Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : ora/atv
elimde AT-5010D ORA var
mode: AT7010DZ
last Update:20 2004
S/w:v02.00.05
H/W V16.00.a1
loader v6.1.9
arkadaslar bu cihazda euro2008 maclarını nasıl izlerim
hangi yazlımları yüklemeliyim adımlarıyla anltırmısınız saygılar
Sarı
Mavi
Yeşil
Menü
Tuşlarına sırayla bas. Emu bölümü gelir. Nagravision bul, aşağıdaki örnek gibi yap.
00FFBB 00 XXXXXXXXXXXXXXXX
Eyvallah 10-06-2008, 20:43 Sarı
Mavi
Yeşil
Menü
Tuşlarına sırayla bas. Emu bölümü gelir. Nagravision bul, aşağıdaki örnek gibi yap.
ustad biss bölümüne yazılmayacakmı atv için ???
Sarı
Mavi
Yeşil
Menü
tasarım mükemmelsin 4 gündür uğraşıyorum yapmadığım kalmadı komşunun reciveri için donuk donuk seyrediyordu biss keylerle şimdi bir hayır dua aldık yarısı senin olsun.
@Tasarım iligin icin tesekkür ederim
bende hicbirsey olmadı acaba sorun nerde
@Tasarım iligin icin tesekkür ederim
bende hicbirsey olmadı acaba sorun nerde
Kanal Kilidini açık veya kilitli yaparak dene olması gerekir.
ilk sarı tusa bastıgımda ZAMANLIYICI menüsü cıkıyo
Boşver zamanlayıcı menüsünü sen yukarıda anlattığım gibi tüm işlemleri sırasıyla yap. Yani Sarı+Mavi+Yeşil+Menü tuşlarına sırasıyla bas.
Emu bölümü gelDİ. Nagravision buldum xler nedir x yok
Hehehe oraya da malum şifreleri giriver artık. :)
@Tasarım hocam olmadı yeniden baslatım cihazı
@Tasarım hocam olmadı yeniden baslatım cihazı
Gecenin 01:00'nde mesaj atıyorsun olmadı diye nereden biliyorsun olmadığını? şuan bu kanal zaten şifresiz. Bu uygulamayı şifreli yayına geçtiği zaman yapacaksınız.
muratham29 11-06-2008, 10:00 Emu bölümü gelDİ. Nagravision buldum xler nedir x yok
dostum yanılmıyorsam atv kendı sıtesınde o xxx lerı verıyor bır zahmet ugrayıver:D
teskkür ederim sifreyi kırdım konuyu silebilirsiniz
Gecenin 01:00'nde mesaj atıyorsun olmadı diye nereden biliyorsun olmadığını? şuan bu kanal zaten şifresiz. Bu uygulamayı şifreli yayına geçtiği zaman yapacaksınız.
cünkü yazdıgım kodlar sıfırlanıyodu resat attım simdi denedim sifre kırıldı sorunsuz saolun
cünkü yazdıgım kodlar sıfırlanıyodu resat attım simdi denedim sifre kırıldı sorunsuz saolun
Hehe iyi seyirler :)
fatih tekin 18-06-2008, 20:44 16 tane x mi yapmak gerekiyor yada napmalıyız.?
arkadaşlar bendede hw v16 00 a1 ora5010d var bunda hic yazılım yok atv için yazılımın atmam lazımmı yoksa elle girsen cözermi şimdiden teşekkürler ilgi için
ergenekon78 22-06-2008, 21:17 şifrenin ardındaki xxxxx ne oluyor
ben denedim oldu tşk ederim
|