Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 200xcıs plus ve Opos

image
11-01-2006, 09:26
arkadaşlar ben next 2000xcıs plusta ne yaptımsa opos kartı tanıtamadım yani açtıramadım kartı ters de taktım duzde taktım hatta onceki yazılımlarıda yukledim ama olmuyor sebebini bilen varmı acaba .
şimdilik orıon camla seyrediyorum .
selamlar

TEKNOKA
11-01-2006, 10:05
selam

cihazında hangi yazılımın yüklü olduğunu yazmamışsın !!!

benimde başıma gelmişti, 2 tane opos kart vardı kartlara aynı dosyaları peş peşe yazdık, benim kartı hemen tanıyordu arkadaşın kartı tanımıyordu, baya bi uğraştık tabii, kartı sildik ve oposun kendi loaderi ile yazdık sonra update yaptık en sonunda tanıdı :) cihazın yazılımı 604b idi.

en son yazılımı yükle 604f ve oposu silip ilk verilen dosyaları opos loader ile yükle.

saygılar.

avant-garde
11-01-2006, 13:56
arkadaşlar ben next 2000xcıs plusta ne yaptımsa opos kartı tanıtamadım yani açtıramadım kartı ters de taktım duzde taktım hatta onceki yazılımlarıda yukledim ama olmuyor sebebini bilen varmı acaba .
şimdilik orıon camla seyrediyorum .
selamlar

Merhaba X-CIS 604f yazılımı ve Opos kart 12.10.2005 tarihli 0d03 dosyası ve güncel DAT ile sorunsuz izleniyor.

image
11-01-2006, 16:35
selam

cihazında hangi yazılımın yüklü olduğunu yazmamışsın !!!

benimde başıma gelmişti, 2 tane opos kart vardı kartlara aynı dosyaları peş peşe yazdık, benim kartı hemen tanıyordu arkadaşın kartı tanımıyordu, baya bi uğraştık tabii, kartı sildik ve oposun kendi loaderi ile yazdık sonra update yaptık en sonunda tanıdı :) cihazın yazılımı 604b idi.

en son yazılımı yükle 604f ve oposu silip ilk verilen dosyaları opos loader ile yükle.

saygılar.
Arkadaşım cihazımda 604f yuklu yanii en son yazılım var onu takip ederim ve hemen yuklerim ama diger dedigin olayı nasıl yuklerim bilmiyorum 10.12.2005 yani kartı yuklemesini beceremedim yalnız kartımda yuklu onda da 30.12.2005 yuklu zaten yuklu olmasa orıon öodulde çalışmaz şu an bakıyorum ama cihazda bakamıyorum eger cihaza gore kart yazılımı varsa bilmiyorum
kartı cihaza takınca ınvalıt yazıyor BİLGİNE.
selamlar

ozonder35
11-01-2006, 17:20
Ben de şu anda 604f yazılımı ve 30.12.2005 tarihli dat dosyası ile rahatlıkla izliyorum.En son ki dat dosyasını sil yeniden yükle sorunun düzelmesi lazım..

image
11-01-2006, 17:45
aslında nasıl olur bilmem ama ben yukleme yapmadım elimde multi prohremer var uzerinde 1 2 3 rakam ve 3 adet dugme var 3.57 mhz dt yazıyor yani o dugmeye basınca sanırım dat dosyasını yukleyecem ama şimdiye kadar hiç yapmadıgım için cesaret edemedim bu dat dosyasını nereden silecem ve nasıl atacam elimde cardqt.exe programı var bununla galiba yapacam ama nasıl silip nasıl update yapacam bilemiyorum.
yardımların için çok tşk.ler

TEKNOKA
12-01-2006, 19:50
aslında nasıl olur bilmem ama ben yukleme yapmadım elimde multi prohremer var uzerinde 1 2 3 rakam ve 3 adet dugme var 3.57 mhz dt yazıyor yani o dugmeye basınca sanırım dat dosyasını yukleyecem ama şimdiye kadar hiç yapmadıgım için cesaret edemedim bu dat dosyasını nereden silecem ve nasıl atacam elimde cardqt.exe programı var bununla galiba yapacam ama nasıl silip nasıl update yapacam bilemiyorum.
yardımların için çok tşk.ler

selam

buradaki http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=928 talimata göre yükle, sonra en son update dosyasını buradaki http://www.mach1digital.com/mach1forum/showpost.php?p=10938&postcount=9 talimata göre yükle..

eğer tanımaz ise tekrar sil tekrar yaz. cihazı arka anahtardan kapat ve kart takılı iken tekrar aç, mutlaka tanıyacaktır, bende bir kaç kez kartı yükledikten sonra tanımıştı,

kolay gelsin.

image
12-01-2006, 20:43
Arkadaşım ilgine alakana tşk.ler şu an tanıdı sagolasın.
saygılar

Mrdp
12-01-2006, 21:44
Problem dat dosyasından değil karttan kaynaklanıyor. Orjinal kart kullanmadıgındandır.....:)

image
12-01-2006, 22:50
arkadaşım herşey halloldu deniştim bendeki kartın orjınal olmadıgını nereden çıkartıyorsun acaba? sendeki sanırım sahte???

mpl
13-01-2006, 14:59
Problem dat dosyasından değil karttan kaynaklanıyor. Orjinal kart kullanmadıgındandır.....:)
opos 105 ise orj.veya değil sorun olmaz yeterki doğru dosya ve doğru dat dosyası yüklenmiş olsun,birde cihazın versiyonun uyumlu olması gerekmektedir tabii ki...

Mrdp
13-01-2006, 20:14
Buğüne kadar orjinalin haricinde birşey kullanmadım kendi üretimim olmadığı sürece.....

image
13-01-2006, 20:41
Arkadaşlar konuyu çok uzatıyorsunuz ben bir şey sordum ve cevabınıda aldın sagolun bendeki 1.05 versiyonu ıster orjınal olsun ıster sahte eger bendeki sahte ise sebdeki orjınal olsun sendekiyle bendeki aynı yerleri açmıyormu olay bitmiştir.