Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : cccam


sadk
16-02-2010, 15:36
Arkadaşlar dm 800hd aldım server bilgilerim var bi türlü yükleyemedim.Etc dosyasının içine editliyorum ama çalışmıyor.ace ba cihazda yapmam gereken herhangi bir şeymi var.Daha önce next 2000hd kullanıyordum bana baya yabancı geldi.

ozi2000
22-02-2010, 22:49
ETC İçine cccam attıktan sonra menıden cccam 2.1.4 veya 2.1.3 etkinleştir

Servet™
25-02-2010, 13:17
ccam mida addonstan indire blirsiniz