Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next Multi Auto Yazılımlar Nerede Kaldı? ..
spartakus35 26-12-2005, 21:04 Aşağıda linkini verdiğim haberi biraz önce okudum ve içim cız etti. Bir Next sever ve Next kullanıcı olarak "Multi Auto" bizim yazılımlar nerede diye sormak geldi içimden, bilmem haklı mıyım?..
Buyrun Okuyun: http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=4382
Sevgiyle...:)
ozonder35 26-12-2005, 21:14 sevgili spartakus az sabret mach1 hocamız da elbet boş durmuyordur. Yakında bizlere de verilecektir.Sıkma canını...
sevgili spartakus az sabret mach1 hocamız da elbet boş durmuyordur. Yakında bizlere de verilecektir.Sıkma canını...
Kesinlikle öyledir sabırsızlıkla bekliyoruz vallahi spartakus te haklı insan imreniyor yaw..;)
alicakmak34 26-12-2005, 21:31 arkadaşlar ne olca belli olmayan bi durumda multiler eas degiştirerek şimdilik idare ediyolar ama sistem de degiştire bilirler ne olca belli olsun yapıla bilen yapılır merak etmeyin...
Arkadaslar merak etmeyin yakinda mach1 hoca yazilimi verirse
hic sasirmayin
Mr_MeMo™ 26-12-2005, 23:24 mach1 usta asagıdaki linkte bir softcam dosyası verdi isterseniz bir goz atın arkadaslar..
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=22708#post22708
crazyturk 26-12-2005, 23:58 Arkadaşlar herkes next'te özeniyor.Uygun şartlar oluştuğunda ve zamanı geldiğinde olur.İlklerin yaşandığı bir cihaz elinizde.
O yazılımların hiçbiri auto değil daha auto ne manaya geliyor onu ilk önce öğrensin millette gerisi önemli değil auto keyi cihazın kendi bulmasıdır netten alarak yada yazılıma 28 adet bizim verdiğimiz listedeki ******* koyarak yazılıma auto olmaz farzet yepyeni bir *** geldi listede olmayan cihaz onu bulur yazarsa cihaza açarsa auto demektir arkadaşlar yılbaşına kadar zaten tüm dosyalar güncellendi verildi günler önce hala düzenli devam ederse tps değişime listeden o zaman bakılır 3-5 model yok nextte tüm serileri düşünürseniz toplam kaç adet yazılım düzenlenmesi lazım sanırım farkındasınızdır şu an verdiğim ******* atarak devam edeceksiniz ...
teşekkürler hocam bizim gibi beklentisi olan arkadaşlar için bu açıklama iyi oldu.
Aşağıda linkini verdiğim haberi biraz önce okudum ve içim cız etti. Bir Next sever ve Next kullanıcı olarak "Multi Auto" bizim yazılımlar nerede diye sormak geldi içimden, bilmem haklı mıyım?..
Buyrun Okuyun: http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=4382
Sevgiyle...:)
arkadaşlar next makinelerindeki gibi, menü ye gir onu bunu sil olayı olmadığı için bu yazılımı otomatik olarak kabül edilebilir şu aşamaya göre...........
ancak emu keylerin verildiği tarihten sonra çalışmaz ise, bu yazılımın oto olmadığı ortaya çıkacaktır...........
ancak her nekedar oto olup olmadığı tartışılır ise de, hiç değılse manuel işlem yapmadan kendi kendine emu keyi bulup kanalı açmaktadır..........
spartakus35 arkadaş bu konuda sana katılmamak elde değil, next şimdiye kadar benzer veya daha iyi bir yazılım geliştirmeliydi....................
Spartakus35 ve Özden arkadaşlara tamamen katılıyorum. DreamBox gibi bir-iki özel markanın dışında, Next bütün uydu cihazlarından önce talebe uygun ve yapılabilirliği mümkün yazılımları herkesten önce son kullanıcıya sunmalıdır. Çünkü bu konuda lider firma - lider cihaz olma yolunda arkasından gelen firmalar onu yakalayabilir...
Next bu fırsatı hiçbir kimseye veya firmaya vermemelidir...
seyithan 27-12-2005, 23:40 sevgiler saygılar hocam bilgilendirdiğiniz için beklentilere cevap yazdığınız için
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR
Zaten böyle bir auto durumu olsaydı bunu ilk olarak Next'te görürdünüz arkadaşlar
Evet tasarım arkdasım.tam anlamıyla auto yok su nada.çıkanlarıda bir gormek lazım bakalım!
danger35 29-12-2005, 00:16 yıl başında bakalım neler olacak au mau hepsi güm gibi zaten mach hocamında dediği gibi auto değiller bunlar bilinen ******* yazılıma fixlemişler al sana auto yazılım yapmışlar:)
:)saygılar...
Evet arkadasım hep fix li yazılımlar...
multinin otosu filan yok......internetteki keylerin yazılıma eklenmesi,,,hepsi bu yarın sabah ne olur bilinmez,,velveleye lüzüm yok,,geliştirilen yazılım değil,emuya eklenen bir *** dizesi,,hiçkimsenin babasının malıda değil,zaten internette var ne geliştirilmiş anlamadım??doğruları söylemekle yarın hesap vermek farklı,,,auto çıkar,uygulanmaz tamam ama auto filan yok,,geçen ay kullanılan keylere dönüldü hepsi bu ..
bizim next'ci ustalarımız işi bilir,acele etmeyin, kafanızı yormayın siz...
mustafada 29-12-2005, 17:10 illa yazılım istemez..aslında sofcam keyle bizim nextlerde olabilir.
illa yazılım istemez..aslında sofcam keyle bizim nextlerde olabilir.
Bildiğiniz gibi 8000 serilerine Plus serilerinde olduğu direk olarak Softcam *** dosyası atılmıyor. Ben kendim eski seri 8000XCAM Boot 1.1 kullanıcısıyım ve bu sorunu şöyle çözdüm. Softcam *** dosyasına 9 günlük AES ******* girdim ve bu *** dosyasını yazılıma patch yaptım ve şuan kendim kullanıyorum. *** değiştiği zaman eski tarihli AES keyi silerek izlemeye devam ediyorum. Bunu biraz daha uzatarak 1 aylık ******* girdiğimde malesef CaskeyAuto programı izin vermiyor Provider sayısı sınırlı 71'den fazla Provider kabul etmiyor. Şimdilik 9 günlük *** girebildim.
|