Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Forumdaki bölümler hakkında..
organik81 02-11-2005, 02:10 Arkadaşlar malumunuz forumumuz henüz yeni; kendimizce bölümleri ve kategorileri oluşturduk şimdilik. Aramızda bunların dışında herhangi bir konuda teknik bilgilere sahip olan veya katılım gösterebilecek olan arkadaşlar; ne gibi farklı bölümler ekleyebiliriz ? Veya ne gibi bölümler talep görebilir ? (Adult ve hacking hariç).. Fikirlerinizi burada belirtirseniz memnun oluruz. Teşekkürler...
ArMaGeDoN 02-11-2005, 03:06 Valla dediğin gibi daha yeni olduğu için iyi sayılır ama zamanla eksik kalan yerler tespit edilip konular eklenebilir.emeği geçenlere teşekürler.
örneğin top10 bölümünü yukarıya almak mümkün mü? bence daha güzel görülür.
resimler bölümü açılabilir, komik-masaüstü vs. gibi
Birde arkadaşlar Software-Programlar bölümünün konu başlığı "SoftWarez - Programlar" olarak yazılmış burada bir yazım yanlışı var. Bence düzeltilmesi gerekir.
organik81 02-11-2005, 13:24 Top10 bölümü üste alındı; SoftWarez derken içinde crackler de olduğu için o şekilde bir tabir kullanmıştık; diğer yeni açılacak bölümler için, birkaç farklı fikir daha gelirse ona göre toptan ekleriz.. ;)
GeForce128MB 02-11-2005, 13:42 otomobil bölümü
birde chat bölümü koysak. canlı canlı paylaşım olurdu belki.
eaglepaw 02-11-2005, 23:13 yaw birde yeni oldu sanırım
mesaj okurken kimlerin o konuda olduğunu gösteren özellik daha önce
üst taraftaydı ama şimdi alta alınmış bence hoş olmamış :( :( :( :(
GeForce128MB 02-11-2005, 23:14 aynen +1 kötü durmuş
BEŞİKTAŞLI 03-11-2005, 15:20 bilhassa bilgisayar programları verilirken açıklamaların (ne işe yaradığı)türkçe olması ve free mi yoksa sürelimi olduğu hakkında bilgilendirilirsek daha hoş olacağı kanısındayım.çünki çoğumuz yabancı dil bilmiyoruz ve adslimiz limitli.
programlar için resimli anlatım bölümü açılsa iyi olur.herkes bildiği,kullandığı programların açıklamasını yaparsa öğrenim açısından çok iyi olur
photoshop bölümüde olsa hiç fena olmaz hani...:yess: :yess:
Merhaba
Form kurallarını değişik renkte mesela kırmızı yapsak ve biraz görünür şekilde
forma ilk girişte göze çarpsa daha iyi olur.
Bide unutmadan üyelik isteyen link vermek yasakmı?
sile arkadasım bence bu renkler hoş.mach1.ws renkleri koyu kırmızı olmuş ve bence hoş olmamış?forumda zorlanılıyor.fakat burası gayet iyi açık renklerde.benim yorumum...saygılar...
organik81 hocam birde üst menuye aktif konular bölümü konabilirmi acaba?
dicaprio 10-11-2005, 13:09 Ben geçenlerde bir foruma girmiştim.Bu top On bölümünün altında Chat için bir bölüm vardı.Yani anında konuşma.Böyle bir şey var mı?Olabilir mi böyle birşey.Olursa güzel olur kanaatindeyim...
Arkadasım yenilikler hoş güzel olurda acaba bu kadar ekleme forumu yavaşlatırmı?
toplu programlar için AIO bölümüde olabilir.ben destek veririm.
AIO ile neyi soylemek istedin arkadasım.açarsan biraz...
next8000xcam tools,,
http://www.mach1digital.com/351/showthread.php?p=5449#post5449
gibi programlar auto play mediastudio ile yapılmaktadır ve kısaca AIO denilmekteder.ve bir çok forumda bu çalışmalar hepsi bir arada adı altında yayınlakmaktadır .her ne kadar bizde yeni olsada yabancı forumlarda çok ilgi görmektedir
AIO ile neyi soylemek istedin arkadasım.açarsan biraz...
All in one demek yani hepsi bir. bir kaç tane program tek bir pakette,
e-book bölümü açılabilir mesela,
bence sinema bölümü olsun
civannuri 26-08-2006, 19:09 Ana sayfadaki aes ****** artık otamatik güncellenmiyormu.Kolay gelsin.
borsa ve ekonomi olabilir
Bence Google daki gibi arayacağımız gibi bir program olsa aradığımızı daha çabuk buluruz.her yere gelişigüzel yazı yazmayız.Saygılar.fesm.
organik81 09-10-2006, 16:37 Bence Google daki gibi arayacağımız gibi bir program olsa aradığımızı daha çabuk buluruz.her yere gelişigüzel yazı yazmayız.Saygılar.fesm.
Forumda aramayı kastediyorsanız arama özelliği zaten mevcut..
http://www.mach1digital.com/mach1forum/search.php
arkadaslar avrupada vantage diye bir alet cikmis .bunuda forma alirsaniz iyi olur kanisindayim.bircok sifreleme sistemini barindiriyor ve humaxtan daha iyi bir alet diyorlar?..............
Sayın yönetim;
ßen örnek olarak İstanbul, Anadolu yakasında uygun ve güvenilir otel (pansiyon, motel vss) isimlerini ve fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum.
Hangi bölümde konu açmam gerekir?
organik81 30-01-2007, 11:12 Sayın yönetim;
ßen örnek olarak İstanbul, Anadolu yakasında uygun ve güvenilir otel (pansiyon, motel vss) isimlerini ve fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum.
Hangi bölümde konu açmam gerekir?
genel sohbet veya ciddi konular bölümlerine açabilirsiniz..
genel sohbet veya ciddi konular bölümlerine açabilirsiniz..
Teşekkürler.
borsa ve ekonomi olabilir
konuyu haber bölümünde işleye bilirsin kolay gelsin.
zaferegeme 01-02-2007, 18:58 burada kandırılıyorum yeni üyeyim pc games bölümünde oyunların linkleri ölmüş oyunların resimleri konmuş kendileri yok neiş üzüldüm yazılımları yapan mach1 hocam bu oyunları linklerini yenileseler iyi olur hocam üzüldüm
organik81 01-02-2007, 21:42 burada kandırılıyorum yeni üyeyim pc games bölümünde oyunların linkleri ölmüş oyunların resimleri konmuş kendileri yok neiş üzüldüm yazılımları yapan mach1 hocam bu oyunları linklerini yenileseler iyi olur hocam üzüldüm
Kim kimi kandırmış evvela onu bir düşünmek gerek; oyun, program, crack, warez, *** tarzında verilen linklerin internette hangileri ne süreyle garantili veriliyor ?! Bunlar kısa sürede aktifliğini yitiren linklerdir. Tek tek takip etmeye zaten olanak yok. Yeni verildiğinde gören kullanır.
ACİLSERVİS 14-02-2007, 06:07 Yanılmıyorsam cpanel bölümü vardı ve ve kapanan vbulletin alanında kaldı. Tam hatırlamıyorum ama varsa webmaster alanına çıkrabilirmisiniz.
jerkan50 02-03-2007, 23:22 ınpax recerver bölumu açılmasını ısterız.mumkunse...
ustacım daha önce kendi yazdığımız mesajlara daha çabuk ulaşıyorduk.mesajlarım diye üste link vardı tıklayınca hepsi çıkıyordu.şimdi o linki kaldırmışsınız.tüm mesajlarımıza ulaşmak dolaylı oluyor.tekrar düzenlerseniz iyi olur.saygılar
ustacım daha önce kendi yazdığımız mesajlara daha çabuk ulaşıyorduk.mesajlarım diye üste link vardı tıklayınca hepsi çıkıyordu.şimdi o linki kaldırmışsınız.tüm mesajlarımıza ulaşmak dolaylı oluyor.tekrar düzenlerseniz iyi olur.saygılar
O işten kolay ne var. Nick'inin üzerine tıkla 3. sıradaki seçeneğe tıkla şak tüm mesajların karşında :)
O işten kolay ne var. Nick'inin üzerine tıkla 3. sıradaki seçeneğe tıkla şak tüm mesajların karşında :)
ustacım sağolasın.ben bunu bilmiyordum.gerçekten çok kolaymış.saygılar
şöyle edebiyat köşesi olsa.istayan şiir hikaye falan yazsa.bide fıkra bölümü olsa başımızdan geçen ilginç komik olayları paylaşsak hiç fena olmaz.saygılar
Edebiyatla ilgili bölüm var zaten,oraya yazabilirsiniz..
http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=342
Edebiyatla ilgili bölüm var zaten,oraya yazabilirsiniz..
http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=342
nasıl görmemişim hayret.çok teşekkürler.sevgili mpl usta.saygılar
bence canlı futbol yayınlarının oynandığı kanal ları gosteren bi bolum olsa iyi olur turk yabancı kanallar baya ilgi gorur ozellikle sana oyunu oynayanlar
kdz.li61 07-10-2007, 00:48 Bilgisi ve becerisi olan arkadaşlar bildikleri konuları eklesinler,bizlerde istifade edelim.
Emeği geçenlere teşekkürler...
bülent56 02-11-2007, 21:42 sayın yetkili arkadaşlar sitede bazı reklamlar bende Quick Time silik ve soru işaretli olarak
çıkıyor bu surunu çözmeme yardımcı olabilirmisiniz veya herkezdemi böyle simdiden çok teşekkür ediyorum saygılar sevgiler
organik81 02-11-2007, 23:04 sayın yetkili arkadaşlar sitede bazı reklamlar bende Quick Time silik ve soru işaretli olarak
çıkıyor bu surunu çözmeme yardımcı olabilirmisiniz veya herkezdemi böyle simdiden çok teşekkür ediyorum saygılar sevgiler
tam olarak neresini kastediyorsunuz ?
bülent56 02-11-2007, 23:26 tam olarak neresini kastediyorsunuz ?
önce ilginize teşekkür ediyorum
nebu tv reklamları ile bazı sayfalardaki quick time ile
çalışan reklamlar kaç program denedim ise çözemedim
bu reklamların üzerine ters tıkladığın zaman quick time
menüsünü gösteriyor çözmeye çalıştım ama olmadı
tekrar teşekkürler saygılar sevgiler
bülent56 03-11-2007, 22:10 önce ilginize teşekkür ediyorum
nebu tv reklamları ile bazı sayfalardaki quick time ile
çalışan reklamlar kaç program denedim ise çözemedim
bu reklamların üzerine ters tıkladığın zaman quick time
menüsünü gösteriyor çözmeye çalıştım ama olmadı
tekrar teşekkürler saygılar sevgiler
sorunu hallettim organik81 kardeş ilginize teşekkür ediyorum saygılar sevgiler
Not:Flaş Playerden kaynaklanıyormuş
flashplayer'da böyle problemler oluyor ara sıra yeniden yükledikten sonra sorun çözülüyor.
Merhaba Ben kadir Formunuza yeni üye oldum. daha önce Digital sistem den başkasını tanımazdım. Fakat incelediğim kadarı ile bana orayı aratmayacak gibi Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Bölümler çok güzel önemli olan en yeniyi en güzel bir şekilde karşılıksız menfaatsiz paylaşıma sunmaktır. Bilgi paylaştıkça büyür güzelleşir.
çalıkuşu 03-05-2008, 22:03 Değerli hocalarım yaklaşık 6 ay oldu bu forma üye olalı.Sayenizde ilgi duyduğum bir alanda bir şeyler öğrenmek o kadar güzel bir duygu ki.Hele öğrendiklerini paylaşmak yeni üye olan arkadaşlara yol göstermek sizden öğrendiklerimi aktarmak anlatılır gibi değil.Bilmiyorum daha önce yapıldı mı ama benim isteğim formu paylaşan bütün arkadaşlar olarak belli bir gün yapıp bir arada olmak ve tanışmak.Hani hanımların yaptığı günler pasta kek yiyip dedikodu yapmak gibi değilde, bilgilerimizi yüzyüze paylaşmak ve tanışmak gibi.Değerlendirirseniz sevinirim.
f47xfenerli 03-05-2008, 22:05 bide çok hızlanmış forum banamı öyle geldi sizdede öylemi arkadaşlar
Ar-EnergY 11-06-2008, 14:37 Saygılar.
Öncelikle Tebriklerimi sunarım mach1digital.com hiçbir zaman seviyesinden ödün vermemiş bir platform 2 yıllık bir zaman sürecinde bir çok bilgi sahibi oldum Teşekkürler tüm kardeşlerime, abilerime..
arif0571 05-12-2008, 01:37 değerli yöneticiler ve diğer arkadaşlar ben tv bölümü için diğer iki foruma sörekli takılıyorum.ama bizim forumda tv bölümü yok biliyorum varsa link verin.yoksa lütfen yeni bir başlık açalım TV BÖLÜMÜ alt başlıklar LCD,PLAZMA,CRT gibi.bence gerekli bir bölüm lütfen değerlendirelim.çünkü uyduyla ilgili bir konu tv olmadan uydu cihazı işe yaramaz.
organik81 05-12-2008, 16:51 değerli yöneticiler ve diğer arkadaşlar ben tv bölümü için diğer iki foruma sörekli takılıyorum.ama bizim forumda tv bölümü yok biliyorum varsa link verin.yoksa lütfen yeni bir başlık açalım TV BÖLÜMÜ alt başlıklar LCD,PLAZMA,CRT gibi.bence gerekli bir bölüm lütfen değerlendirelim.çünkü uyduyla ilgili bir konu tv olmadan uydu cihazı işe yaramaz.
Daha önce de belirtmiştim; bölüm açılır açılmasına onda sorun yok. Diğer iki site hangisiyse o ayrı konu; kendi bünyemizde bağımsız değerlendirmek gerek. Katılım ve talep olmayacaksa bölümü açmanın bir yararı yoktur. Şimdiye kadar da bu doğrultuda herhangi bir talep geldiğini görmedim.
Genellikle bir bölüm açmadan önce forum genelindeki konulara dikkat edilir. Örneğin bu açılacak bölüme, şuan bulunduğu bölümden daha uygun olan belli bir sayıda konu varsa, talep var demektir ve dolayısı ile de bölüme ihtiyaç vardır. Bu tip durumlarda ilgili bölüm açılır ve mevcut olan uygun konular bunun içerisinde toplanır ve o şekile devam edilir. Bu doğrultuda fikrini vermiş olduğunuz bir bölüm gerekli mi ve açılabilir mi incelemek gerek..
Selamlar..
|