Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Taksimde Yılbaşı Rezaleti!...

ikizbeyin
03-01-2006, 12:27
Taksim'de yılbaşı rezaleti!

Yılbaşı gecesi İstiklal Caddesi'nde magandalar yalnız yürüyen kadınları sıkıştırıp elle taciz etti. Bir kadında maganda kurşunuyla ağır yaralandı.
Kuaförlük yaptığını söyleyen bir tacizci ise işi ileriye götürüp yakaladığı yalnız kadınları sarılıp öptü.
Taksim Meydanı'ndaki kutlamalara katılan yalnız bir Rus kadın ise tacizden payını bolca aldı. Tacizciler genç kadını sıkıştırıp zor anlar yaşattı.
İstanbul'un Nişantaşı Meydanında yeniyıl kutlamaları sırasında alkollü fazla kaçıran gençler, Nişantaşı'ndan geçmek isteyen sürücülere geceyi zehir ettiler. Otomobilleri çevirip sallayan alkollü gençler içindekilerin itiraz etmesi halinde de şiddete başvurmaktan çekinmedi.
Eğlenmek için geldiği Taksim'de vuruldu
Diyarbakırlı Yıldız Ertaş, yılbaşı kutlaması için geldiği Taksim Meydanı'nda maganda kurşununa hedef oldu. Başından vurularak yere yığılan genç kız, ölümle boğuşuyor
Diyarbakır'dan akrabalarını ziyaret için İstanbul'a gelen Yıldız Ertaş (25), yılbaşı eğlencesi için gittiği Taksim Meydanı'nda maganda kurşununun hedefi oldu. Kafasına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığılan Ertaş'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.
Ağabeyi Halis Ertaş'ın Kemerburgaz Göktürk köyündeki evine 40 gün önce Diyarbakır'dan ziyarete gelen Yıldız Ertaş, 1 hafta içinde köyüne geri dönecekti. Aile yılbaşı gecesini dışarıda eğlenerek geçirmeye karar verdi. Ertaş, abisi ve yengesiyle dolaştıktan sonra yeni yıla sayılı dakikalar kala Taksim'e geldi. Ağabey Ertaş otomobili park ederken, Yıldız Ertaş ve yengesi Taksim Gezi Parkı yönünden Taksim Meydanı'ndaki konser alanına doğru yürümeye başladı. Tam bu sırada kalan saniyeleri saymaya başlayan kalabalığa eşlik eden Ertaş, 5, 4, 3 dedikten sonra birden yere yığıldı.
Baygınlık geçirdiği sanılan Ertaş'ın kafasından kan geldiğini gören yakınları genç kızı Fatih'teki Medical Park Hastanesi'ne getirdi. Film çekilmediği için kafasındaki kurşun fark edilmeyen Ertaş, başına pansuman yapıldıktan sonra Samatya Hastanesi'ne kaldırıldı. Röntgeni çekilen Ertaş'ın kafasının sol tarafından bir merminin girerek beyni zedeleyip sağ taraftaki kemiğe saplandığı belirlendi. Yoğun bakıma alınan Ertaş'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.
'Mermiyi filmde fark ettik'
Ağabey Ertaş, otomobili park etmek isterken kardeşinin ve eşinin konser alanına bir an önce gidebilmek için indiklerini söyledi. Ertaş, "Bu sırada kalabalık geri sayıma başladı. Birden Yıldız yere düştü. Minibüsle Taksim İlkyardım Hastanesi'ne yöneldik. Ancak kalabalıktan ilerleyemeyince Medical Park Hastanesi'ne gittik. SSK'lı olduğum için Samatya'ya gitmek istediğimi söyledim. Doktorlar da pansuman yapıp bizi sevk etti. Merminin girdiği, filmin ardından fark edildi" dedi.

Mevcut
03-01-2006, 12:43
Bizler muslumaniz ya bizim eglence boyle olur allahin hiristiyani bile boyle eglenmiyor turk milleti gurur duysun boyle insanlari aralarinda yasattigi icin.

digicom
03-01-2006, 22:30
Geçen senede aynı örnek davranışlar rastlanıldı.kesinlikle kepazelik!Kesinlikle EĞİTİM-GORKU KURALLARI eksikliği!Yani ne diyecegimi bilemiyorum,yapılan davranışlar rezaletlikten baska birsey degil...

paradox1965
08-01-2006, 12:47
Bizler muslumaniz ya bizim eglence boyle olur allahin hiristiyani bile boyle eglenmiyor turk milleti gurur duysun boyle insanlari aralarinda yasattigi icin.

nasıl yani öldürelimmi insanları olaya bu açıdan bakmak bence çok yanlış!!!!!

insanlara önce eğitim, kültür, ve medeniyet aşılamak bence en doğrusu!!!!

cartel_28
08-01-2006, 23:36
evet geçen sene de aynı şeyler yaşanmıştı.

Mevcut
10-01-2006, 09:08
nasıl yani öldürelimmi insanları olaya bu açıdan bakmak bence çok yanlış!!!!!

insanlara önce eğitim, kültür, ve medeniyet aşılamak bence en doğrusu!!!!
Öldur demiyorum ama turk milleti olarak eglenmeyi bilmiyoruz egitim kultur diyorsun oda fayda etmiyor memlekette okumus cahil cok cevrene iyi bak.