Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next Almak İstiyorum

arif özcan
27-12-2005, 10:10
üstadlar bu next'in yeni çıkan hangi modelinin tercih
edersiniz.
ben fazla anlamam uydudan ama 8000xcam renkli
ekran olanı alacaktım.ama bunda donma olayı varmış. almamda yarar
varmı. yoksa yeniler çıkacak olanlarımı bekleyeyim.
tavsiyenizi bekliyorum.
tşk....

Pride
27-12-2005, 10:26
edersiniz.
tavsiyenizi bekliyorum.
tşk....
800XCam Pluslarda donma olayı hemen hemen sona erdi sadece yükleme hatalarından ,kullanılan settinglerden dolayı kilitlenmeler olabiliyor...Tavsiye edebilirim...
Ama yeni yılda cıkacak modelleride gör incele derim.Hoşuna giden modeller olabilir.
Saygılar.

digicom
27-12-2005, 23:29
edersiniz.
tavsiyenizi bekliyorum.
tşk....
8000xcamplus pcm1725 i tavsiye edrim arkadasım.su anda kullanıyorum ve hiçbir sorun yok!Polemikliklere aldanma derim.saygılar...

Tasarım
27-12-2005, 23:35
Konu uygun yere kaydırıldı.

ASE UYDU
01-01-2006, 21:30
edersiniz.
tavsiyenizi bekliyorum.
tşk....
mer arkadaşım hız açısından soruyorsan NEXT 2000 seridsinden şaşma bana sorarsan ama karar yınede senın 8000 x cam için edındığın bılgi doğru zaman zaman ufakta olsa problem yaratıyor

mustafada
02-01-2006, 13:40
hiç birini alma..biraz bekle cs olanlardan al...

emoli821
02-01-2006, 14:01
hiç birini alma..biraz bekle cs olanlardan al...

Aynen katılıyorum.Bu uydu işi card sharing olayına kayacak gibi.

eakat21
02-01-2006, 17:40
Aynen katılıyorum.Bu uydu işi card sharing olayına kayacak gibi.

kayacak ama burası türkiye kullanıcıların %80 işyerinden internete giriyor benim evde adsl var ama çoğunun yok cihazlar ancak 3-4 yılda oturur bence.kimse kalkıp çevirmeli ağ ile card sharing yapacağını zannetmiyorum.keza 8000 de kart okuyusuna takılabilecek card sharing cihazları yabancı sitelerde bulunmakta ayrıca card sharing özelikli modüllerde çıkmışa benziyor en azından ürün resimlerinden öyle anlaşılıyor.İnternet evlere girmediği sürece card sharing olayı Türkiyeyi kolay kolay sarmaz.Benim düşüncem bu....

Pride
02-01-2006, 17:54
Zaten herkesin başarabileceği bir olgu değil bu Card Sharing olayı.
Temel bazı bilgileri bilmek gerekli.
Memleketimizde uydu kullanıcılarının çoğu çift çanaklı sistemlerle hayatlarını sürdürmekte.
Bir kaç nesil sonra belki tamamen bu durum yayılır diye düşünmekteyim.

emoli821
02-01-2006, 19:44
Birzamanlar analog cihazlar vardı.Digital alıcılar çıkınca bu fiyata kim alır denildi.Sonrası malum analoglar çöpe.Digital cihazları aldık ve modül modası başladı.Verilen paralar malum.Bende almıştım çünkü.Sonra emu olayı modülleri neredeyse ortadan kaldırdı.
Şimdide kart paylaşımı çıktı.Emuyla zaten seyredecek birşeyde kalmadı.Kısa sürede ne kadar mesafe alınmış görüldüğü gibi.Teknolojinin sonu gelmez.ADSL de şu anda çok hızlı yayılıyor.
Bence yakında bu işte yaygınlaşır.

eakat21
06-01-2006, 17:45
benim demek istediğim halkımız arasında gelir uçurumu var.Oger kalkıpta ev kullanıcıları için adsl fiyatı indirmezse kimse kalkıp ta 49 ytl vermez adsl için.ona oparayı vereceğinie yasal abone olur.gidip cs destekli cihazı yada modulu veya com girşli cs cihazı alacaksın üstüne de aylık adsl 49 ytl vereceksin bence çok zor türkiye için.Emu bittiği zaman kullanıcıların %70 vazgeçecek diye tahmin ediyorum.

danger35
06-01-2006, 22:09
Birzamanlar analog cihazlar vardı.Digital alıcılar çıkınca bu fiyata kim alır denildi.Sonrası malum analoglar çöpe.Digital cihazları aldık ve modül modası başladı.Verilen paralar malum.Bende almıştım çünkü.Sonra emu olayı modülleri neredeyse ortadan kaldırdı.
Şimdide kart paylaşımı çıktı.Emuyla zaten seyredecek birşeyde kalmadı.Kısa sürede ne kadar mesafe alınmış görüldüğü gibi.Teknolojinin sonu gelmez.ADSL de şu anda çok hızlı yayılıyor.
Bence yakında bu işte yaygınlaşır.
evet @emoli821 düşüncede sınır yoktur;)
hergeçen gün yeniliklere karşılaşmaya devam edeceğiz...
saygılar..

ozonder35
06-01-2006, 22:32
Bugün yarın piyasaya verilen veya verilecek olan cihazların hemen hemen hepsi kart paylaşımlı olduğundan ister istemez çoğumuz günün modasına uyarak bu cihazlara sahip olacağız.Bu öyle bir hastalık ki istemesek te bu döngünün içinde yer almak için büyük bir çaba göstereceğiz.

digicom
08-01-2006, 18:01
evet insanı teknoloji çekiyor kendisine.alışmalıyız artık bu degişimlere..