Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Reality Cam Yasal Card'ları Tanıma/Tanımlama Konusunda Başarılı.

serkanguzel
02-11-2005, 11:10
Arkadaşlar,

Modüllerin orijinal card'ları tanımadaki performanslarını yaklaşık olarak bir yıldan bu yana test etmekteyim!..

Hemen hemen tüm yasal smart card'lar yayıncı kuruluşun destek verdiği modülünde tanınıp, seri numarası okunabiliyor.

Ancak; bazı card'lar var ki modülde tanıma/tanımlama yapılsa bile smart card seri numaralarını veremiyor.

İşte arkadaşlar, Reality Cam burada bir adım öne çıkarak smart card'ların seri numarasını da verebiliyor. Bu ayrıntı ile Reality Cam; donanım altyapısının gücünü, yazılım altyapısının gelişmişliğini sergiliyor. Tabii ki diğer modüllere göre de bir adım öne çıkmış oluyor.

[Bu yazdıklarıma uç noktadaki bir yasal smart card ile örnek vereyim: Hollanda kanallarının olduğu CANAL+ NL ait, SECA ile şifrelenmiş smart card'ın seri numarası, Aston 1.05 ve Reality Cam dışında diğer modüllerce görüntülenememiştir.]

Saygılarımla.

serkanguzel
02-11-2005, 11:21
İLGİLENLER İÇİN REALITY CAM'IN İÇİNDEKİ PARÇALARIN ÖZELLİKLERİ :

SIDSA CHIP.....: MACTSP 0303 56524A R2J1259

XILINX...........: XC2C64 (V044CMS0409A1298979 A 7C)

FLASH BELLEK..: MX 29LV160 ABTC-70 (V.2.7.3 2004.35)

Ayrıca;

Diğer taraftan bu modül "SIDSA" tabanlı bir modül olduğu için Cas Interface ile programlanabilme desteği sanırım yakında verilecektir.

Modül yazılımı patch'li olduğu zamanlarda bile, Yasal smart card'ların önemli bölümünü tanıma, ilk aktivasyon ve güncelleme konusunda çok başarılıdır!..

İyi çalışmalar.

danger35
04-11-2005, 18:31
serkan peki bu modülde denediğin orjınal kartlar neler birde onlareı yazarmısın dostum;)

serkanguzel
05-11-2005, 16:05
Seca; C+ NL.

Viaccess; Adult kanallar

Irdeto; Adult kanallar

Viaccess; SVT Europa(İsveç Kanallı) 5 derece sirius

Conax; Canal Digital (1 derece thor)

Nagravizyon; Digital+ (30 derece Hispasat)

Şu ana kadar denediğim yasal smart card'lar bunlardır.

DİKKAT : Önemli olan card bilgilerinin(numara v.s.) modül tarafından görüntülenebilmesidir. Diğer modüller bu yönden Reality'e göre yetersizdir. Diğer modüllerinde ayrıntılı tanıma/tanımlama konusunda yazılım gelişimine ihtiyaç bulunmaktadır.

serkanguzel
07-11-2005, 17:45
OPOS card çalışmıyor!..

4 no'lu mesajıma dikkat edilirse sadece Cryptoworks card'ları deneme yapmadım.

Yakında desteği verilir sanıyorum.

Saygılarımla.