Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next'den yeni ürün: MiniX
merakliyim 09-10-2009, 10:20 Next cebit fuarında avuç içi büyüklüğünde yeni ürününü tanıtıyor. Bu ürün, usb diske canlı yayını kaydediyor, geri alıyor, oynatıyor, kayıt sırasında başka kanal izlenebiliyor, mp3 çalıyor, usb girişinden yazılım güncellenebiliyor, 4000 kanal hafızalı, EPG, teletext, altyazı desteği, jpeg formatı desteği vb. detaylı bilgi web sayfalarında yok henüz ama gazete ilanlarında mevcut. Fotoyu gazeteden çektim biraz bozuk olabilir.
http://img99.imageshack.us/img99/3537/minix.jpg
detayli bilgiyi ustalardan bekliyoruz......
silopili 10-10-2009, 11:59 bu nun fiyatı ne
115-125 tl civarı olması gerek
buldozer 10-10-2009, 20:07 next firması bu cihazı plazmalar için ıkardı inşallah önceki gibi değildir önceki ıkardığında cok sorun vardı umarım bu öyle olmaz bekleyip görelim...
osman.man 12-10-2009, 00:43 bende cihazı fuarda gördüm ve çok beğendim ts kaydediyor ama avi mpg formattaki filimleride usb den okuya biliyor
hadi hayırlısıyla nextte yeni çıkan linux hd cihaza olsun bu minibox,a olsun avi ve mpg formatları koyuyor darısı süper plusların başına belki onlarada avi ve mpg yazılımı koyarlar inaşaallah
merakliyim 13-10-2009, 09:41 Next ana sayfaya aşağıdaki duyuruyu koymuş. Birşey dikkatimi çekti bu üründe kart okuyucu yok galiba. Yanılıyormuyum?
http://img517.imageshack.us/img517/3537/minix.jpg
lcd tv ler için üretilmiş kanal geçişleri mükemmel cebit te inceleme fırsatı buldum gayet güzel mükemmel bir alet
Next ana sayfaya aşağıdaki duyuruyu koymuş. Birşey dikkatimi çekti bu üründe kart okuyucu yok galiba. Yanılıyormuyum?
Avuçiçi kadar cihazda kart okuyucu ne arasın :)
kenan_citak 13-10-2009, 23:31 kartta okursa ooo allah daha ne isterimki sat satabildiğin kadar..:):):)
nextturkey 13-10-2009, 23:40 Arkadaş bu ürün lcd ve plazmalar için üretilmiş kart okuyucu ne arası el içi kadar cihazda birde usb çıkışı var cihazda...
arif0571 01-11-2009, 01:25 arkadaşlar kumanda resmi için ve kullanma kulavuzu için next in kendi sitesini bakabilirsiniz.şimdi baktım yayınlanmış.
Henüz satışa başlanmadı pazartesi den sonra başlanacak.
arif0571 01-11-2009, 02:57 Henüz satışa başlanmadı pazartesi den sonra başlanacak.
hadi hayırlısı mach1 artık yeni bir başlık açmanız lazım.nextminix bölümü
eaglyeye 01-11-2009, 07:27 özellikleri neler almaya değermi kayıt yapıyormu ....
duvara monteli plazma veya lcd lerde duvar ve tv arası mesafe ye işallah sığar,
skart kablo ile kullanılırsa boyutunun küçük olmasının anlamı kalmaz.
arif0571 02-11-2009, 14:55 özellikleri neler almaya değermi kayıt yapıyormu ....
lütfen linki tıkla ve oku. http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=215
duvara monteli plazma veya lcd lerde duvar ve tv arası mesafe ye işallah sığar,
skart kablo ile kullanılırsa boyutunun küçük olmasının anlamı kalmaz.
duvara monteli olan plazma ve lcd lere olmaz ancak skart girişi aşağıya bakıyorsa olur.
national 04-11-2009, 13:55 Next 8000 x cam cihazım var su an digiturk kartımla çocuga bu cihazda cizgi film izletiyorum.bu küçük nexti :) almayı düsünüyorum ancak kartım açmaz diye alamıyorum:(
cihaz tv nin arkasında oldugu için kumandanın algılamasında problem olur mu?tşk
Next 8000 x cam cihazım var su an digiturk kartımla çocuga bu cihazda cizgi film izletiyorum.bu küçük nexti :) almayı düsünüyorum ancak kartım açmaz diye alamıyorum:(
cihaz tv nin arkasında oldugu için kumandanın algılamasında problem olur mu?tşk
Bu cihazda kart takma özelliği yok. Bu yüzden kart kullanamazsınız.
Kumanda için ayrıca bir göz var ve bu gözü TV'nin önünde uygun bir yere yapıştırarak kullanacaksınız.
national 04-11-2009, 20:22 Bu cihazda kart takma özelliği yok. Bu yüzden kart kullanamazsınız.
Kumanda için ayrıca bir göz var ve bu gözü TV'nin önünde uygun bir yere yapıştırarak kullanacaksınız.
tesekkur ederim bilgilendirme için...çizgi film kanalları yuzunden alamayacagım galiba:(
yasarcingoz 08-11-2009, 21:40 ben bugün aldım ve kullanıyorım kanal geçişleri mükkemmel hızlı
yasarcingoz 08-11-2009, 21:44 ben bugün aldım kullanmaya başladım kanal geçişleri oldukca hızlı kibar bi cihaz
arif0571 12-11-2009, 19:43 nebutv den alıntıdır nextin kendi sitesinde yazmıyor.
MiniX yer kaplamasını veya görülmesini istemediğiniz alanlarda kullanmak için tasarlanmış çok özel uydu alıcısıdır..
MPEG ve AVI dosya formatı desteği
aynen böyle yazıyor.
kutuk000 13-11-2009, 19:39 xvidleri okudu. ayrıca srt uzantılı altyazıyıda gördü ekrana verdi. karakter sorunu olsada sanıryorum düzelecek... 1-2 güncelleme sonrası cihaz performanslı birşey olacak belli..
arif0571 14-11-2009, 16:46 xvidleri okudu. ayrıca srt uzantılı altyazıyıda gördü ekrana verdi. karakter sorunu olsada sanıryorum düzelecek... 1-2 güncelleme sonrası cihaz performanslı birşey olacak belli..
sevgili kutuk000 avi ve mp4 formatlı filimlerden deneyebilirmisin.lütfen denedikten sonra buraya yazarmısın.şimdiden teşekkürler.
selam bende bu cihazı aldım
usb den avi ve mpeg4 film izleyeyim dedim tanımlanmayan format uyarısı aldım
av iyi ts ye cevirdim yine görmedi filmi usb den izleyen varmı acaba bu konuda bilgi verirlerse sevinirim
Bu cihazı dün aldım.next in sitesinde güncel veriyon vardı onu yükledim. Avi,mpeg ve dat filimleri rahatlıkla izlenebiliyor.tek sorunu filimleri ileri sarma proplemi bunun dışında hiçbir sorunu yok arkadaşlar
arif0571 16-11-2009, 17:01 Bu cihazı dün aldım.next in sitesinde güncel veriyon vardı onu yükledim. Avi,mpeg ve dat filimleri rahatlıkla izlenebiliyor.tek sorunu filimleri ileri sarma proplemi bunun dışında hiçbir sorunu yok arkadaşlar
bu formatı destekliyorsa tamamdır.ileri geri sorunu o yazılımla hal olur merak etmeyin.
kumandası varmı yoksa tv kumandasındanmı tşk ler
kumandası varmı yoksa tv kumandasındanmı tşk ler
Buyur arkadaşım
http://img504.imageshack.us/img504/4996/minix3.jpg
Tüm Next Minix kullanıcılarına hayırlı olsun.
zafer ali 29-11-2009, 17:14 bu skart baglanta iyi gormiyorum, cunku agırlik fazla gelebilir USB ,anten ,power kablo,ve remote kabloler yuk gelir ve skart soketler fazla salam degildır ?
Bu cihaz tv'den kayıt yaparken hangi formatta kayıt yapıyor acaba..
aldorgenc 03-12-2009, 20:51 Kaydı ts formatında kaydediyor, Pcde problemsiz çalışıyor
gfb_murat 12-12-2009, 12:50 paylaşım için teşekkürler
profosor 15-12-2009, 20:10 mach1 hocam saygılar next usb 2000 fta lara yeni yazılım ne zaman çıkçak thor izleyemiyorum 8 günden beri size iyi çalışmalar hocam
Arkadaşlar mrb. Bu cihazda tv yayınının kaydı için zaman girebiliyormuyuz. Örneğin saat 20:00 22:00 arasında a tv yayınını kaydet diye. Şayet öyle bir özellik yoksa, bu özellik ilerki zamanlarda yazılım güncellemesi ile eklenebilrmi?
Şimdiden cevaplayacak arkadaşlara çok teşekkürler.
ben bugün aldım kullanmaya başladım kanal geçişleri oldukca hızlı kibar bi cihaz
Arkadaşım birkaç sorum olacaktı.
- Kayıt esnasında başka kanallar izelenebilyormu.
- Kayıt zamanlaması varmı saat aralığı girme.
- Son olarak üründen memnuniyetin nedir?
arif0571 07-01-2010, 16:02 iş yerinden bir arkadaşa almıştık next minixi kayıt olayını sordum.flaşında iki adet kayıt yapmış.biri 964 mb diğeri 1.11 gb kayıt yapılmış ve tek seferde kayıt yapılmış ama her 252 mb bir bölerek aynı dosyada kayıt yapılmış.ts formatlı çüzünürlük 768x567.
leoleoman 10-01-2010, 12:35 kartta okursa ooo allah daha ne isterimki sat satabildiğin kadar..:):):)
al bitane usb kart okuyucu yine sat satabildin kadar
yasarcingoz 11-01-2010, 22:56 Arkadaşım birkaç sorum olacaktı.
- Kayıt esnasında başka kanallar izelenebilyormu.
- Kayıt zamanlaması varmı saat aralığı girme.
- Son olarak üründen memnuniyetin nedir?
aynı tp deki kanalları izleyebilirsin
zamanlama var
daha önce usb li next 2000 ve botech 7300 kullandımbundan aldığım keyfi onlardan alamamıştım çok memnunum.
Mrb. Arkadaşlar. Cihazı vatan computer den aldım bi hevesle. Tv ye bağladım hiç bir ses soluk yok. Herşeyini kontorl ettim. ama nafile. diğer cihazı bağlıyorum çalışıyor. o çalışmıyor. bugun iade için götürcem. Acaba eksik yapıtığım birşeymi var analamdım.
arif0571 17-01-2010, 19:52 Mrb. Arkadaşlar. Cihazı vatan computer den aldım bi hevesle. Tv ye bağladım hiç bir ses soluk yok. Herşeyini kontorl ettim. ama nafile. diğer cihazı bağlıyorum çalışıyor. o çalışmıyor. bugun iade için götürcem. Acaba eksik yapıtığım birşeymi var analamdım.
kullanma klavuzunu oku ve uygula.yinede görüntü gelmezse götür değiştir.
mehmet ali 19-01-2010, 16:29 lcd olmayan tv lerde göstermiyor scarta takıyorum görüntü yok
yasarcingoz 19-01-2010, 21:54 lcd olmayan tv lerde göstermiyor scarta takıyorum görüntü yok
normal scart lı tvlerde de gösteriyor senin tv nin scart girişinde bi problem olmasın
mach1 hocam, yeni next minix aldım fakat THOR uydusu için yazılım varmı acaba nasıl çözebilirim.? saygılar,
|