Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : favori listeleri hakkinda
Tum TD kullanicilarina Dreamset programini oneriyorum,
yukarida bulabilirsiniz.
Bu programla istemediginiz kanallari siler, istediginiz kanallari sifreli hale,
yani pin listesine atarsiniz.
Kullanimi cok basit.
Kurulumda sorun yasarsaniz, buraya yazin .
Saygilar.
hocam belki sorum garip gelecek ama kanallari cihazin menulerinden neden istedigimiz gibi siralayip tasiyamiyoruz yada yapiliyorsa nasil?
tripledargonyalı 16-03-2006, 15:24 Bende hep merak etmişimdir hatta kanalların ismini bile editörlerle değiştiremiyorsun. Ama vardır bir espirisi mutlaka
Değiştiriyorsun canım hatta cihaza yükleyipte ismi değişen kanala gelinceye kadar listede çokta güzel görünüyor ama kanalı açma isim aynen orjinaline dönüyor.İlk settingimi özene bözene hazırlayıp yüklediğimde mutluluktan uçuyordum.Sonra bi baktım kanalları gezdikçe isimler yine eskisine döndü.Bundan daha iyi bi espri olabilirmi?
Değiştiriyorsun canım hatta cihaza yükleyipte ismi değişen kanala gelinceye kadar listede çokta güzel görünüyor ama kanalı açma isim aynen orjinaline dönüyor.İlk settingimi özene bözene hazırlayıp yüklediğimde mutluluktan uçuyordum.Sonra bi baktım kanalları gezdikçe isimler yine eskisine döndü.Bundan daha iyi bi espri olabilirmi?
bastaki ilk mesajimi tekrar okumanizda fayda var
program kullanisli
herkez kullanabilir
yazdiginiz sorunlari hangi program ile yâptiniz?
isimler aynen degistiriliyor
beceremediginiz konularda alayci yaklasim yerine
soru sorarsaniz daha iyi olur
Bende hep merak etmişimdir hatta kanalların ismini bile editörlerle değiştiremiyorsun. Ama vardır bir espirisi mutlaka
hangi editor?
bu tur konularda yardim isterseniz acikca yazin
beceremeyince sucu editorlere atmayin
her turlu imkan ortada
ama armutu pisirmek sizin elinizde
hocam belki sorum garip gelecek ama kanallari cihazin menulerinden neden istedigimiz gibi siralayip tasiyamiyoruz yada yapiliyorsa nasil?
dostum bu isi kanal listesi yonetimi isini
sadece favori altina ladiklarimiz ile yapabiliyoruz
kumanda ile tasiyabilirsin
ama dreamset kullanarak cok daha gelismis seceneklerin olacak
saygilar
dostum bu isi kanal listesi yonetimi isini
sadece favori altina ladiklarimiz ile yapabiliyoruz
kumanda ile tasiyabilirsin
ama dreamset kullanarak cok daha gelismis seceneklerin olacak
saygilar
İlk yüklediğim edit programı TD Edit.Daha sonra burada sizin ilk mesajınızda Dreamset'i okuyunca buldum ve kurulumunu da yaptım.Hatta ben programları ve netten alınacak herşeyi cep tlfonumdan yüklüyorum hepsinin bir kopyası cep tlfonumda mevcut çünkü adsl'im yok.TD Edit'te kanalların ismini değiştirdiğimde cihazın orjinaline çevirdiğini görünce dreamsette denemedim açıkçası.
Şuna emin olun ilk işim bunu dreamsette denemek olacak.Dream seti ilk açtığımda kanalların sıra numaralarını göremedim.İstatistik bilgiler güzel ama bunlar tdedittede mevcut.Açıkçası ilk bakışta karışık geldiği için pek uğraşmak istemedim.Bu da bir emektir emeğe saygılıyım ve emeği geçenlere herzaman teşekkürü borç bilirim.Dreamseti bugünden tezi yok inceleyeceğim söz.Bir sorun olursa yazarım.Ok?
no problem
elimizden geldigince yardimci oluruz
her turlu sorunuzu yaziniz
bu arada adsl nizin olmamasi cihazdan tam randiman alamayacaginizi dusundurtturuyor
en azindan *** update vs direkt netten yapamayacaksiniz
umarim bir adsl hattina en kisa zamanda kavusursunuz
saygilar
Az kaldı dün internetten yine cep tlfonumla Adsl başvurusunda bulundum.Bağlanması 10 günü buluyormuş.Bu arada dreamsettede aynı sorunla karşılaştım isimler yine eski haline dönüyor.Bu cihazla ilgili olmalı.Demek ki cihaz orjinali seviyor diye düşünüyorum.Sizde böyle bir sorun varmı? Hiç denedinizmi? Bir td tool dan bir türlü açılış resmini değiştiremedim.Hata msjı veriyor.Bağlantılarda sorun yok.
crazyturk 23-03-2006, 01:15 Ben açılış resmini Tdtool ile değiştiriyorum herhangi bir proplem yaşamıyorum.Kanal listelerinide atıyorum ama hiç isim değişikliği olmuyor.Hep ilk kanal listemi kullanıyorum arasıra güncelliyorum onuda genelde türksatta yapıyorum.Herhangi bir sorun yok.*** güncellemen için internetin ve bilgisayarın olması gerek çok daha kolay olur.
8mb'lık full image pal r2'yi yükleyip üzerine 4mb'lık update image'ı yükledim.Bm toy ve birkaç programın kaybolduğunu görünce 8mb'lık full image pal r2'yi yükleyip o şekilde bıraktım.Emuları ve ******* kendim yükledim ve şimdi istediğim emuyu seçebiliyorum ve çalışıyor.Acaba bunun bir etkisi varmıdır? Birde ipk update dosyalarını nereden bulabilirim.Explorer'daki adrese sayfa bulunamadı diyor.
|