Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : next 8000 serisi


bahar1966
23-12-2005, 01:17
selam bütün 8000 serisinde süper loderle cihazdaki bilgileri bilgi sayara yükleyip resetten sonra tekrar cihaza yükleniyormu benim 8000xcam var bunu ben öyle yapıyorum diyer8000xcampulus ve 8000xcam1725 pulus cihazlardada oluyormu arkadaşın cihazına yazlım atacam 8000xcam pulus kodu 1802 resetten önce bilgi sayara bilgileri kayıt yapıp resetten sonra cihaza tekrar yükleyecem olurmu

Pride
23-12-2005, 01:23
Ewet olur.
Ben Stb Data editor ile Settingi alıyorum ardından Superloader106 ile reset-yazılım-reset işleminden sonra aldığım settingimi yolluyorum.
Kolay gelsin:)

digicom
23-12-2005, 15:27
bahar1966 arkadaş olur kesinlikle...

Mr_MeMo™
24-12-2005, 00:07
ve gerekli editor asagıdaki linkte..

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=155

şahsenem
24-12-2005, 13:47
8000 xcam tıkanmıştır açılmıyor yazılım attık ama yinede çalışmıyor neyapmamız gerek acil yardım

şahsenem
24-12-2005, 13:55
:( :( :( :( :( :( :confused: 8000 xcam tıkanmıştır açılmıyor yazılım attık ama yinede çalışmıyor neyapmamız gerek acil yardım

Pride
24-12-2005, 14:05
Doğru yazılımı attığınıza eminmisiniz.
En son verilen yazılımlar Xcam lara verilmemişti.Karıştırıp Xcam Plus olanlarınkini atmayınız...?
Doğru downloaderla doğru işlemleri tekrar deneyiniz ...(Cihaz kodu vs vs....)
Eğer genede olmaz ise;
Superloader ile yazılımı yüklerken cihazın arkasındaki anahtardan KAPA/AÇ işlemini yaparken cihazın önündeki Power butonuna basılı tutun .Yükleme bitinceye kadar basılı tutun.!
Genede açılmıyor ise Flashınız arızalanmış demektir.
Kolay gelsin.

suskunprens
26-12-2005, 13:34
arkadaşlar bende next ye 8000 x cam plus var settingsi nasıl bilgisayara alıp tekrar nasıl uyduya yükleyebilirim resimli olarak açıklarmısınız, tşk.

gokcan
26-12-2005, 20:56
1-süperloader1 aç, compot seç, cihazını seç, compot yazan yerdeki aç kısmına bas, loaderden setting alma kısmına tıkla ve uydu cihazının elektrik ahahtarını aç işlem okey..

Pride
29-12-2005, 14:10
arkadaşlar bende next ye 8000 x cam plus var settingsi nasıl bilgisayara alıp tekrar nasıl uyduya yükleyebilirim resimli olarak açıklarmısınız, tşk.
Biraz geç oldu ama RESİMLİ ANLATIM BURADA (http://www.uguruysal.com/nenasilsetting2.html)

Kolay gelsin.

muratsss
17-01-2006, 17:02
merhaba arkadaşlar
ben de 8000 fta var güncelleme yapmak istiyourum ancak tam olarak bilmiyorum. güncelleme ile iligili bilgileri içeren forum linkini bana verebilir misiniz.
Bunun dışında keyleri yazılım ile bilgisayarımıza atıyoruz ancak bi de keyler için http://www.nebutv.com/keyler.asp viaccess vs gibi butonların altında keyler verilmiş. biz keyleri otomatik olarak yazılımla yükleyince bunları da elle girmemiz gerekiyor mu

Pride
17-01-2006, 18:08
merhaba arkadaşlar
ben de 8000 fta var güncelleme yapmak istiyourum ancak tam olarak bilmiyorum. güncelleme ile iligili bilgileri içeren forum linkini bana verebilir misiniz.
Bunun dışında keyleri yazılım ile bilgisayarımıza atıyoruz ancak bi de keyler için http://www.nebutv.com/keyler.asp viaccess vs gibi butonların altında keyler verilmiş. biz keyleri otomatik olarak yazılımla yükleyince bunları da elle girmemiz gerekiyor mu
Güncel yazılımla keyleride yüklemiş oluyorsunuz...Fakat mesela bugün TPS AES keyler değişti onları buradan veya nebu nun sitesinden alarak elle girerek Multivisionları izleyebilirsiniz.Forumu takip ederseniz güncel olarak ne değişti ne oldu-bitti öğrenir ona göre hareket edersiniz iyi seyirler.

muratsss
18-01-2006, 09:49
RECEİVER/MATRIX MODÜL/DRAGON CAM ve diğerleri ANAHTAR LİSTELERİ
************************************************** *******************
Next 8000 Plus emu keys 02-27 Ocak
Next Plus Emu Keys D+
Next 5000/7500/8500 (Yazılım verildi)
Next 2005/7600 softcam 02-10 Ocak
Nextwave(Yazılım verildi)

************************************************** *******************

Viaccess Key
Seca Key
Nagra Key
Irdeto Key


************************************************** ***********************
TPS AES KEY (17 OCAK 2006)
Receiver: C8 1E 3A 57 16 23 D1 E9 46 5E 1A 62 C9 35 F7 E3
Modül.: 200 030 058 087 022 035 209 233 070 094 026 098 201 053 247 227

Ben yazılımımı güncelledim. Arkasından KeySky yazılımı ile keyleri de yükledim. Şimdi yukarıda yer alan nebutv deki yeni diye bize bildirilen Viaccess Seca .. vs ve altta TPS AES KEY (17 OCAK 2006) olarak gelen bilgileri girmemiz gerekiyor mu? Bu bilgileri nasıl giricez? Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar..
Muhabbetle

Pride
18-01-2006, 09:57
Bu linkten; http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=88&page=4 mach1 in verdiği güncel key dosyasını Key Fly Programı ile cihazınıza yükleyin.

muratsss
18-01-2006, 11:30
tamam ben o key dosyasını yükledim key fly programı ile ancak merak ettiğim yukarıda da belirttiğim gibi nebutv de gördüğüm ayrıca verilen yeni olarak belirtieln viaccess seca.. gibi yeni verilen keyler ve 17 ocak 2006 olarak verilen keyleri de ayrıca yüklememiz gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yüklicez? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Pride
18-01-2006, 12:14
Sana verdiğim yukarıdaki link 17.01.2006 tarihli 8000 için hazırlanmış Viaccess,seca,nagra,...gbii keylerin en güncel key dosyasıdır. başka biryerden elle yüklemene gerek yok.

muratsss
18-01-2006, 15:11
teşekkürler... bugune ait güncellemede gelmiş senin verdiğin linkde 18/01/2006 olanı yükledim. sanırım şu anda sorun olmıcak. thanks...

muratsss
20-01-2006, 12:14
nebutv de hergün güncel key olarak elle giriş için (viaccess key tps key ayar) kodları veriyor. oradaki keyleri giriyorum ben ancak orada;

Receiver: 95 DF 83 2C 24 F8 5D 8F 85 DF 7F 78 CF 7A 3D D9
Modül.: 149 223 131 044 036 248 093 143 133 223 127 120 207 122 061 217

receiverdan sonra alt tarafta modül yazan kısımdaki kodları nereye giriyoruz? yada modül yazan yerdeki kodları girmemize gerek var mı?

Pride
20-01-2006, 12:51
@muratsss
Altta yazan key dizini Modül güncellemesi için kullanılan keyler..Senin onlarla ilgin yok sen sadece bunları bu şekilde gireceksin.
Tps Aes Key 20.01.06
NEXT 8000 için
007C00 TPS
01: 95 DF 83 2C 24 F8 5D 8F
11: 85 DF 7F 78 CF 7A 3D D9