arkadaşlar modül ve kartımı 7500hd ye taktım.Cihaz her açıldığında kanal şifreli mesajı alıyorum illaki önce kartı sonra modülü çıkartıp tek tek ve 3 er dakika bekliyerek yeniden takmam gerekiyor.bu soruna çözümü olan varmı acaba.saygılar
dostum modül takmana gerek yok,kartı chıp alt tarafa gelecek şekilde kart yuvasına tak olur...
duygusal
15-08-2008, 08:53
bendede öyle oluyordu modüllü üyeydim ama sonra digitürk plusa geçtim şöyle yap arkadaşım recevirı kapatırken eğer başka uydun varsa mesela türksat veya hotbirt kanallarından birine aç ve sonra kapat digitürk kanalındayken kaparsan açtığın zaman bekletir açmaz bendede çok oluyordu böyle dene bakalım kolay gelsin...
ilginiz için teşekkür ederim,birde böyle deneyeceğim ama artık zaten recieverin pek espirisi kalmadı sanırım satıp digitürk plusa geçmek daha mantıklı olacak
duygusal
17-08-2008, 10:15
ben kiraladım sakın satın alma sonra elinde kalır çünkü digitürk kendine göre uyarlamış recevirı sen maçlarda izlede zevk nasıl oluyor gör
yemreyilmaz
09-09-2008, 20:23
arkadaşlar bende next 7500 cıs hd var lig tv yi türksat uydusu üzerinden izlicem digiturkun vermiş olduğu receiveri kullanmadan kendi next 7500 cıs hd receıverıma taksam acaba izleyebilirmiyim saygılar:mzk::mzk:
digiturk receiver ile eutelsat uzerinden ise aboneligin,
hangi cihazda olursa olsun, turksat'dan izleyemezsin.
digiturk uyduya gore farkli sifreleme uyguluyor.
ancak aboneligin turksattan ise (benim gibi)
7500 cis hd kart yuvasina ters tak, izlersin.
ben su an izliyorum mesala.
yemreyilmaz
17-09-2008, 23:42
makinayla eştirdiklerini falan söylediler o yüzden izleyemezsin dediler benimkide türksat üzerinden izleniyo:hangiiisi