...arkadaşlar ben bilgisayarıma internet bağlantısını üst kattaki bir modemden sviçle kablo çekerek sağladım..sormak istediğim şu: modem ve hat yukarıdaki komşunun bilgisayarında..benim kendi evimde girdiğim siteler orda modemde görünür mü..bu anlaşılabilir mi..
teşekkür ederim..
yenisayfa
26-10-2008, 20:28
...arkadaşlar ben bilgisayarıma internet bağlantısını üst kattaki bir modemden sviçle kablo çekerek sağladım..sormak istediğim şu: modem ve hat yukarıdaki komşunun bilgisayarında..benim kendi evimde girdiğim siteler orda modemde görünür mü..bu anlaşılabilir mi..
teşekkür ederim..
hayır gözükmez yalnızca kaç bilgisayarın internete bağlı olduğu modemdeki ışıkla belli olur siteler gözükmez
geçen gün bir arkadaş modem ayarlarına girilirse görülebilir demişti...modemin ışığını kast etmemiştim sayın arkadaşım..valla kafam karıştı..teknoloji özürlü olmak kötü bişemiş..
yenisayfa
26-10-2008, 20:43
geçen gün bir arkadaş modem ayarlarına girilirse görülebilir demişti...modemin ışığını kast etmemiştim sayın arkadaşım..valla kafam karıştı..teknoloji özürlü olmak kötü bişemiş..dostum ip adresleri değişik olduğundan bu mümkün değil
teşşekür ederim ..çok saol..
spartakus35
29-10-2008, 19:52
Gözükmez, gözükmez. Merak etme, rahat ol...
öyle bir sistem yok modemden nereye girildiğini gösterecek rahat olun