www.tdwebman.com (http://www.tdwebman.com/) adresinde
Triple dragon için hazırlanmaya başlanan türkçe ve ingilizce kullanma klavuzunu bulabilirsiniz. TDcilere hayırlı olsun.
sairyakamoz
24-04-2006, 17:00
Ben birşey merak ediyorum. Acaba dreamboxcılarla ortak paylaşım kullanabiliyormuyuz triple dragon ile acaba. Eğer böyle ise ben birtane edinmek istiyorum... DM ler tunerleri genelde sorunlu veya motor vs çok seçiyor. TD de böyle bir olay yokmuş sanırım...
selam bende yeni bir cihaz aldım triple dragon internete bağladım ve bana söylendiği gibi ip adreslerini girdim yanlız bana söylenen ip adresleri 10.0.0.100
255.255.255.0 10.0.0.2 10.0.0.2 ilk girdiğimde çözdü ama şu anda cihazı açıp kapattım çözmüyor ip lerimdemi yanlışlık mı var yada ben her cihaz açıp kapattığımda böyle sorunlar yaşayacakmıyım ve bu ağ bağlantısını nasıl düzenli bir şekilde yapmalıyım
crazyturk
05-05-2006, 13:05
İp adresleri cihazınla bilgisayar ve modem arsında bağlantı kurmana yarar.Şifreleri çözüp çözmemesiyle bir ilgisi yok.Keylerini veya emunu kontrol et.Emunu kapatmış olabilirsin.
ip adresi ile kendi otomatik çözüyor benimki ip adresini tam yazmadığından dolayı çözmüyor şu anda benim adsl triple dragona bağlı ve otomatik kendi çözüyor
crazyturk
05-05-2006, 17:43
Paylaşımın varsa modemle (internetten alır) çözer paylaşım harici emudan veya karttan çözer.