Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : g. master30300


eraslan
12-01-2006, 12:24
g.master 30300 yeni yazılımı yükledim. ama hispa yok 13.12.05 tarihli yazılımdan ne farkı var. yeni tarihli verilen yazılımın...bilgi verirseniz sevinirim...

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=82

danger35
12-01-2006, 16:05
belki hispasat tv cabo olabilir ama onlara henüz hispasat D+ yok:(

eraslan
12-01-2006, 16:42
yok abi cabo da yok hiçbiri yok...boşa hazırlanmış yazılım izleyebilen:( varsa yazsın...

jerkan
13-01-2006, 12:22
menu 6382 aux yapıp keyleri resetledin mi.

eraslan
13-01-2006, 13:24
yaptım hepsini açılmadı......

seyithan
15-01-2006, 22:49
ya abi 13.12.2005 ten sonra yazılım çıkmadıki arkadaş hangi yazılımdan bahs ediyor.yazılım çıktıda benim haberim mi yok.? saygılar





BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR

ECE-ECE
19-01-2006, 02:02
Arkadaşım verdigin adreste bir baktınmı tarihlere eski yazılım yada nerden aldın şunu bilki şu an yeni yazılımı yok bilginize GOLDMASTER SERVİS..ECE-ECE

eraslan
19-01-2006, 09:44
sıkıntıda bu ta yeni yazılım olmaması...müşteriler soruyor hispasatı biz nasıl izleyecez diye....bende diyorum N... receıver alın izleyin diyorum

yukselis_27
04-04-2006, 18:59
selam arkadaslar bende sat-30300 sky var ön panelde ısıklar düzensiz yanıyor ön paneldeki tüşlar da calışmıyor ne yapmam lazım orjinal yazılımınıda aradım bulamadım yardımcı olursanız seviniri

tvm45
04-04-2006, 19:18
orj yazılım burada

yukselis_27
04-04-2006, 19:26
arkadas o vermiş oldugun dosya sayfa görüntülenemiyor diyor

tvm45
04-04-2006, 19:36
link vermedimki dosya yükledim:ters: net bağlantından oluyordur.tekrar dene