Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Soru Dİablo cama laptop İle yazilim atilirmi?

aticik
04-12-2008, 02:14
Sayın ustalar ben bu işte yeniyim ve bir kaç sorum var..

1.Diablo cam için duolabs CAS3 gibi bir alet şartmı dır?Modülü laptopa takıp yazılım yükleyebilirmiyim?

2.Ben de next 2000 ye plus fta (inf) ve 8000 ye fta var.Diablo modülü bu cihazlardan herhangi birine bağlayıp kullanabilirmiyim?

3.Daha modülü almadım ama yurtdışından Türkiyedekinin yarı fiyatına getirtme imkanım var.Diablo cam mı? yoksa Qbox mu tavsiye edersiniz?

Yardımlarınız için ve emektar next 2000 nim için şu ana kadar hazırlamış olduğunuz yazılımlar için canı gönülden teşekkür ederim.
Kolay gelsin..

amon
04-12-2008, 11:05
fta cihazlarda modül girişi yoktur 2 cihazı satıp 1 adet CI cihaz alarak kullanabilirsin leptoptan xdream,xcam,orion gibi modülleri güncellersin bence Diablo yeterlidir öeneriirm ama desteğini bilmem Qbox zaten linuxlu uydu içine diablo cam monte edilmiş halidir yinede sen bilirsin. ;)

aticik
05-12-2008, 01:03
fta cihazlarda modül girişi yoktur 2 cihazı satıp 1 adet CI cihaz alarak kullanabilirsin leptoptan xdream,xcam,orion gibi modülleri güncellersin bence Diablo yeterlidir öeneriirm ama desteğini bilmem Qbox zaten linuxlu uydu içine diablo cam monte edilmiş halidir yinede sen bilirsin. ;)

Amon arkadaşım açıklamaların için teşekkürler.Önce modülü tek sipariş edip bi denicem laptopla olmazsa cas alacağım mecburen.Ama bu yeni receiver olayı canımı sıktı.Her iiki receiverde de modül kapağı var ama içlerinde modül yok.Ben sandımki buraya modül takabilirim.
neyse modül bi gelsin de ondan sonra bakarım duruma.çünkü next 2000 ye plusu satmaya niyetim yok.Daha şimdiye kadar onun kadar dayanıklı bi receiver görmedim..
Yardımların için tekrar teşekkürler.. kolay gelsin.

eldereli84
22-03-2009, 15:31
teşekkürler