Üstadım daha yeni Next 2000 CIS Plus receiver aldım.Fakat çakılı modülü "Invalid Card" yazıyor.Reset çekiyorum olmuyor,yeni yazılım atıyorum olmuyor eski yazılım atsamda olmuyor.Kart olmadığı taktirde "Invalid Card" yazıyor.Kart takıyorum yine aynı.Yardım ederseniz sevinirim.yardımlar için tşk ederim.
Muhtemelen kart okuyucu kısmında bir arıza gözüküyor..
Yeni yazılımlarlada olmadıysa servise veya aldığınız yere götürüp baktırmanızda fayda var.Garantisi vardır değişim söz konusu olabilir veya sadece kart okuyucusu değiştirilebilir.
Selahattin50
22-01-2006, 11:29
Hangi Kartta Invalid Card" yazıyor Oposta 105 cw_0d03 ise 22.10.05 tatihli dosyada Invalid Card" yazıyor 12.10.05tarihli yazılımı atman lazım.aynı durum benimde başıma geldi
seyyahosman
22-01-2006, 15:28
Arkadaşım OPOS kartına son yazılımı değil 12 EKİM yazılımını at ve sorunsuz seyret .CIS a uyumlu sadece 12 Ekim yazılımı olan OPOS karta atılan yazılım.
İYİ seyirler
@arkadaşlar atmaca arkadaşımız opos kartta sorun yaşadığından bahsetmemiş. sizse opostan bahsediyorsunuz.Cihazda kart yokken bile invalid card yazması gömülü modül yuvasında bir arıza olduğunu gösterir...
ozonder35
22-01-2006, 15:45
Arkadaşım OPOS kartına son yazılımı değil 12 EKİM yazılımını at ve sorunsuz seyret .CIS a uyumlu sadece 12 Ekim yazılımı olan OPOS karta atılan yazılım.
İYİ seyirler
Arkadaşın kart okuyucusu arızalı kart takmadığı halde invalid card uyarısı yapıyor, bunun yazılımla ilgisi yok.Direk servise gitmesi lazım...:no:
aygunelkt
23-01-2006, 16:36
kart okuyucunun cihazın içinden soketini sök yine yapıyorsa işlemci bozuk olabilir yapmıyorsa kart okuyucunun manyetik bölümünü temizle düzelebilir
Cihazınızı yetkili kişilere baktırın.
Daha sonra garanti dışına kalabilecek arızalar verebilirsiniz
Aman dikkat
seyithan
23-01-2006, 23:22
Cihazınızı yetkili kişilere baktırın.
Daha sonra garanti dışına kalabilecek arızalar verebilirsiniz
Aman dikkat
kesinlikle haklısınız hocam:trts: cihaz yetkili kişiler dışında kimseye baktırmayın yazık olur
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR
görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. kart okuyucunun ana kart bağlantı soketini söküp takınca düzeldi.bilginize
Sorunun şözüldüğüne sevindim ve bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürler
Konu nihaye erdiğinden kapatılmıştır[/