Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Dragon Cam "SIDSA" tabanlı Magic, Matrix ve Reality Cam'leri Kesiyor!..

serkanguzel
02-11-2005, 11:14
Arkadaşlar,

Uzun zamandan beri bu sorunla yakından ilgilenmekteyim. Reality'nin 1.05 hardware ile de sonuç değişmedi. Zaten sorun Reality'den kaynaklanmıyor!..

Sorun şu; Dragon modül, "SIDSA" chip bulunan bütün modülleri kesmektedir. (Magic, Matrix, Reality, Axsas III v.s.)

Dragon'un diğer modülleri kesmesi sorun değil de, dragon'la reality'i birlikte kullananlar için büyük sorun... xplusTV ve InXtv yalnız dragon modülde çalışabilir. Reality'ninde iki kanalı var (247 ***TV ve Don't Panic)

Sorunu emu çakışması yönünden de inceledim. Magic penta 1.09'u da kestiğini gördüm.

Sonuç: Dragon modül kullananlar, "SIDSA" tabanlı modülleri dragonla birlikte kullanmayacaklar veya Dragon modülün, diğer modüllerle uyumlu çalışabilmesi için yeniden yazılım&donanım sürümü tadil edilecek.

Saygılarımla.

danger35
04-11-2005, 18:49
evet dragon çoğu emülü recevierde çakışma yapıyor zaten o yüzden bence emu açık kapalı seçeneği bulunan recevierlerde bunu kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.
hatta bazıları hiç görmüyor bile dragonu...

serkanguzel
05-11-2005, 15:50
evet dragon çoğu emülü recevierde çakışma yapıyor zaten o yüzden bence emu açık kapalı seçeneği bulunan recevierlerde bunu kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.
hatta bazıları hiç görmüyor bile dragonu...

Dragon modül kullananlar, ikinci modül olarak SIDSA tabanlı (Magic, Matrix, Reality) kullanmayacaklar!.. Ta ki Dragon'un SIDSA tabanlı modüllerle uyumlu çalışması için uygun yazılım verilene kadar...

cemil67
20-11-2005, 17:47
selam,
haklisin serkanguzel kardes,dragon modul cok uyumzuzluk ve çakisma yapiyor hemem hemem butun emu'lu cihaz ve modul'lerle.
ben dragonu kullanirken,tek modul olarak slot'a ve emu kapali olarak kullaniyorum............saygilar cemil