• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Boşanan annesinin boğazını kesti

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Boşanan annesinin boğazını kesti

    Ankara'da 17 yaşındaki Ö.G., babasından ayrıldıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan annesini boğazını keserek öldürdü. Kuran kursunda öğrenim gören Ö.G., annesini çalıştığı restoranın sahibiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü söyledi
    Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara’da, Kuran kursunda yatılı olarak öğrenim gören 17 yaşındaki Ö.G., eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan ve bir restoranda çalışan annesi Gülbeyaz Işık’ı (35) boğazını keserek öldürdü. Annesini çalıştığı restoranın sahibiyle ilişki yaşadığı için öldürdüğünü söyleyen Ö.G. tutuklandı.

    Milliyet’in aldığı bilgiye göre, 3 çocuk annesi Gülbeyaz Işık (35), 5 ay önce eşi Hulusi Gürcan’dan boşandıktan sonra Keçiören Ayvalı Mahallesi’nde kiraladığı dairede yaşamaya başladı. Gülbeyaz Işık ayrıca, Kızılay’daki bir restoranda da temizlik görevlisi olarak işe girdi. Işık ile Gürcan’ın 3 çocuğundan ikisi babalarıyla kaldı, Ö.G. ise Kızılcahamam’daki bir Kuran kursuna yatılı olarak kaydoldu. Burada kalan Ö.G., hafta sonlarında Ankara’ya gelerek anne ve babasını ziyaret ediyordu.

    ‘Hayatına karışamam’
    Bir arkadaşı baba Hulusi Gürcan’a, eski eşinin çalıştığı restoranın sahibiyle ilişki yaşadığını söyledi. Gürcan, artık eski eşinin hayatına karışamayacağını söyledi. Olaydan Ö.G.’nin de haberi oldu. Kuran kursundan 2 gün izin alan Ö.G., önceki gün annesinin yaşadığı eve geldi. Annesiyle tartışmaya başlayan Ö.G., genç kadından çalıştığı restoranın sahibinin adresini istedi. Işık’ın bunu reddetmesi üzerine Ö.G. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla annesinin boğazını kesti. Işık olay yerinde öldü, Ö.G. ise babası Hulusi Gürcan’ın yanına gitti. Ö.G., babasına annesini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine eve giden Hulusi Gürcan, eski eşinin kanlar içindeki cesediyle karşılaşınca polisi aradı. Gözaltına alınan Ö.G. 18 yaşından küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

    Babası mı azmettirdi?
    Ö.G.’nin babası Hulusi Gürcan’ın ise, “Bir arkadaşım eski eşimin çalıştığı restoranın patronuyla ilişkisi olduğunu söyledi. Bundan oğlumun da haberi olmuş. Oğlum yanıma gelerek ‘Annemi öldürdüm, lokantada çalışanları da öldüreceğim’ dedi. Ben de durumu polise bildirdim” dediği kaydedildi. Polis, baba Hulusi Gürcan’ın Ö.G.’yi azmettirmiş olabileceği olasılığını da değerlendiriyor.

    Ö.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hazırlanıyor...
X