Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Matrıx modul de yardım?
ozcan1953 09-01-2006, 18:04 Elimde 2 adet versiyonları MR 1.080 ve MR 1.230 olan Matrıx moduller var. Bunları Topfıeld3000CIPPRO ve NOKIA 9800S cihazlarımda kullanacağım. Bu modullerle ben MULTIVISION ve TEQUILA-TVCOBO ları izlemek istiyorum elimde MATRIX-XCAM - XDREAM CAM LOADER ve çeşitli FUN kartlar var. Ne yapabilirim? Tafsilatlı bir açıklama yaparsanız sevinirim.(Gerekli proğram ve yükleme ilgili bilgileride verirseniz çok iyi olur). Ayrıca siz bana ne öneririsiniz?
Saygılar.
mr modulune son cıkan mrb D+ lı 3.07 yanılmıyorsam yazılımı cas 2 ıle yukle.d+ izleyebilirsin ama sadece d+ diğer yayınlara bakarsan modülün silinir illede D+ seyretmek istiyorsan
ayrıca 2 tane matrix bulundurmak mantıklı dil birini xcam ile değiştirebilirsin
ozcan1953 09-01-2006, 19:59 Yardım için teşekkürler
mr modüllere mrb.yazılımları atıldığında uyum sağlamadığı için sürekli sorun yaratıyor,modül resetlenme yapıyor onun için pek tavsiye edilmiyor...
yferhaty 30-05-2006, 14:46 modül aldığım zaman bu modülü sürekli mi kullanabiliyor muyum? yoksa belli bir süresi var mı? next 9000 ci var bende ve pc ile yazılım atmak ya da *** atma benim için zor .. modül almak istiyorum ancak forumlarda sürekli modüle de yazılım yenilemek vs tartışılıyor . multivizyonları izlemek vs için modül alınca birde modüldeki yazılımı mı takip etmem gerekecek? ayrıca modül alınca *** girmeyeceğim değil mi(15 dakikada bir ****** değişiyormuş anladığım kadarıyla) bu durumda modül yeterli olacak mı?
saygılar...
modül aldığım zaman bu modülü sürekli mi kullanabiliyor muyum? yoksa belli bir süresi var mı? next 9000 ci var bende ve pc ile yazılım atmak ya da *** atma benim için zor .. modül almak istiyorum ancak forumlarda sürekli modüle de yazılım yenilemek vs tartışılıyor . multivizyonları izlemek vs için modül alınca birde modüldeki yazılımı mı takip etmem gerekecek? ayrıca modül alınca *** girmeyeceğim değil mi(15 dakikada bir ****** değişiyormuş anladığım kadarıyla) bu durumda modül yeterli olacak mı?
saygılar...
aslında farkeden pek bir şey olmuyor modül de alsanız yine güncel *** girilecek veya softcam atılacak,sonuç itibarı ile onda da uğraşmanız gerekecek...
ikizbeyin 31-05-2006, 10:25 Bendede mrv 224 var şu an bir işe yaramıyor, kimsede değişim yapmıyor, buna hangi yazılımı atarsam kullanabilirim? sadece D+ ya razıyım.
Teşekkürler.
Bendede mrv 224 var şu an bir işe yaramıyor, kimsede değişim yapmıyor, buna hangi yazılımı atarsam kullanabilirim? sadece D+ ya razıyım.
Teşekkürler.
slm.
bildiğim kadarı ile şu an mrv'leride d+'lar çalışmıyor,yalnız eğer cas aletiniz varsa mrb 3.12 yazılımını yükleyip bir deneyin olmazsa tekrar dönüş yaparsınız...
ikizbeyin 31-05-2006, 11:12 Hispa için yada sadece D+ lar için tavsiye edebileceğiniz bir modül varmıdır?
Hispa için yada sadece D+ lar için tavsiye edebileceğiniz bir modül varmıdır?
xcam yada dragon modüller işinizi rahatlıkla görür,ama emulu cihaz kullanıyorsanız eğer bunlara zaten ihtiyacınız olmaz...
Bendede mrv 224 var şu an bir işe yaramıyor, kimsede değişim yapmıyor, buna hangi yazılımı atarsam kullanabilirim? sadece D+ ya razıyım.
Teşekkürler.
d+ güncel...
ikizbeyin 31-05-2006, 13:45 xcam yada dragon modüller işinizi rahatlıkla görür,ama emulu cihaz kullanıyorsanız eğer bunlara zaten ihtiyacınız olmaz...
Premier 108000 e beko 520 yazılımı attım öyle kullanıyordum ama artık
hiçbir yeri açmıyor beko yazılımı nagra2 destekli olmadığından *** de giremiyorum çaresiz yeni yazılım bekleyeceğim, bilgi için çok teşekkürler.
Başarılar.
d+ güncel eklendi mr içinde uyumlu...
şu an içinöyle nbir modül yok
|