Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : kaonda digitürk radyo sorunu


emoli821
10-01-2006, 19:45
Cihazım kaon511 cı 12.01.a5 . Eutelsat ta modülle digitürk kanallarını izliyorum.Ancak akvaryum çıkan radyo kanallarının sesi ya hiç yok yada kesik kesik.Başka bir cihazda denedim sorun yok.
Orjinal yazılımda dahil çeşitli yazılımlar denedim aynı.Teknik servis cihazdan diyor.
Kaon ustası arkadaşlardan yardım bekliyorum.

siiera
10-01-2006, 20:52
@emoli821
arkadaş sorunu yazman iyi oldu bu sayede bende öğrenmiş oldum cevabı kısa surede alacaksın saygılar

anarchy2003
11-01-2006, 11:29
Ne yazıkki bildiğim kadari ile arkadaşlar kaon grubunda bu problem var bilinen bir çareside daha yok bununla beraber kaon boardlı olan sunyy ve goldmaster 7400 serilerindede var aynı problem

emoli821
11-01-2006, 22:40
Acaba başka arkadaşlardada varmı bu sorun?

emoli821
12-01-2006, 20:46
Yahu arkadaşlar yokmu buraya cevap yazacak bşr kaon ustası.

zalimfirari
19-01-2006, 07:54
malesef bendeki kaonda'da ayni hastalik..bildigim kadari ile kaon tabanli cihazlarin en bûyûk eksiklerinden biri DT radyo sorunu...
sevgiler..

Pride
19-01-2006, 09:51
Enteresan arkadaşlar...İlgililer umarım ilgilenir bu konu ile.
Geçtiğimiz günlerde Next2000Xcıs Plusta da aynı sorunu gözlemlemiştik yeni yazılım ile sorun giderilmişti.Umarım bu Bug giderilir.Sesimizi duyarlar Kaoncular
Saygılar

emoli821
19-01-2006, 13:03
Enteresan arkadaşlar...İlgililer umarım ilgilenir bu konu ile.
Geçtiğimiz günlerde Next2000Xcıs Plusta da aynı sorunu gözlemlemiştik yeni yazılım ile sorun giderilmişti.Umarım bu Bug giderilir.Sesimizi duyarlar Kaoncular
Saygılar

Bu mesajı yazdıktan sonra bu işten iyi anlyan arkadaşlarla görüştüm.Bu sorundan üretici firmanında bilgisi varmış ve düzeltileceğini söylüyorlarmış.Bekliyoruz.

zalimfirari
22-01-2006, 19:26
umariz kisa zamanda ilgilenirler.
sevgiler..

mtürk
23-01-2006, 03:06
aynı sorun bendede var inşallah çözülür çünkü beni daha çok işitsel yönde tatmin ediyor maalesef bundan faydalanamıyorum :((

bdurur
06-02-2006, 05:42
Selam arkadaşlar bende Next2005 DCI SKY var bu sorun aynen bende de var.Bu konuyu daha yeni buldum.Bende bu konuyla ilgili Next bölümünde bir konu açmıştım.Bir yöntem keşfettim ama biraz zahmetli.Keşke normal bir yoldan bu yayınları dinleyebilseydik.Dilerseniz bu yöntemi sizlerle paylaşabilirim.Hiç olmazsa yayınlar dinlenebiliyor.Bir kanalı uzun süre dinleyenler için birebir.

Pride
06-02-2006, 09:41
Selam arkadaşlar bende Next2005 DCI SKY var bu sorun aynen bende de var.Bu konuyu daha yeni buldum.Bende bu konuyla ilgili Next bölümünde bir konu açmıştım.Bir yöntem keşfettim ama biraz zahmetli.Keşke normal bir yoldan bu yayınları dinleyebilseydik.Dilerseniz bu yöntemi sizlerle paylaşabilirim.Hiç olmazsa yayınlar dinlenebiliyor.Bir kanalı uzun süre dinleyenler için birebir.
Teklif mi bekliyorsun yöntemini açıklamak için...?
özgürce paylaş yöntemin neymiş bizde öğrenelim dostum...:odunkes:

bdurur
06-02-2006, 17:32
Çözüm önerimi burada anlattım.Linkte bir hata varsa Next bölümünde açmış olduğum konudan bulabilirsiniz.(Konu:önemli: Next2005 DCI SKY'da Digitürk dijital müzik kanallarını dinleyemiyorum.Ne yapmalıyım?) İnşallah sizde de işe yarar.Yarayıp yaramadığını bildirirseniz sevinirim.
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=34804#post34804

bdurur
06-02-2006, 17:42
Yanlış anlamayın ustam foruma cep tlfonumdan katılıyorum ve nöbette idim doğal olarak cihaz yanımda değildi.Anlatımda hata yapmamak için biraz geçiktim.Ama lütfen bu yolu deneyin ve beni de bilgilendirin.Saygılarrr...

gunesser
21-03-2006, 12:53
aynı sorun bende de var akvaryum çıkıyor ses ilk başta geliyor sonra gidiyor 20mart yazılımını yükledim sorun düzelmememiş

emoli821
21-03-2006, 12:55
Düzelmez kardeş.Cihazların genel sorunu.

danger35
21-03-2006, 13:15
evet bu sorun hala kaon boardlarda mevcut:(

maydenoz
12-04-2006, 06:21
aynı sorun bende de var arkadaşlar. 911 uz