• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

samsung i780

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • samsung i780

    öncelikle herkese slm başlıkta belirtdiğim gibi elimde samsung i780 var ama dil yabancı, türkçe dil . program yüklemek istiyorum eğer elinde türkçe prg olan arkadaşlar varsa yardımcı olabillirseniz sevinirim.herkese şimdiden teşekkürler
  • #2

    Yeni cep canavarı nete sızdı!

    Merakla beklenen cebin resimleri burada!

    Google'ın merakla beklenen telefonu Nexus S'in görüntüleri internete sızdı! İşte yeni cep canavarı!

    Google'ın Nexus One'da uğradığı başarısızlıktan sonra Nexus 2'den de vaz geçmesi şaşkınlık yaratmıştı. Best Buy'ın mobil internet sitesindeki bilgiye göre, Samsung tarafından üretilecek olan akıllı telefon Nexus S (büyük olasılıkla Nexus 2) çıkabilir. Siteye göre Nexus S, sadece Best Buy'a özel olacak, bu da Nexus One'da izlenen çok-firmalı yaklaşımın tekrarlanmayacağı anlamına gelebilir.

    Şimdiye kadar Nexus S'nin ismi dışında nasıl bir telefon olduğu fazla bilinmiyordu, üstelik Google, telefonun varlığından bile henüz bahsetmemişti. Fakat geçenlerde Engadget'da telefonun dışarıya sızan görüntüleri yayınlandı ve bu sorulara cevap büyük ölçüde verilmiş oldu.

    Resimlerde bulacağınız Nexus S'in Best Buy'a sızdırılan fotoğrafları telefonun onun Nexus markası taşıyan bir Samsung Galaxy olduğunu düşünmemizi sağlıyor









    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X