• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Tek Hat, Çok Kullanıcı: AirTies Air 4420-3G

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Tek Hat, Çok Kullanıcı: AirTies Air 4420-3G

    Kullanıcı: AirTies Air 4420-3G3G USB modeminizden birçok kişinin faydalanmasını istiyorsanız AirTies'ın piyasya çıkardığı Air 4420-3G adlı cihaz bu ihtiyacınızı karşılayacak.3G teknolojisi hayatımıza girdiğinden bu yana internet artık her yerde bizimle. Ancak kullanıcıların karşılaştığı en önemli problemlerden biri, aldıkları 3G USB modem ile aynı anda yalnızca tek bir kullanıcının internete bağlanabilmesi. (AirTies Problemlere Son Veriyor)

    AirTies'ın bu probleme çözüm olarak geliştirdiği, Air 4420-3G adlı ürün tek bir 3G modem ile birden fazla kullanıcının aynı anda internete bağlanmasına olanak sağlıyor.






    Tek bir hat ile birçok kullanıcı 3G İnternet'e girebilecek



    Tüm Operartörlerle Uyumlu

    Türkiye'de bulunan tüm GSM operatörlerinin 3G USB modemleri ile uyumlu olan Air 4420-3G, 3G sinyallerini Wi-Fi üzerinden kablosuz olarak yayarak bağlantı hızını ve sinyal gücünü sürekli hale getiriyor. (AirTies Modemleri Değiştiriyor)

    Küçük ve şık bir tasarıma sahip olan Air 4420-3G'nin kurulumu ise gayet kolay. Herhangi bir operatörden alınan 3G USB modemi Air4420-3G üzerinde bulunan USB portuna takarak kullanabiliyorsunuz.

    :: 3G USB modem kullanıyor musunuz?
  • #2

    güzel bir tasarım iyi oldu bu...

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X