Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 2000 Dobratech 16.7.2010 Yazılımı

mach1
16-07-2010, 14:10
Güncel son yazılımdır
http://www.nebutv.net/ticaret/ambar/yazilim/16_temmuz_21_tarihli_yazilim.zip

alemkes
16-07-2010, 15:07
elinize sağlık hocam da neler düzeltilmiş acaba bilgilendirirseniz seviniriz

alemkes
16-07-2010, 15:19
2. Release Notes

Viva_020.08

- FIX : Implement Media highway EPG function

- FIX : Canalsat emu and TNTsat smartcard fix

- FIX : Release the CIFS

- FIX : CanalSat HD 19.2E(viaccess 3.0 patch)

- FIX : TP List Update

- FIX : CanalSat 19.2E(viaccess 3.0 patch)

- FIX : BIS via2.6 updated.

Viva_019.90

- FIX : Astra1E3A TP update

- FIX : Event Timer (Daily, Weekly) event record fix.

- FIX : Motor bug fix.

- FIX : FTP Zombi process delete.
arkadaşlar bu ingilizce
bu da türkçesi ni yapmaya çalıştım

2010-07-16, * bu dosyada, iki dosya vardır, eğer senin güncel SW uyarlamasının yükleyiciyse, uyarlaması mıdır, B04'in aşağısındadır. O zaman memnun et yükselt iki 30 her iki dosya.

Allinone 'NEXT 'YE-2000 'DOBRATECH 'VVEC020.

08. 'NEXT 'YE-2000 yükleyicinin 'DOBRATECH 'B04 olduğu isd.

30. isd-2., bırak notlarını '020i olan sözlü sınavı.

08 -Ayarla: Yerine getir medyayını EPG'inin iş gördüğü ana yolu- ayarlar:

Emunun ve TNTsat smartcardın, ayarla -Ayarla: Bırak CIFSi-'i Canalsat ayarlar:

(Viaccess-3.0 yamar)ın -Ayarla: TP, listele güncelleştirmeyi- ayarladığı CanalSat HD 19.2E:

(Viaccess-3.0 yamar)ın -Ayarla: BIS via2. 6 güncelleştirilen. '019 olan sözlü sınav. 90- ayarladığı CanalSat 19.2E:

Astra1E3A TP, güncelleştir -Ayarla: Olayın kaydettiği (Günlük gazete, her hafta)ın olduğu zaman tutucunun olduğu olay ayarlar. -'i Ayarla: Motor, ayarlayan sorun açar.

-Ayarla: Zombinin işleme tabi tuttuğu FTP siler.

alemkes
16-07-2010, 15:23
yazılımın içinde metin bölümü var ingilizce olan bölümü türkçeye çevirdim arkadaşlar galiba cc cam da birşey yok gibi doktor belki bizleri aydınlatır saygılar

mamoste1
16-07-2010, 15:26
uamrım cccamd problemi giderilmiştir. emeği geçenlere teşekürler

LeMoN
16-07-2010, 15:26
16 Temmuz yazılımında
Emu ve TP lerle ilgili güncelleştirmeler düzenlendi.

ustralı
16-07-2010, 15:53
kanal geçişlerindeki sinyal git-gel ile kanal geçiş hızındaki yavaşlama sorunu düzeltildi mi acaba...

m1ali
16-07-2010, 16:24
teşekkurler ellerinize sağlık

muha68
16-07-2010, 16:38
neyin teşekkürü arkadaşlar 5 ay oldu 6-7 yazılım verdiler bir arpa boyu ilerleme yok
allah aşkına ne düzeldi kanal geçiş hızımı düzeldi cccam mı düzeldi görüntü kalitesimi düzeldi sinyal sorunu mu düzeldi next firması dobratech i öldürdü hiç bir site de veya bayi bu cıhazı önermiyor bizim gibi alanlarda(bütcesi kısıtlı olanlar) boşuna bekliyor

alemkes
16-07-2010, 16:58
neyin teşekkürü arkadaşlar 5 ay oldu 6-7 yazılım verdiler bir arpa boyu ilerleme yok
allah aşkına ne düzeldi kanal geçiş hızımı düzeldi cccam mı düzeldi görüntü kalitesimi düzeldi sinyal sorunu mu düzeldi next firması dobratech i öldürdü hiç bir site de veya bayi bu cıhazı önermiyor bizim gibi alanlarda(bütcesi kısıtlı olanlar) boşuna bekliyor

cihazı kötüleme doktor yazılımı verecek merak etmeyin next sözünü her zaman tutar

mamoste1
16-07-2010, 17:03
bazı frenkaslar eklenmiş. motor problemi giderilmiş.biss şifreleme düzeltilmiş. ufak tefekşeyler.önemli bir değişiklik yok.
içindeki notta bu değişiklikler yazılı
2. Release Notes

Viva_020.08

- FIX : Implement Media highway EPG function

- FIX : Canalsat emu and TNTsat smartcard fix

- FIX : Release the CIFS

- FIX : CanalSat HD 19.2E(viaccess 3.0 patch)

- FIX : TP List Update

- FIX : CanalSat 19.2E(viaccess 3.0 patch)

- FIX : BIS via2.6 updated.

Viva_019.90

- FIX : Astra1E3A TP update

- FIX : Event Timer (Daily, Weekly) event record fix.

- FIX : Motor bug fix.

- FIX : FTP Zombi process delete.

koparkok
17-07-2010, 03:03
ftp bağlantısı açılmış belki bundan gelişmeler olabilir

yastreb
17-07-2010, 08:50
ustalar teşekürler elinize sağlık

machfavorites
17-07-2010, 09:48
yazılımı atın test edin cccam düzelmişmi düzelmemişmi bunu test etmeden bilemeyiz...

mamoste1
17-07-2010, 10:51
yazılımı atın test edin cccam düzelmişmi düzelmemişmi bunu test etmeden bilemeyiz...

test etmedende bilinir.dikkatlı okursan ve anlarsan. çünkü içindeki notta cccamdla ilgili bir düzeltmeden bahs etmiyor. biss ler ve bazı fernkaslar eklenmiş.motordaki bazı problemler giderilmiş vs.vs.

arif0571
17-07-2010, 11:06
yeni yazılım hayırlı olsun.emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

m1ali
17-07-2010, 11:07
ya isteyen yüklesin isteyen yüklemesin satsın bizimde başımızı ağrıtmayın

lord1
17-07-2010, 20:40

yazılımı test ettim değişen birşey yok yada varsa benim istediğim şeyler değil.
1-ses çıkış gücü zayıf diğer 2000 serilerine göre
2-kanal geçişlerin sinyal gidip gelmesi devam ediyor.
3 en önemlisi şu ccam değişen birşey yok bağlantı kopup duruyor.

anlayacağın bunlar aynı.bunların dışında değişen birşey varsa ben bilmiyorum.
ama en kısa zamanda yazılımın çıkacağına dair umudumu şubat ayından beri koruyorum.demekki çok külfetli bir işmiş bu yazılım.ama bu kadar beklediğimize göre üstadlar hedefi 12 den vurmanın peşinde.

plazma
19-07-2010, 09:39
motor iyi calışıyor ama lord1 in dediği gibi ses cok düşük ...

metin71
20-07-2010, 07:56
Sattım cihazı kurtuldum.Oh be dünya varmış

m1ali
20-07-2010, 11:25

iyi yapmışsın artık yorum yazmana gerek kalmaz.

gazisinan
20-07-2010, 12:09
iyi yapmışsın artık yorum yazmana gerek kalmaz.

iyi kardeş kaç paraya sattın bide ben satabilsem bi bilgi verirsen ben de satıp kurutulacam kolay gelsin

saeed6668
20-07-2010, 13:45
metin71 bu yazdigin bu sitede ikinci mesajin . bana kalsa sen asla dobratech killanmadin . sadece onu kotu gostermeye calistin . ama sunu bilmeni istiyorum :

Ben Ve Burdakiler Ve Bizim Gibi Bir Cok Insanlar Yillardir Next Kullaniyoruz . Nexte Inaniyoruz .

Baska urunler ilk sahaya cikinca iyi olsalarda bir kac ay sonra musterileri unutub ve onlari urunle tek basina birakirlar . ancak nextin gorevi sadece satis degil , ona guvenenleri korumak ve onlarla olmak . En Buyuk Next . sabirsizlikla gelecek yazilimlari bekliyorum . sevgilerim ve saygilarim

muha68
20-07-2010, 15:06
sen cok beklersin next müsterilerini kandırmıştır siz neye göre daha next savunursunuz anlayamadım

m1ali
20-07-2010, 18:11
sen cok beklersin next müsterilerini kandırmıştır siz neye göre daha next savunursunuz anlayamadım

kandırmış ise bizi kandırmış arkadaşa begenmeyen yorum yazmasın biz beğendik aldık sen beğenmedinse adam gibi sat git başka beğendiğin uyduyu al ne bu yaw gıcık verir gibi

tuxedo
20-07-2010, 19:19
arkadaşlar bu makinaya bu kadar karalama yapan bu arkadaşlar demeki humax ve dreambox u ilk çıktığı zamanlarda kullanmış olsalardı kafayı sıyıracaklardı.bu arkadaşlar bi baksınlar bakalım humax ve dreambox ne kadar zaman içinde ne kadar yol almış nerelere gelmiş.biraz sabır dobratech çıkalı daha ne oldu.

gazisinan
20-07-2010, 22:13
maşallah burdada ne çok avkat varmış da haberimiz yok sen beğendin ben beğenmiyorum next 2000 dpcıs next 2000 fta da var bende çok memnunum bu cihazlardan ama dobratech den memnun kalmadım memnun olmadığım cihazıda övemem ya hepsi bu ben dobratech ne hevesle almıştım bir bilseniz drembox kullanlar diyorsunuz bana o drembox u bedava verseler gene almam benim sadece dobratech te beklentim büyüktü olmadı inşallah ilerde düzelirde bizde söylediklerimize pişman oluruz herkese saygılar...

Mrdp
21-07-2010, 08:50

Muha 68 Aksaraylı daha 5. mesajın elinde cihaz yok okudugun 4 - 5 kelam lafla atıp tutma Next'in kimseyi kandırdığını görmedim. Sırf senin gibiler yuzunden savunuyorum. Oldumu bi numara büyük mü geldi.

Mrdp
21-07-2010, 09:00
maşallah burdada ne çok avkat varmış da haberimiz yok sen beğendin ben beğenmiyorum next 2000 dpcıs next 2000 fta da var bende çok memnunum bu cihazlardan ama dobratech den memnun kalmadım memnun olmadığım cihazıda övemem ya hepsi bu ben dobratech ne hevesle almıştım bir bilseniz drembox kullanlar diyorsunuz bana o drembox u bedava verseler gene almam benim sadece dobratech te beklentim büyüktü olmadı inşallah ilerde düzelirde bizde söylediklerimize pişman oluruz herkese saygılar...

Kimsenin avukat oldugu ama yazarken ezer gibi yazıyorsunuz.Çoğu ne yazdıgını bile bilmiyor. Bazıları elinde cihaz yok daha kullanmadan yazmaya başladı. Yok dobratech böyle vu alacaz dediler bilmem ne deiler. Dreambox böyle dediler. Vu dedikleri cihaz bile hazır e2 ye kondu. Vu böyle çalışıyor, Atlanta böyle çalışıyor, Baff cccam böyle çalıştırıyor. Cihazlarla karşılaştıranlar vs vs derken sözler buraya kadar geldi. Bu tarz cihaz karşılaştırmasını yapmayın bi hırsla ağır yazıyorsunuz. Karşıdaki okuyonda bi hırsla size daha da ağırlaşıyor. Bozuluyorsunuz veya yumuşuyorsunuz.Yanlış anlamayın. Yazanların çoğunun elektronik bilgisi bile yok. Yazılım bilgisi hiç yok zaten onu geçiyorum. Yazarken biraz bilgiye dayalı yazın sinire dayalı değil.

Mrdp
21-07-2010, 09:02

Eğer cihaz elinde olup da kullandı isen sana bi numara büyük geldiği için satmışınmışındır.

kezman
21-07-2010, 09:36
Eğer cihaz elinde olup da kullandı isen sana bi numara büyük geldiği için satmışınmışındır.

bi çözümünüz varsa yazın milleti burda gerecek yazılardan elinizi çekin.

muha68
21-07-2010, 11:01
Muha 68 Aksaraylı daha 5. mesajın elinde cihaz yok okudugun 4 - 5 kelam lafla atıp tutma Next'in kimseyi kandırdığını görmedim. Sırf senin gibiler yuzunden savunuyorum. Oldumu bi numara büyük mü geldi.

uslubunu bozma ben next magduruyum suan sen dobratech satabiliyonmu
bir şeye körürünme bağlanmak niye kim yanlış yapmışsa söylenir ve ondan dönülür next konusunca herkez sustu mu acaba

Tasarım
21-07-2010, 11:05
bir şeye körürünme bağlanmak niye kim yanlış yapmışsa söylenir ve ondan dönülür next konusunca herkez sustu mu acaba

Mağdursan git yasal yollardan ara hakkını, burada hezeyan etme!! Mağdurmuş!!

mamoste1
21-07-2010, 16:29
Mağdursan git yasal yollardan ara hakkını, burada hezeyan etme!! Mağdurmuş!!

başka forumda başka verimli arkadaşa da söyledim.
sevgili tasarım üstam seni severim niye? üreten katkı sunan bir kişisiniz? bu kulvar size yakışmıyor. Mağdur değilmiyiz? lütfen? 800tl para sıradan bir cihaza verılır mi?

Tasarım
21-07-2010, 18:45
başka forumda başka verimli arkadaşa da söyledim.
sevgili tasarım üstam seni severim niye? üreten katkı sunan bir kişisiniz? bu kulvar size yakışmıyor. Mağdur değilmiyiz? lütfen? 800tl para sıradan bir cihaza verılır mi?

Onunla ben aynı kişiyiz. :)

"bu kulvar size yakışmıyor"
Ne demektir şimdi bu? sanki sizler başka kulvarda, bizler başka kulvarda mıyız?
"800tl para sıradan bir cihaza verilir mi?"

Madem Next Dobratech sıradan bir cihazdı neden aldınız? Daha üst seviye bir cihaz alabilirdiniz.
Sadece üzerinde gelen yazılımıyla kullanabilirdiniz.
Yazılım güncelleştirmesi olmayan,
hiçbir teknik desteği bulunmayan,
bir sorun olunca koltuğunuzun altında yetkili bir servis arayabilirdiniz.
Bir softcam dosyası atmak için dokuz takla atabilirdiniz.

dragonfb
21-07-2010, 19:38
sevgili tasarım hocam forumlar bilgi paylaşım yerleridir ve nexti beyenlerde olacak ve beyenmeyenlerde olacak bence sizler gibi insalara yardım etmek isteyen kişiler fazla eleştirilere kızmaması lazım gerçekten eleştirilerde haklılık payı var mı yoksa yokmu diye araştırıp ona göre çözüm yollarında yardımcı olmanızı bekliyorum bence örneğin cccam meselesi problem varsa ve yetkilerden birisiyle görüştüyseniz diyebilirsiniz şu tarihte sorun halledilecek diyebilirsiniz ve nextin belki cccam konusunda öyle böyle olacak diye söz vermemiş olabilir ama bence söz vermediyseler cccam menüsü hiç koymayabilerdi ve derlerdiki biz kart paylaşımına karşıyız firmaca ama next gibi bana göre çok büyük firma dedigim gibi cccam konusunda kendisine yakısanı yapamadı bence biz kullanıcıları enazından bir açıklamayı hakkediyoruz

kop-61
22-07-2010, 00:30
Ben bu dobratechi Alırken ccam destekliyor diye aldım. ve o yönden madurum.Doktor bi ara sahneye çıktı. Bişeyler yazdı. Sora kayboldu tekrar. dedim tamam herhalde bişiyler olcak ama olmadı.Cıhaz elimde kaldı.3.aydan bugüne yazılım bekledim. Ve dün bi arkadaş vasıtasıyla üzerine 50 tl vererek bi satıçıyla ismini yazmıcağım basit bir çıhazla takas yaptık. İstemeye istemeye elimden çıkarttım.Bende dobratechin kötü çihaz olduğuna inanmıyorum. Ama sevgili erol bey abim daha işi bilen mühendislerle çalışsa iyi olacak. Haa unutmadan o basit dediğim cihazda sorunsuz çalışıyo malasef. :(

muha68
22-07-2010, 12:43
bazı arkadaşlar doğruları yazınca hemen küplere biniyorlar acaba bunlar next firmasının avukatları mı yok efendim almasamışım yok hukuka baş vur biz burda sorunlarımızı söylüyoruz. cıhaz tanıtılırken roman gibi yazılar ile özellikleri anlatılmış siz olsanız bu cıhaz hakkında ne düşünürsünüz bir de slogonu na bakın ben formlarda takip ediyorum gerçek ten çok kişi mağdur ama erkek gibi bir next yetkilisi çıkıp bizden bukadar desin herkes başının çaresine bakar ve stresten kurtulur elindeki ile yeinmeye çalışır

m1ali
22-07-2010, 12:55
bazı arkadaşlar doğruları yazınca hemen küplere biniyorlar acaba bunlar next firmasının avukatları mı yok efendim almasamışım yok hukuka baş vur biz burda sorunlarımızı söylüyoruz. cıhaz tanıtılırken roman gibi yazılar ile özellikleri anlatılmış siz olsanız bu cıhaz hakkında ne düşünürsünüz bir de slogonu na bakın ben formlarda takip ediyorum gerçek ten çok kişi mağdur ama erkek gibi bir next yetkilisi çıkıp bizden bukadar desin herkes başının çaresine bakar ve stresten kurtulur elindeki ile yeinmeye çalışır

peki cihazın sana satarken yazılan özelliklerinden eksik birşey varmı? kimse kimsenin avukatı değil sadece bizim kızdığımız daha doğrusu benim hep aynı şeyleri sürekli sorulması yazılması ümidini kesenler ve güvenmeyenler satar cihazını beklemek isteyende bekler işallah ümit ettiğimiz yazılıma kavuşur tartışmanın hiç kimseye yararı yoktur.
ama şunuda belirtmek isterim yazılımın hangi aşamada olduğunu da bildirmek doktorun işi insanlara iki satır açıklama yapsa herkes bir ümit ile bekler bu benim kendi fikrim kimseyi savun ma değil

Tasarım
22-07-2010, 13:33

Burası uydu forumu, bilgi paylaşma platformu, hak arama veya sızlanma yeri değil, aldığın cihazla birlikte verilen kullanma kılavuzunda belirtilip de cihazında olmayan bir özellik varsa gidip mahkemelerde derdine çare ararsın. Burada sızlanmanın ne sana ne de başkasına faydası olmaz.

Burada yazanlarda kimsenin avukatı değil bunu kafana iyi sok.

Mrdp
22-07-2010, 14:16

Rahatlıkla satıyorum...Uslubumu bozmuyorum... Uslup öyle bozulmaz bozulursa tam bozulur...Hiç kimse hiçbir şeye körüne bağlanmaz.. Kim yanlış yapmışsa söylenir insanca söylenir atıp tutarak değil...Hiç kimsede susmaz bu konuda... DOBRATECH kutusunun üstünde herşeyi okuyorum nedense CCcam le alakalı bi bilgiye rastlamıyorum veya belgelerinde belki tanıtımlarında geçmiştir...Ccam den magdurum diyenler beklerlerse yeni yazılımla normale dönecektir.

Mrdp
22-07-2010, 14:20
bi çözümünüz varsa yazın milleti burda gerecek yazılardan elinizi çekin.

Kimseyi germiyorum.. Neden üzerinize alınıyorsunuz kiiii...Oh be dünya varsa cihazları üretenler var yazılımları geliştirenler var....

collo1
22-07-2010, 17:31
arkadaslar niye bukadar acelle etinizi anlamis degilim biraz beklemesini bilmek lazim hangi cihaz nex gibi yazilim destegi veriyor varsa bilelim ben bur da 350euor ya aldigim cihaza firmasi bili nex gibi destek vermiyor nex 2000 serisi ilk ciktigin da ayni sorunlar yok muydu sanki sabir edim bekleyince hersey yerine oturur yeterki sabiretmesini bilelim

mamoste1
22-07-2010, 23:03
atasözlerinin tamamı yaşmdan ve yaşamışlıktan gelir. bizde"ağanın malı gider hulamın canı gider" derler. yüksel elektroniğin yalağanlığı niye anlamış değilim. hem bilgi paylaşım alnı diyorlar hemde acizce kabalaşılıyor.niiiiyyyyeee?

Tasarım
23-07-2010, 00:14
atasözlerinin tamamı yaşmdan ve yaşamışlıktan gelir. bizde"ağanın malı gider hulamın canı gider" derler. yüksel elektroniğin yalağanlığı niye anlamış değilim. hem bilgi paylaşım alnı diyorlar hemde acizce kabalaşılıyor.niiiiyyyyeee?

Lütfen sınırlarınızı ve haddinizi aşmayın artık.

gazisinan
23-07-2010, 04:19
arkadaşlar biraz sabırlı olmaktan fayda var ben dobratech i satmaya karar vermiştim ama vazgezçtim satmaktan 2008 başında next 2000 dpcıs almıştım pek bir özelliği yoktu şimdi öylemi cihaz next 2000 dpcıs bir çok özellik eklendi ben next firmasına güveniyorum dobratech de sahipsiz bırakmaz iyi bir yazılımla bu cihaz tam olacak bu arada ben dobratech bir satıcıyla takasta anlaştım çihazı götürdüm takas etmeye takas edeceyimin cihazın bi geçmişine baktım next in çeyregi etmez yani arkadaşlar kısacası next bundan 15 sene önce ürettiği cihazlara destek veriyorsa dobratech e de hayli destek verir benim gibi gaza gelipte cihazlarınızı rezil etmeyin o iyi dediyiniz markalar bugün var yarın yok ama NEXT HERZAMAN VAR VARDA OLACAKTIR herkese saygılar

collo1
23-07-2010, 22:53
arkadaşlar biraz sabırlı olmaktan fayda var ben dobratech i satmaya karar vermiştim ama vazgezçtim satmaktan 2008 başında next 2000 dpcıs almıştım pek bir özelliği yoktu şimdi öylemi cihaz next 2000 dpcıs bir çok özellik eklendi ben next firmasına güveniyorum dobratech de sahipsiz bırakmaz iyi bir yazılımla bu cihaz tam olacak bu arada ben dobratech bir satıcıyla takasta anlaştım çihazı götürdüm takas etmeye takas edeceyimin cihazın bi geçmişine baktım next in çeyregi etmez yani arkadaşlar kısacası next bundan 15 sene önce ürettiği cihazlara destek veriyorsa dobratech e de hayli destek verir benim gibi gaza gelipte cihazlarınızı rezil etmeyin o iyi dediyiniz markalar bugün var yarın yok ama NEXT HERZAMAN VAR VARDA OLACAKTIR herkese saygılar

isin´rasgelsin be kardes herseyin ilaci sabir

ustralı
24-07-2010, 09:45
Dobratech e yeni yazılımlarla birçok sorun halledilecektir ,fakat sürenin uzaması can sıkıyor ,bu arada 18500 hd yi ve 2000 hdtv yi tekrar inceledim 18500 hd hem kanal geçişleri hem hd görüntü kalitesi dobratechten üstün .menüsü biraz sade kalsada fiyatına göre alınabilinecek en iyi hd cihaz ... 2000 hdtv ise özellikle sd yayın kalitesinde 10 numara oda görüntü kalitesinde dobratechten yina az da olsa üstün . dobratechte ise özellik olarak çok zengin wi-fi den tutun akıllı kumandaya kadar ama bir de sağlam bir yazılım gelse.... 2000 HDTV de son yazılımı atınca sinyal gidip gelme ile kanal geçişinde yavaşlama sorunu var .Anlaşılan son yazılımları yapan üstad aynı hatayı bu seride de yapmış ,ama düzeltileceğini düşünüyorum ,benim şu an cccam da daha çok rahatsız olduğum sorun bu.....

Karbon
26-07-2010, 11:42
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=54890