Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : card master plus

nizam
09-01-2006, 18:52
arkadaslar acemiyim card master plus ile opos kart yazılır mı? yardımlarınız için şimdiden çok tşk.

dijimagic
09-01-2006, 19:54
yazıcı üzerinde tus yardımıyla ekranda 3,5 mhz görünceye kadar bas. loader programıını kullan işini hallet.

selamlar

nizam
21-01-2006, 13:57
digimac arkadasım yardımlarından dolayı tesekkurler ...uzun suredir cevabına bakamamıştım.

dijimagic
21-01-2006, 23:30
ne demek yardımlaşmak için burdayız.

selamlar

seyyahosman
22-01-2006, 00:58
Evet arkadaşım yazılıyor otomatikte iken iki tane sarı tuşun solundakine bir kere bas .Ok yaz

dijimagic
24-01-2006, 12:24
seyyahosman

carmaster plusların 2 modeli var biri auto olan biride manuel olan. dediğim gibi fonksiyon tuşlarını kullanarak 3,5 mhz bulup işlemini ilgili programla yapabilir dedim.

senin farklı bişe yazmadığında ortada sırf mesaj yazmak için mesaj yazmayalım.

saygılar

nizam
26-01-2006, 09:48
arkadaslar yardımlarınızdan dolayı teşekkur ederim.

seyyahosman
29-01-2006, 01:27
Arkadaşım dijimagic benim mesajla ilgili artırma derdim yok.Senin burada bana cevap yazarak demekki mesaj sayını artırma derdin senin var.Ayrıca sen sadece burda Özel üyesin senin bana yorum yazma hakkın hiç yok.Forum kurallarını senden daha iyi bilirim .Başka Forumlarda CO-Adminim bilgin olsun.Burda bana uyarıyı sadece Mod ve Yöneticiler verir haberin olsun.Ayrıca tam olarak yazdıklarını anlayamayan olabilir diye bende dikat edersen basit bir şekilde tarif ettim .Amacım sadece yardım dı .Başka bir niyetim yoktu.Ok uyarın için de teşekkürler .Herhangi bir paylaşım ve yardım etmem artık.Sağolasın bir üyeyi küstürdüğün için.

İyi çalışmalar

danger35
29-01-2006, 13:05
@dijimagic
seyyahosman yıllardır forumlarda ve bilinen kişi post sayısını arttırmak gibi bir amacı yoktur buna eminim.eski dt ciler onu iyi bilir;)
amacı programer kullanan arkadaşa yardımcı olmak...
saygılar...

ereNcan™
29-01-2006, 13:56
@dijimagic
seyyahosman yıllardır forumlarda ve bilinen kişi post sayısını arttırmak gibi bir amacı yoktur buna eminim.eski dt ciler onu iyi bilir;)
amacı programer kullanan arkadaşa yardımcı olmak...
saygılar...
sana katılıyorum...

seyyahosman
29-01-2006, 14:06
danger35 ve ereNcan Açıklamalarınız için Teşekkürler .Ok sorun yok.Olabilir yanlış anlaşılmalar.ayrıca Özel üye dijimagic arkadaşımıza da paylaşımı ve yardıları için Teşekkürler.

Dost Kardeş bu güzel Forum yönetici ve üyelerine de Başarılar dilerim