Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : next 8000 xcam de yasal dt


asped
02-01-2006, 20:59
dostlar,yasal dt üyesi kartını next8000 x cam e takar seyrederse karta birşey olur mu,bir sakıncası var mı bilen var mı

Tasarım
02-01-2006, 21:14
Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Konu uygun bölüme kaydırıldı. 8000'lerde yasal kartınızı rahatça kullanabilirsiniz bir sorun olmaz.
kolay gelsin

bgokcen
03-01-2006, 00:39
slm
dostum yalnız dt şifre değiştirdiği zaman sorun yaşayabilirsin.onuda dikkate al derim.çünkü key update sorunlu oluyor.kısacası orj dt box gibi olmaz.bende 8000 xcam kullanıcısıyım fakat bendede dt var vede aynı sorunu yaşıyorum.bu soruna yazılımcı arkadaşlar biraz özen gösterseler iyi olacak.burdan ilgili arkadaşlarada bir çağrı olsun şu olaya bir el atsınlar.mümkün ise bir iyileştirme yapsınlar.
hepinize saygılar

eaglepaw
03-01-2006, 00:44
bendede dt war next 8000xcamde sorun yaşamıyorum

orası doğrudur orjinal DT cihazı kadar olamaz ama ...

ben maçları sorunsuz bir şekilde seyrediyordum ilk yarı sezonun

bakalım 2. yarıda nasıl olacak ama sorun çıkacağını sanmıyorum

Mr_MeMo™
03-01-2006, 00:51
Sorunsuz olarak kullanmak icin yapacak tek sey DT kendi Kutusu yada Receiver olup Turksat uzeriden uyelik alan musterilere verdikleri Modulleri arkadaslar..

raziel
03-01-2006, 02:21
bende modülle beraber sorunsuz izliyorum lig tv ve ailecek pakedini. şuana kadar hiç sorun yaşamadım. ekranın kapalı şifreli halini bile hiç görmedim. cihaz sürekli açık ve hemen update oluyor demekki. kendi orjinal cyrptoworks modülü ile kullanın ca bir sorun yok

mach1
03-01-2006, 03:50
Ben extra paket üyesiyim film paketlerinde auda bir sorun olmuyor maçları bilmiyorum ama ona üye değilim...

Mr_MeMo™
04-01-2006, 00:02
Ben extra paket üyesiyim film paketlerinde auda bir sorun olmuyor maçları bilmiyorum ama ona üye değilim...

hocam mac baslarında yada devre aralarında ligtv de sorun oluyor auto yapmıyor 8000 ama orginal modul icinde beklettigin zaman tekrar aktif oluyor..

Pride
04-01-2006, 00:12
Hele Hele cihazı 2 ila 3 gün kullanma ki genelde bu 8000 Plus için söz konusu.
Tüm gün beklettiğim halde DT açılmıyor...Bizzat yaşadım.Pederle az papaz olmadık..Bi şu işi beceremedin diye yemedğim fırça kalmadı :)
Xcam da modüle soktuktan sonra bir kac dakika sonra çalışmaya başlıyor DT.

a_ZACAR
04-01-2006, 00:44
Selam :) Benim cihazda Next 8000 XCAM ve ligtv var ,geçen sene de aynı sorun vardı ki 2004 senesi için söylüyorum .!! DT yetkilileri servisinden update edilmiş bir modül vermişlerdi, ve sorun yoktu ama bu sezon yine aynı sorun devam ediyor ki modül ü yine degiştirdiler sonuç yine hüsran :((
Bu arada ben Next üreticilerine yolladıgım mailde bu sorunu ilettim..! Yetkililerden aldıgım bilgi şu :2. yarıda yaklaşık 7 kere key değişmektedir.,cihazla ilgili bir sorun değildir,maç sonrasında normale dönmektedir,dt ile sorun görüşülmektedir.. Beklemekten başka çare yok sanırım..!!

Pride
04-01-2006, 00:49
Sağlam bir modülle, 8000Xcamda güncel yazılımla modül kullanarak gayet sorunsuz izlenebilmekte.! Sanırım şanssızlığın modüllerde.modülsüz olarak sürekli her gün DT izlersen sorun kalmaz.Kartın update eder Fakat bazen mac aralarında gidebiliyor.o zaman daha cabuk acılmasını istersen modülle izlemeni tavsiye ederim.

a_ZACAR
04-01-2006, 00:49
eaglepaw arkadaşım sizin versiyon 1.3 sanırım, ama benim cihazın ki 1.1 acaba sorun versiyon danmı kaynaklanıyor .? Acaba versiyon nasıl yükseltilir ?

Pride
04-01-2006, 00:52
eaglepaw arkadaşım sizin versiyon 1.3 sanırım, ama benim cihazın ki 1.1 acaba sorun versiyon danmı kaynaklanıyor .? Acaba versiyon nasıl yükseltilir ?
Eaglepawa sormuşsun ama bende cevap vermek isterim sorun boot versiyonunla hiç bir alakası yok.olay yukarıdada izzah ettiğim gibi modül veya cihazın kartı güncelleyememesinden kaynaklanıyor.
Versiyon yükseltmesi yapılmakta. Fakat deneyimli servis yetkililerinin yapabileceği bir iş bu.Amatörce yapılması cihaz açısından uygun değil

bymusti
17-01-2006, 19:32
ben romanyada ikamet etmekteyim ligtv e uye oldum ilk iki ay sorunsuz seyrettim fakat son bir aydir kart calismiyor burdaki yetkili arkadas receiveri guncellemem gerktigini soyledi ( ye xcam 8000 ) 4.01.06 tarihli yazilimi yukledim yarim saat acmasini bekledim fakat bir sey degismedi modul mu almam gerekiyor yoksa orjinal dt cihazimi bu konuda bana yol gosterirseniz sevinirim tesekkurler

Pride
17-01-2006, 23:52
Arkadaşım Türkiyeyi arayıp DT yetkililerinden senin kartına sinyal göndermelerini isteyeceksin...Bu sırada kartın cihazına takılı olacak ve açık konumda olacak.Modüle takılı olmasına özen göster.
Ve DT açıldıktan sonra Cihazını kapamaman ve kullanmadığında DT üzerinde bırakmanı öneririm....
Kolay Gelsin.

alibaki
09-02-2006, 15:29
selam arkadaşlar,
modülsüz lig tv üyesiyim. makinam next 8000 xcam. üyelik kartımı gömülüde kullanıyorum. düne kadar sorun yaşamıyordum, ta ki kartımı yenisi ile değiştirinceye kadar. yeni kartımım 8 saat lig tv üzerinde makinam kalmasına rağmen şifleri güncelleyip kanalı açamadı. bana yardımcı olacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Pride
09-02-2006, 15:53
Modülsüz Lig Tv üyeliği olmaz...
Üyelik esnasında modülü zaten veriyorlar. modülle kullanmanı tavsiye ederim çünkü kart okuyucusundan güncelleme yapmıyor bazen.
Değiştirilen kart için müşteri temsilcilerini arayıp değişim yapıldığını bildir ve senin kartına sinyal yollasınlar ve güncellensin kartın...Eğer bunu yapmazsan daha cok beklersin ve acılmaz....

alibaki
09-02-2006, 16:16
modülsüz lig tv üyeliğini ilk çıktığı zamanlar yapmıştım. daha önceleri gömülüde kullandığım zaman sorun çıkmıyordu. kartı değiştirince güncelememeye başladı. yeni çıkan kartlar için modül kullanma zorunluluğu olacak mı, olacaksa hangi modülü tavsiye edersiniz? işe yaraması, fazla kanal açması yönünden?
saygılar...

ozel61
12-02-2006, 16:03
digiturk receiverinde 15dakika digiturk kanalı seyredin kartı next 8000 xcam plus a takınca hiç sorun çıkarmıyor

alibaki
13-02-2006, 10:13
özel61 kardeş, digitürk receiverı olmayanlar ne yapacak?