Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Soru Diablo Cam icin Stealth mi Underworld mi ?

rayu
31-10-2008, 20:52
Sizce Diablo Cam icin Stealth mi yoksa Underworld mi ?
Stealth ise neden ...
Underworld ise aradaki fark nedir ?

Paylasimlar icin simdiken herkesen tsk`ler.

ghostbar
04-11-2008, 00:02
aradaki tek fark duolabsın 30 eroluk kazığı.
v2.2 den v2.3 e yukseltirsen underworld ile conax ları izlersin.
stealth ile underworld i aynı kişiler çıkartıyorlar zaten.
son underworld firmwarelerin çoğunluğu wi-fi modeli için(cccam,gbox,newcamd, vs..)

rayu
05-11-2008, 01:17
paylasim icin ilk basta tsk`ler, peki versionu yükseltikten sonra sadece conax izleme imkanimi olacak, baska bi özelligi yokmu yani ? Ayni kisilerden cikartilmasi zatek bellide benim ilgimi cekende bu support neden, birde version yükseltikten sonra Underworld gecme imkani varmi.

sampiyon
05-11-2008, 08:44
Sizce Diablo Cam icin Stealth mi yoksa Underworld mi ?
Stealth ise neden ...
Underworld ise aradaki fark nedir ?

Paylasimlar icin simdiken herkesen tsk`ler.
Underworld modül çok farklı modül çok amaçlı kullanılıyor ayrıca 16 derce dogu digital albanalar ve tohor uydusu full açık + kart paylasım yapılıyor

rayu
06-11-2008, 00:40
yani sonuc olarak ozaman Underworld. peki bunu nasil en iyi bi sekilde uydu veya kablo üzerinden kullanabiliriz ben genelde kablo üzerinden kullaniyordum. Suan kablo üzeri ikiside kapali.

ghostbar
07-11-2008, 11:02
Underworld modül çok farklı modül çok amaçlı kullanılıyor ayrıca 16 derce dogu digital albanalar ve tohor uydusu full açık + kart paylasım yapılıyor

üstadım karışmasın; kart paylaşım özelliği direkt modülden sadece diablo wifi ile
yapılıyor(802.11g). yani underworld firmwareları bu modüle uygun çıktı.
yazılım desteği ile ise (Fausto Emulatör ile) diablo light, diablo wireless(zigbee)
dragon cam, matrixi vs. kart sharing yapılıyor.(wireless haricindekiler season ile.)
artı twinbase var ise kart paylaşımı sizde verebilirsiniz.