Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Dreambox 800'e Image Atılması (Resimli)


cemil53
04-06-2008, 19:53
İlk olarak cihazın fişini çekin sonra takın ve elinizi Stanby düğmesine basılı tutun.

http://img364.imageshack.us/img364/4661/37088663os5.jpg

sonra dream displayda yani dream ufak ekranında ip adresi ve ***STOP*** diye yazı çıkar orda yazan ip explora yazın ben firefox tavsiye ederim.

http://img504.imageshack.us/img504/2817/19640670pc3.jpg

İp explorer yazdıktan sonra resimdeki gibi sayfa karşınıza gelecek ordanda firmware upgrade tıklayın.

http://img407.imageshack.us/img407/3408/69857165yc0.jpg

Çıkan sayfada GÖZAT Butonuna basarak imajımızı seçelim doha sonrada Flash! Butonuna basın imajınız yüklenmeye başlamıştır dolmasını bekleyin.

http://img355.imageshack.us/img355/4350/10703829tn4.jpg

Resimdeki gibi FİNİSHED Yazısını gördünüzmü İmaj yüklenmiş demektir ve cihazın fişini çekip takın.VE imaj yüklenmiştir.

Kolay Gelsin.

NOT:Tamamen Kendi Anlatımımdır İzinsiz Alıntı Yasaktır.

Tasarım
04-06-2008, 20:18
Eline sağlık. Sabitlendi.

lionfaruk1
04-06-2008, 22:13
çok teşekkürler

merikler
09-12-2008, 03:00
usp den nasıl yüklenir

mamoste1
25-01-2009, 11:43
bilgi için teşekürler. imajeyi usb den atmak mümkün mü? bu konuda arkadaşlardan bilgi bekliyoruz. hoşçakalın

akin
26-01-2009, 02:17
Yazilim cross kablo ilemi atilmasi lazim? Yani cihazi direkt olarak cross ile bilgisayarami baglanmasi gerekiyor, yoksa router uzerinden normal network kablosu ilede atiliyormu?

sakarboy
10-02-2009, 21:44
Yazilim cross kablo ilemi atilmasi lazim? Yani cihazi direkt olarak cross ile bilgisayarami baglanmasi gerekiyor, yoksa router uzerinden normal network kablosu ilede atiliyormu?

800 hd cihazı tanımıyorum pek ama

mantık olarak..

cross kablo ile yapacaksanız her iki cihaza önce manuel bir ip vermeniz. gerekiyor.

eğerpc ve cihazı hub-switch yada modem gibi bir cihaza aynı anda bağlayıp yapıcalsanız ip vermeye gerek yok ..

bildiğim kadarı ile dm800 ün arkadaı switch i kapalı iken power tuşuna basılı tutun ve switch i açık konuma getirin. ekranda stop yazısı ve ıp adresi çıkıcak.
oradaki ip adresini not alın ve cihazı tekrar normal şekilde kapatıp açın.
ve not aldıgınız ip adresini explorer ın adres cubuguna yazarak cihaza baglantı yapabilirsiniz fakat sanırım web arayüsünden sadece imaje dosyaları yüklene biliyor.

diğer işlemler için sanırım telnet görevi yapan programlar ullanabilirsiniz.

ozdersm
30-07-2009, 15:43
teşekkürler

oynak
27-01-2010, 12:25
eline saglik usta.
Bu kadar kolayini görmedim.
:-)

kiran
19-05-2011, 16:23
Eline saglik usta ck tesekurler

xxl_67
21-07-2011, 23:42
tesekkürler

coco035
04-08-2011, 18:20
güzel olmuşşş

relaxa
12-08-2012, 15:29
yazılanları uyguladım fakat ekranda ip adres çıkmıyor...

comlekci
09-12-2012, 21:49
ellerinize saglik

koc61
31-05-2015, 18:12
tesekkürler