Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 7500 CIS HD 30 haziran 2008 yazılımı
Next 7500 CIS HD 30 haziran 2008 yazılımı
--30 Haziran 2008 Next YE-7500 CIS HD EMU yazılımları
Bu yazılımda kart okuyucudan conax/irdeto/viaccess/cryptoworks/seca desteklenir.Orf ve Premiere paketi yayınları otodur
5 dakika ya kadar üzerinde beklenmelidir
--Lisan menüsüne gidip kırmızı tuşa (Kaydet) basarak ve 2528 tuşlayın xcas menüsü gelir,Xcas on seçerek emuyu aktif hale getiriniz.(kart okuyucunun hangi kartla çalışmasını isterseniz)
kırmızı tuşla hafızalayın
--Cihazdan cihaza yazılım guncelleme: Ana menude "9997" tuşlanmalıdır.Menude Set to set downlaod popup menu çıkacaktır.Menude gösterilen yol doğrultusunda istediğiniz datayı cihazdan cihaza gönderebilirsiniz.
next2000hd 30-06-2008, 17:26 ellerinize sağlık...
next2000hd 30-06-2008, 17:28 nextstar yazılım şov yapıyor kıskananlar çatlasın
sampiyon 30-06-2008, 18:37 yazılım için çok teşekkürler
tesekkürler nebutv.
diğer next serilerinde izlenebilen s.. on tv yi izleyemicez galiba yani cw girişi yok sanırım açıklamalardan anladığım kadarıyla.yine de tesekkürler elinize sağlık
025100 Identiyle Viaccess bölümüne girebilirsiniz. :)
ya öylemi gerçekten çok memnun oldum tesekkürler tasarım üstadım.işyerindeyim şuan sabah denerim.çok tesekkürler
beklediğimize değdi teşekkürler
ya öylemi gerçekten çok memnun oldum tesekkürler tasarım üstadım.işyerindeyim şuan sabah denerim.çok tesekkürler
Hemen heyecanlanma, şuan çalışan kéyler yok. Geldiğinde denersin. :)
haylaz74 01-07-2008, 12:55 bısey soracagım 30 hazıran yazılımını yukledım ama emuyu acamıyorum lısan menusune gelıp kırmızı tusa basıp 2528 gırınce bısey olmuyor nerde yanlıslık yapmıs olabılırım cevap verırsenız sevınırım
Hemen heyecanlanma, şuan çalışan kéyler yok. Geldiğinde denersin. :)
tamam hocam
duygusal 01-07-2008, 20:40 teşekkürler emeği geçen herkese
Yazilim icin tesekurler Nebutv
Astra 23,5 daki turk yayinlarini acamiyorum bir yardimci olurmusun
Simdidentesekurler
Arif33 Viyana
Yazilim icin tesekurler Nebutv
Astra 23,5 daki turk yayinlarini acamiyorum bir yardimci olurmusun
Simdidentesekurler
Arif33 Viyana
Evet açmaz artık onlar.
digitalcemo 02-07-2008, 18:12 teşekürler
nextstar yazılım şov yapıyor kıskananlar çatlasın
:))))))))))))))))))))))))))))))
Evet açmaz artık onlar.
Tasarim usta niye acmaz cünki tüm yazilimlarda 23,5,derece AU nasil oluyorda Next,lerde olmuyor daha detayli yazarsaniz herkes bilgilenmis olur
saygilar
Tasarim usta niye acmaz cünki tüm yazilimlarda 23,5,derece AU nasil oluyorda Next,lerde olmuyor daha detayli yazarsaniz herkes bilgilenmis olur
saygilar
Arkadasimda vantage resiver var calisiyor
pol_07_65 10-07-2008, 21:55 Eline emeğine sağlık
duygusal 11-07-2008, 19:18 30 haziran yazılımını yükledikten sonra polsatları bile açamıyorum artık ne yapacağım eski yazılımımı yükleyeyim?
polsat anahtarları elle gir ozaman açılıyor premierler açmıyor
duygusal 23-07-2008, 00:28 aman hiç uğraşmıyorum çok pişmanım zaten bu recevirı aldığıma diğitürkün recevirını alıyorum abone oldum gelip bağlıyacaklar
uğraşamam ben bunula
bak arkadaşım sen bana pm atmışsın içeriğini sen biliyorsun burası profesyonellerin tartıştığı bir forum sen kendini tatmin etmek istiyorsan malum farum ve sitelere takıl
ayrıca buraya yazmak ellerine zarar verebilir......
premiere bu yazilim ile artik calismiyor! Yeni yazilim icin calisma yapiliyor'mu?
premier paketi auto denmiş ama bir türlü açmıyor,yeni *** yüklensede açmıyor nebu tv nin dikkatine...
resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz hocalardan hiç cevap veren bile yok
scarface 17-08-2008, 21:57 bu yazılımı attıktan sonra hiç bir şey çalışmaz oldu.sanki makina iflas etti.ne polsatlar nede diğerleri elle değil neyle girersen gir aynı.en yakın zamanda bu makinaları elimizden çıkarmamız lazım arkadaşlar.
duygusal 17-08-2008, 22:26 arkadaşım bende yazdım sorunu ama burada o kadar çok bilmiş varki sanki ben bozdum aynı sorun bendede vardı eski yazlımı yükledim düzeldi yani anlıyacağın yazılımda sorun var eski yazlımı geri yükle
boşuna çenenizi yoruyorsunuz..
bakın formun diğer makinelerle ilgili bölümlerine cayır cayır cevaplar veriliyor, programlar havada uçuyor. Bence bu bölüm hepten kapatılmalı.. peh!!!
|