Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : NEXT8000 XCAM ile ilgili bir soru

zeko
27-12-2005, 19:35
Merhaba arkadaslar ben iki seneden beri Next 8000 Xcam 1,1versionlu resirveyi kulaniyorum ve benim Fun4 kartimda var her cikan Fun 6in1 dosyasini karta yüklüyorum cözülen sifreleri cözüyor.Sizlerden ögrenmek istedigim su karta Fun6in1 dosyasini yüledikten sonra Casliyazilimi reserveye yüklememe gerek varmi?ilginize simdiden tesekür ederim saygilarimla.

Pride
27-12-2005, 20:33
Caslı yazılım güncel ******* atamadığında güncel keylerle hazırlanmış yazılımdır.
Eğer Fun Card ile izleyemedğin fakat yeni keylerle izlenebilen yayınlar varsa Caslı yazılımları yüklemeniz önerilir.
Kolay gelsin.

Tasarım
27-12-2005, 20:51
Merhaba arkadaslar ben iki seneden beri Next 8000 Xcam 1,1versionlu resirveyi kulaniyorum ve benim Fun4 kartimda var her cikan Fun 6in1 dosyasini karta yüklüyorum cözülen sifreleri cözüyor.Sizlerden ögrenmek istedigim su karta Fun6in1 dosyasini yüledikten sonra Casliyazilimi reserveye yüklememe gerek varmi?ilginize simdiden tesekür ederim saygilarimla.
Öncelikle foruma hoşgeldiniz zeko arkadaşım.
Şuan için Fun Kartla izlenebilecek kanal sayısı oldukça sınırlı ama cihazların emusuyla izleyebileceğiniz kanal sayısı daha fazla onun için Fun kart kullanmak yerine Caslı yazılım kullanmanız sizin açınızdan daha yararlı olur.

eaglepaw
27-12-2005, 20:56
ewede her yazılımdan önce ve sonra reset atmanız önerilir

bu gerek normal yazılım gerekse caslı yazılım olması fark etmez ;)

zeko
30-12-2005, 01:41
Ilgilendiginiz ve bilgilendirdiginiz icin sizlere tesekür ederim arkadaslar.