Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Taraftarın Efendisi: Galatasaray

spartakus35
28-12-2005, 01:16
:)
Taraftarın Efendisi: Galatasaray

"Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübün Galatasaray olduğu bir kez daha belgelendi. Futbol Federasyonu'nun yaptırdığı kamuoyu araştırmasınsa taraftar sayısında Galatasaray % 35 ile birinci çıkarken, Fenerbahçe % 32 oranla ikincilikte kaldı. Beşiktaş taraftarı ise % 21 çıktı."

Bu haber, 27 Aralık 2005 tarihli FotoMaç Gazetesinden alıntı olup, bu konuda bilgi sahibi olmayan ya da yanlış bilen futbolseverlerin dikkatine sunulur...:no:

FB-DeViL
28-12-2005, 02:12
FotoMaç

Türkiyede En Çok Taraftarın Fenerbahce Olduğu Binlerce Kez Yapılan Anket de Kanıtlandı Zaten AnketLere ßakmaya ßile Gerek Yok Stada Giden Taraftar Sayısına ßakılırsa GerçekLer Ortada :mzk: :ehehe:

ozonder35
28-12-2005, 08:44
Kadıköy Stadından bahsediyorsan eğer, diğer seksen vilayeti unutmuş oluyorsun o zaman. Öyleyse diğer seksen vilayet de Ali Samiyen'dir. Spartakus arkadaşımın yayınladığı ve Futbol Federasyonu gibi ciddi ve tarafsız ve birebir konuyla ilgili bir kurum tarafından yapılan anket sonuçlarını yansıtan bir haberdir... Yazı içeriğinde sizin gibi duygusal ve fanatik bir yaklaşım olmayıp gazete alıntısıdır... Fazla söze gerek yok sanırım...

FB-DeViL
28-12-2005, 15:06
Derßi MaçLarda ßiLe ASY Full Çekmiyor

ßu Sene Sadece FENERBAHCE Maçında ASY Full Çekti

BJK Maçında Gördük Eski Açık ßile Bomßoştu :)

Kadıköyde En Ucuz Maç ßilet 22 YTL Olmasına Rağmen Stad FULL Çekiyor HesapLa işte ( CL En Ucuz Maç ßiLeti 44 YTL )

ASY ' De ßir ßilet 10 Milyondan ßaşlıyor.

emoli821
28-12-2005, 17:35
Arkadaşım Cimbom'un durumu iki senedir perişan.Bu kötü günlerde bile çilekeş taraftarlar maça gitmeye çalışıyor.
Ama Fenerliler bizimki gibi kötü geçen sezonlarda maalesef futbolcularına dayak atıyorlardı.
Sizin seyirci adedi Ali Şen'in abrttığı rakamlara dayanıyor.Galatasaray'ın seyirci sayısını Futbol Federasyonu açıkladı.Saygılar.

FB-DeViL
28-12-2005, 18:35
Dostum ßırak ya :)

Her Yenilgiden Sonra Yönetim İstifa Diye Fenerbahceliler Bağırmıyor :)

Geçen Tromso Mağlubiyetinden Sonra Fatih Gökşeni ßenmi Dövdüm Yoksa GS Taraftarımı

Ergün Gürsoya YumurtaLarı ßen Atmadım ki :)

aslan58
28-12-2005, 21:46
Gececeksiniz bunlari almanyada sokakta gezerken
kücük bir cocuga sorsan Türkiyede hangi takimi
taniyorsun diye GALATASARAY,diyorlar
lafla büyüklük olmuyor malesef

Buse
28-12-2005, 22:11
ilk önce galatasaray müzesine bir gidin ve toplam kupa sayısına bir bakın.
sonra fb müzesine bir bakın.

gs kupaları eksi fb kupaları = en büyük cimbom(aradaki fark):yess:

saygılar

digicom
28-12-2005, 22:34
Arkadaşlar bende bir gs liyim fakat bu tip konuların veya bolumlerin açılmasını forumun ilk baslangıcından beri uygun gormedik!Çünkü Türkiyede futbol gerekli bir sekilde desteklenmiyor!Acayip bir kavga-gürültü var taraftarlıkta.Bence yeni eklentiler yapmayalım ve konuyu burada bitirelim.saygılar...

raziel
28-12-2005, 22:56
arkadaşlar hiç tartışmayın, resmi rakamlar hemde futbol federasyonu ratafından rakamlar işte ortada. en çok taraftar galatasarayda

Dinyeper
29-12-2005, 00:08
Bes para etmez anketleri bosverin. Tum Turkiye capinda milyonlarca kisiyi kapsayan bir arastirma yapildi bile. Kimin taraftari en cok iste gercek oranlar:

Petrol Ofisi'nin duzenledigi taraftar bardagi kampanyasinda son durum :

FENERBAHCE : 900,000
Galatasaray : 360,000
BJK : 200,000

FB-DeViL
29-12-2005, 00:09
Bes para etmez anketleri bosverin. Tum Turkiye capinda milyonlarca kisiyi kapsayan bir arastirma yapildi bile. Kimin taraftari en cok iste gercek oranlar:

Petrol Ofisi'nin duzenledigi taraftar bardagi kampanyasinda son durum :

FENERBAHCE : 900,000
Galatasaray : 360,000
BJK : 200,000

:ehehe: :ehehe: :ehehe: :ehehe: :ehehe:

doğru

Poseidon
29-12-2005, 18:14
Biraz daha polemik yaşanırsa bu konu kapatılacaktır..

Bilginiz olsun ...

Bu Anket sadece 1 kamoyu araştırmasıdır...

spartakus35
29-12-2005, 18:36
Arkadaşlar bende bir gs liyim fakat bu tip konuların veya bolumlerin açılmasını forumun ilk baslangıcından beri uygun gormedik!Çünkü Türkiyede futbol gerekli bir sekilde desteklenmiyor!Acayip bir kavga-gürültü var taraftarlıkta.Bence yeni eklentiler yapmayalım ve konuyu burada bitirelim.saygılar...

Sevgili Digicom, neden konuyu burada bitirelim ki, bırakın herkes kucağındakilerini döksün. Çok yeni ve ciddi bir anketi yansıtan bir haberi, "benim babam senin babanı döğer, bizim seyircimiz çok, biz sizden büyüğüz, gel de görelim" mantığı ve sokak dili ile eleştirenleri ya da işin içine fanatizmi sokanları herkes okuyor ve görüyor. Açılan topiğin ya da bölümün bunda ne günahı var ki...

Şimdi ben Dinyeper'in, Petrol Ofisi'nin düzelediği kampanyada dağıttığı bardak sayılarıyla ilgili mesajına: Kardeşim sizin kupalarınız camdan ve yalnızca benzin istasyonlarında bulunur' mu diyeyim. Tabi bu da doğru değil. Bu bir haberdir ve bu topiği de bilgilendirme olarak kabul etmeliyiz. Haberden gocunan ve acınan varsa bunun sorumlusu ne ben, ne de topiktir. Herkes yazdıklarından, söylediklerinden sorumlu olup, bu bir bakıma o kişinin bilgi, yetenek ve değerlerini yansıtacaktır...

Yoksa bu forumu ve tüm forum dostlarını hepimiz seviyor ve koruyoruz. Sen - ben ve diğer sorumlu arkadaşlar böyle değer yargılarını aşan mesajları siler, ya da haddini aşan o kişi/kişileri banlarız...:no:

digicom
30-12-2005, 00:19
Hayır kesinlikle arkadasım hersey neyse seffaf bişr sekilde yansıltılmalıdır.fakat bu tip konularda olaylar çarpıltılıyor ve olmadık yerlere varıyor konular ve bizim forumumuzda bu tip olaylar,arkadaşların birbirlerini kırmamaları için bu tip bir bilgide bulundum.saygılar...

Levoli
30-12-2005, 08:24
Öncelikle bu topiği açan @spartakus35'e teşekkürler.Arkadaşlar kimin taraftarı daha çok,kim ne zaman nerde hangi başarıyı elde etmiş;bunlar evet taraftarlık açısından güzel ve önemli şeyler ama bence en önemlisi taraftarı olduğumuz kulüplerin ülke futboluna ve ülke tanıtımına sağladığı katkıdır.Evet Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı şu anda ekonomik kriz içinde boğuşuyor,sıkıntıları büyük.Doğrudur maçlarına taraftar da gitmiyor.Aynı şeyler bir dönemde Fenerbahçenin başına geldi.Trabzon da futbolcular ve teknik adama saldırıldı vs.vs. Böyle kötü örnekleri çoğaltabiliriz.Ama birde şöyle bakalım.Manchester United'i evinde 30 yıl sonra Fenerbahçe yendi,Trabzonspor nice devleri Avni akerde yendi,Beşiktaş İnönüde bi sürü takımı boynu bükük geri gönderdi.Galatasaray'ı saymıyorum çunku 14 yıl şampiyon olamadığı dönemde bile avrupada başarılara koştu.Şimdi bırakalım senin taraftarın çok benim taraftarım çok meselesinide önümüzdeki yıl avrupa kupalarında kaç takımla olabileceğiz;neler yapabileceğiz bunları konuşalım.Milli maçlar sonunda yaşadıklarımız ortada.Bizde diğer ülkeler gibi avrupa kupalarında tüm takımlarımızla başarılara koşsaydık acaba fıfa yine aynı tutumu sergileyebilirmiydi bunları tartışalım.Yoksa varsın tüm türkiye bir takımın taraftarı olsun diğerinin hiç taraftarı olmasın neye yara.Bunlar tamamen benim fikrimdir ve kiseyi bağlamaz arkadaşlar.Ama @Poseidon'un dediği gibi bu topiği polemiklerle doldurup kapanmasına izin vermeyelim ne dersiniz.
Saygılar;)

spartakus35
30-12-2005, 09:37
Hah şöyle, yazı böyle yazılır: Sağol Levoli...

FB-DeViL
30-12-2005, 15:09
Levoli ;

Çoğu Yerde Haklısın..