Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next YE 18000 FTA USB 02.12.2010 Yazılımı


Karbon
10-12-2010, 22:56
Bu yazılımda;

1- TRT paketindeki kayıt problemi giderildi.
2- 39E Hellas Sat uydusu uydu listesine eklendi.
3- Kanal Listesi güncellendi.
4- Açılışta otomatik OTA kontrolü eklendi. Menü--Diğer Ayarlar bölümünden bu özellik kapatılabiilir.
5- Manuel OTA güncellemede " Yazılım+Kanal Listesi - Sadece Yazılım - Sadece Kanal Listesi " seçilebilir.
6-HellasSat auto

denizci56
11-12-2010, 00:06
Arkadaşlar 18000 FTA uydu alıcısını şimdi test ettim.USB den yazılım attım,12524 H 30000 frekansındaki kanallardan birinin üstüne gelin birkaç saniye bekleyin.Hellesat uydusu auto oluyor.Emuyuda aktif ediniz.Emeği geçenlere teşekkürler.
Kolay Gelsin.

denizci56
11-12-2010, 00:15
Disegc Motor ile test ettim,sorunsuz çalışıyor.Cihaz ile ilgili testlerimi denedikçe yazacağım.

murattt01
27-12-2010, 12:15
arkadaşlar ben rs232 koblosundan 18000 fta ya yazılım yükledim ama uydu çalışmadı ışık hiç yanmıyo uyduyuda yeni almışıtım yardım lütfen

rockerbilo
02-01-2011, 16:42
Arkadaşlar yazılım aşağıdaki ürün için mi?
http://www.nebutv.net/ticaret/ambar/yazilim/95391117e277ab028a4c9921350b7ca4.jpg
Bu modelden 2 farklı tip var sonra yanlış yazlım atıp arkadaşları mağdur etmeyelim. Resim koyarak bilgilendirirsek sanki daha iyi olur gibi?:confused:

muslum-baba
24-01-2011, 15:00
arkadaşlar usb den yazılımı nasıl atabilirim yardım edermisiniz açil...

Karbon
24-01-2011, 15:20
arkadaşlar usb den yazılımı nasıl atabilirim yardım edermisiniz açil...

Linkte verilen talimatlara göre yükleyebilirsiniz.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=56707

muslum-baba
24-01-2011, 15:28
teşekürler ustam...

muslum-baba
24-01-2011, 16:37
karbon usta ben yazılımı bitürlu atamadam

muslum-baba
24-01-2011, 16:38
http://www.ressim.net/6/upload/8875eb91.png

muslum-baba
24-01-2011, 16:39
all code boot yazısı çıkmıyor

Karbon
24-01-2011, 22:47
Usb bellek fat32 biçimlendirilmemiş ise,biçimlendirip deneyin.Aynı linkin devamında uydu üzerinden güncellemenin anlatımı da var, yazılımı uydu üzerinden güncelleye bilirsiniz.

muslum-baba
24-01-2011, 23:01
Emu Aktiv İçin : TV Sistemi Giriniz 0000 yazın


bunu yazmayı unutmuşsunuz

muslum-baba
24-01-2011, 23:07
tm. hallettim saol.

sezar6128
25-01-2011, 20:31
hacı abi ntvsporun şifresin kırarmı?

denizci56
27-01-2011, 21:48
İyi akşamlar arkadaşlar.YE-18000 FTA USB Uydu alıcısında son zamanlarda tüm kanallarda zaman zaman donma yapıyor.Taşıma,silme vb.işlemleri yaparken uydu alıcısı donuyor,ne kumandadan nede cihaz üzerinden hiçbir işlem yapamıyorum.Elkt.fişini çekip takınca normale dönüyor ama aynı işlemleri zaman zaman yine yapıyor.Anten sistemi sorunsuz.Bu sorun yazılımdan kaynaklanabilirmi?

egestar
09-03-2011, 16:45
:odunkes: arkadaşlar lütfen dikkat edin....Benim YE-18000HDMİ CİS SILVER Var...Yazılım atarken cihaz cöktü..Hiç bir ışık yanmıyor...Bu cihaza şimdi ne yapılabilinir...Yardım ederseniz sevinirim....

Mrdp
09-03-2011, 17:08
:odunkes: arkadaşlar lütfen dikkat edin....Benim YE-18000HDMİ CİS SILVER Var...Yazılım atarken cihaz cöktü..Hiç bir ışık yanmıyor...Bu cihaza şimdi ne yapılabilinir...Yardım ederseniz sevinirim....

Bütün konulara aynı konuyu açmışsın.Her yere konu açılmaz. Bir yere açıp ordan takip edin..
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=56707

rockerbilo
10-03-2011, 13:21
Arkadaşlar yazılım aşağıdaki ürün için mi?
http://www.nebutv.net/ticaret/ambar/yazilim/95391117e277ab028a4c9921350b7ca4.jpg
Bu modelden 2 farklı tip var sonra yanlış yazlım atıp arkadaşları mağdur etmeyelim. Resim koyarak bilgilendirirsek sanki daha iyi olur gibi?:confused:

Egestar sen güncellemeyi burdaki dosyadan mı yaptın? Ben güncelleme dosyası bu ürün için mi diye sormuştum. Fakat kimseden cevap gelmedi. 18000 serisinde 3-4 farklı model var.:confused:

Karbon
10-03-2011, 14:03
Egestar sen güncellemeyi burdaki dosyadan mı yaptın? Ben güncelleme dosyası bu ürün için mi diye sormuştum. Fakat kimseden cevap gelmedi. 18000 serisinde 3-4 farklı model var.:confused:

Bu yazılım resmini eklediğim cihaza aittir.

egestar
11-03-2011, 15:50
...Evet Hocam..Yukarıdaki cihaz resmi ve sizin yazdığınız yazılımı...yüklerken sarı bir sinyal göstergesinde ortallarda tv'de görüntü gitti..Cihazda 4 tane nokta ışık yandı...Ben o zaman cihazdan elektiriği kestim...Tekrar elektirik verince cihazda iki nokta ışık vardı..ve oda gitti...Şu an cihazı elektiriğe bağlayınca hiç bir ışık yanmıyor...Sizce ne yapmalıyım...Tamirciye nasıl izah edeyim...Yoksa cihaz cöp tenekesinemi..Saygılarımla...

Karbon
11-03-2011, 15:59
...Evet Hocam..Yukarıdaki cihaz resmi ve sizin yazdığınız yazılımı...yüklerken sarı bir sinyal göstergesinde ortallarda tv'de görüntü gitti..Cihazda 4 tane nokta ışık yandı...Ben o zaman cihazdan elektiriği kestim...Tekrar elektirik verince cihazda iki nokta ışık vardı..ve oda gitti...Şu an cihazı elektiriğe bağlayınca hiç bir ışık yanmıyor...Sizce ne yapmalıyım...Tamirciye nasıl izah edeyim...Yoksa cihaz cöp tenekesinemi..Saygılarımla...

Buradaki linkte de cevap yazmıştım,lütfen sorduğunuz soruları mesaj yazdığınız yerlerden takip edin.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=56193

Eğer cevap yazdığım şekilde sonuç alamazsanız (RS-232 kablo ile) cihazın flash'ına yazılım yüklenmesi gerekebilir,buna da yetkili servisler yapabilir.

serdar17
11-03-2011, 19:35
flash dump yüklenmesi gerekiyor servise gönderin......

Karbon
27-05-2011, 20:10
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=58573