Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : GOLDMASTER 9400VCI To TF59000CI Donusum
öncelikle buradaki loader ile file1 yüklenecek.yükleme işlemi sonunda cihazı resetleyin.daha sonra aynı loader ile file 2 yükleyin.işlem sonunda tekrar reset yapın.menüden uydudan güncelleme satırı üstüne gelin.hotbird 12476 H 27500 pid 1968 girin.yükleme işlemi için okeyleyin yeni yazılımı kontrol edecektir.yeni yazılım güncelleme için okleyin.cihaz dısplay den veya tv ekranından işlemi takip edebilirsiniz.uydudan güncelleme süresinde takılma olursa biraz bekleme sorunu düzeltecektir...
teşekkürler tvm45
Zamanında tf 5x00 için yapmıştım problemsiz oluyor. Yalnız tf olunca tuner hassasiyetinde çok çok az bir azalma olduğunu düşünüyorum. Emin olamadan cihazı sattığım için kesin diyemiyorum. Bu azalma kullanım esnasında sizin farkedemeyeceğiniz ve hiçbir kanalda etkilenmeyeceğiniz bir durum.
Paylaşım için teşekkürler.
Faydalı olacağa benziyor bir kaç arkadaşımda var VCI denemek isterimde peki geri dönüşümü var mı tekrardan?..
dosya var ancak yayınlanmadı gerektiğinde yayınlanacak..
arkadaşım vermiş olduğunuz dosyaları 9400 vcı cihazıma yükledim ilk olarak uydudan güncellemeyi yaptı.fakat güncellemeyi yaptıktan sonra kurulum menüsündeki uydudan güncelleme seçeneği kayboldu. ekranı 9'a bölme özelliği kayboldu. şimdi yeni yazılım geldiğinde ben bu cihazı nasıl güncelleyeceğim?
Geriye dönüş için dosya aşağıdaki linkte
http://rapidshare.de/files/11346709/TF59000CI_to_GM9400VCI.zip.html
Sevgili emucu verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum GOLDMASTER 9400VCI To TF59000CI Donusumu yapmak bize veya 9400VCI kullanıcıları için bir avantajı varmı? Bilgilendirirsen sevinirim.
Uydudan güncelleme yapabilme özelliğinden faydalanabiliyorsun @skc
bugun bu işlemi yapamayı denedim. file 1 ve file 2 yi cihaza yükledim fakat uydudan güncelleme kısımına geldiğimde parametreleri girince sinyal seviyesi ve kalitesi göstergeleri gitti. ani hiç sinyal ve kalite yoktu... bu yüzden işlemi tamamlayamadım. fakat cihazı godmaster yazılımını tekrar yükledikten sonra aynı parametreleri girince u sinyal ve kalite seviyeleri yerinde duruyor.. yani war... bu neden oluyor acaba..
bu forumda teezzül edip sorularımıza cevap verecek biri yokmu?
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=39271#post39271 burada cevap verildi
9400 vcı receiver'in falsh'ını söküp 59000 flash dump'ını atsak makinanın hw ve sw si 59000 olur mu?
hayır pcb de extra parça var.bir sonuca ulaşamazsın...
murattikla 15-03-2006, 10:57 slm arkadaşlar 9400 vcı makinamı 59000 cı ya çevirdim ve güncellemeyi yaptı. yeni yazılım olarakta 02.03.2006 yazılımını yükledi. ve uydudan güncelleme özelliği ve ekranı 9 a bölme özelliği kalktı. ve artı olarakta hiç bir şifreli kanalıda açmadı büyük ihtimalle uydudan emu yazılımı yüklemiyor. orjinal yazılım yüklüyor. evet arkadaşlar gözlemlerim bunlar. ben geri çevirdim 9400 vcı makinama. boşuna denemeyin arkadaşlar. saygılar
Tşk Emucu Uydu Ağladibe Böyle Birşey Yaptin Icin Neden Daha önce Yapilmadi Diye
goldmaster 9600 cıp hangi cihazlara dönüştürülebilir.mesela topfeld , goldmater hangi modellerine?yani hangi serilerine dönüşebilir.mesela goldmaster 9400 vci goldmaster 59000 'e dönüşebiliyor.9600 cip başka serilere dönüşebilir mi?ilginiz için şimdiden teşekkürler.:)
eren1908 05-05-2006, 10:42 arkadaslar bu 9400 j cı de olmuyomu
gm9600cıp karşılığı=tf3000cıppro
gm9400cı karşılığı=tf3000cıpro
cemalyeniyildiz 30-01-2007, 09:44 Arkadaşım yüklemeyi yaptım herşey sorunsusda hangi frekanstan güncelleme yapılacak
Mr_MeMo™ 30-01-2007, 12:25 Arkadaşım yüklemeyi yaptım herşey sorunsusda hangi frekanstan güncelleme yapılacak
Türksat Sebeke Frekans'sı :
12140 V ( Dikey ) 04444 frekansından güncelleyebilirsiniz .. güncelleme esnasında sekeke arama acık ( Diger bir adıyla Network arama On ) olmalıdır ..
|