• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Ve Simao Beşiktaş'ta

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Ve Simao Beşiktaş'ta

    Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Transfer hareketanı sürdüren Demirören Valencialı Fernandes, Qerden Bremenli Almeida'dan sonra Atletico Madrid'in forvet oyuncusu Simao'yu da Kartal yaptı. Beşiktaş'ın yıllık 2 milyon euroluk teklifine olumlu yanıt verdiğini belirten Simao "Ocak ayında Schuster'in çalıştırdığı Beşiktaş'ta forma giyeceğim. Böylesine güzel bir teklife 'hayır' demem mümkün değildi" dedi. Kısa bir süre öncesine kadar Atletico Madrid'den ayrılmayı düşünmediğini söyleyen golcü futbolcu "Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici arkadaşlarını tanıyınca Beşiktaş'a gitmenin doğru olacağı kararına vardım" diye konuştu.
    Beşiktaş'ın Simao'nun bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid'e de bu transfer için yaklaşık 2.5 milyon euro ödeyeceği öğrenildi.

    Beşiktaş'ın bir büyük transfere daha imza attığını belirten Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı, Kartalhaber'e yaptığı açıklamada Simao'nun gelecek hafta içinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağını açıkladı.:helal: Gelişmeler Kartalhaber'de...


    Hayırlı Olsun
    ...Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın...

    ...Gücüne Güç Katmaya Geldik...

    ...Formanda Ter Olmaya Geldik...

    ...BEŞİKTAŞ Seninle Ölmeye Geldik...

    ...BEŞİKTAŞ...
Hazırlanıyor...
X