Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Görüntü sorunu.......

dallas
07-07-2008, 18:59
arkadaşlar dm 800 hd pvr aldım ve diğer uydu cihazları ile arasında bir uçurum olduğunu gördüm herşeyiyle 4...4 lük bir cihazmış... herkeze tavsiye ederim......
tek bir kusuru gözüme çarptı belki sadece benim cihazımdan kaynaklı bir arıza olabilir şu çok pahalı olan scart scart kullanmama rağmen dikkatli bakınca baya belli olan kople ekranda PARALEL çizgiler var burada (http://www.mach1digital.com) olduğu gibi ve buda bildiğiniz üzre görüntü kirliliği yapıyor...bu sırf benim cihazlamı alakalı bu arıza ile karşılaşan oldumu nasıl bir yol izlemem gerek olmazsa makinanın değişimini mi talep edeyim ...... SAYGILAR.

Team
09-07-2008, 09:27
LCD ve Plazma ile deneme şansın varsa bir arkadaşında da olabilir HDMİ ve ya DVİ ile dene

digi-man
11-07-2008, 16:02
Arkadaşlar selamlar,

Dm800 ile seyredilebilen HD yayın varmıdır.Cahilliğimizi mazur görün çünkü gerçekten bilmiyorum ve almayı düşündüğümden malum HD hiçbir yayın seyredilemediği için değermi bilmek istiyorum.Seyredilebilen kanalları yazarsanız memnun olurum.

saygılar

lionfaruk1
12-07-2008, 14:38
canal+ HD, canal+ spor HD, national geography HD, eurosport HD, hd Suiss, HBO2 HD gibi kanallerı hotbirdden emu ile seyredebilirsiniz

lionfaruk1
12-07-2008, 14:41
dallas arkadaş DVI-HDMİ kablo kullanırsan görüntü ile hiçbir problemin kalmaz. bende hiçbir problem olmuyor. ayrıca menu-kurulum-sistem ses ve görüntü ayarlarınıda düzenlerseniz süper bir cihaz olduğunu görürsünüz.

digi-man
13-07-2008, 17:46
linfaruk1 teşekkür ederim arkadaşım.

saygılar