama rağmengüncellemeyi yaptım. Turksat'ta evvelce alamadığım kanallar artık çıkıyor. Ama Hotbird kanallarını alamıyorum, ne yapmam gerek, hotbird kanal listesi eskiden vardı, bulabileceğim bir yer varmı.
Teşekkürler
Arkadaşlar minix ne .starı .nezeri kanaları ne ruste2 ne gorgian tv yi açmıyor şifresini girdiğim halde yardım ederseniz sevinirim
birdaha next almam hani minix lere yazılım çıkmadı hani desteği en çok olan markaydı yalan hep yalan
buna hazır kanal listesı atacam ama bulamadım
karaşimşek 14-08-2011, 12:14 arkadaşlar bende bir NOVATECH-MICRO-NV-999- alıcı var buna nextmini x yazılımı uyarmı hemen hemen her şeyi aynı menu resimleri baktım usb li bır cıhaz bilgilerinizi bekliyorum
maalesef uyumlu değil
minixse yazılım yokmu ilk çıkan minixse astra 19 çözmüyor bide soft cam atılsa iyi olur bazı bis şifreli kanalar açılmıyor selamlar taşekurler yardımlarınız için
|