• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

"En iyi oyunumuz değildi!"

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • "En iyi oyunumuz değildi!"

    16 Şubat 2016 21:48

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Lokomotiv Moskova karşısında sergiledikleri ve büyük beğeni toplayan futbollarının "sezonun en iyisi" olarak tanımlanamayacağını savundu.
    Pereira, Lokomotiv Moskova karşısında sezonun en iyi futbolunun sergilendiği yönünde futbolcularından bile gelen açıklamalara katılmadığını söyledi.
    Portekizli hoca, maçın ardından Tivibu Spor'a verdiği röportajda "Bence en iyi oyunumuz değildi, bu şekilde çok maç oynadık. 25 maç kaybetmediğimiz dönemde de böyleydik. Sadece Antalyaspor maçı kötüydü" ifadelerini kullandı.
    Maçı kazanmak için herşeylerini sahaya koyduklarınıifade eden Pereira, sarı lacivertli taraftarlara da teşekkür etti.
    Turun yarısını geride bıraktıklarını dile getiren Pereira, rövanşta nasıl bir Lokomotiv Moskova ve Fenerbahçe beklediğini ise şu sözlerle aktardı: "Bir eleme maçı oynuyoruz, onların daha çok üzerimize geleceğini düşünoyorum ama biz yine aynı şekilde baskılı oynamaya çalışacağız. Oraya savunma yapmaya değil kazanmaya gideceğiz"
    Pereira son olarak kendi söz alarak, maçtan önce kendisine selam vermeyen Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Cherevchenko'ya tepkisini dile getirdi: "Bugün bir üzüntüm Lokomotiv Moskove Teknik Direktörü malesef selam vermedi. Bu çok üzücü. Futbol başka, siyaset başka. Bu davranışına çok üzüldüm"

    ntvspor.net




    TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR...
    ----------------------------------

    Redline Ts-7500 HD / Next 2000 HD Minix Internet Machina
Hazırlanıyor...
X