Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next8000(Echosat superx50 21.12.2005)Yazılımı

digicom
21-12-2005, 14:23
super x50 modeli 8000xcamplus pcı1725 ile aynıdır!
Cihaz ozellikleri soyle:
http://www.echo-sat.com/SW/Echosat/software_en.php
NOT:ARKADAŞLAR BU YAZIM SADECE BİLGİ MAHİYETLİDİR.YAZILIMI YUKLEMEYİNİZ!
Saygılar...

MasteR
21-12-2005, 15:40
yanlış mesaj editledim.

digicom
21-12-2005, 16:09
master arkadas ne oldu anlayamadım dediginden?

MasteR
21-12-2005, 16:21
yanlış konuya yazmışım sildim mesajı :)

digicom
21-12-2005, 16:34
evet anladım arkadasım...

memoli42
21-12-2005, 21:02
Adamlar bugun yazılım vermişler?
http://www.echo-sat.com/English/prod...atSuperX50.htm
acaba bu cihaz bizim 8000xcamplus pcı1725 ile aynımı?
Bugun yazılım vermişler onlar nereden alıyorlar ve ya hazırlıyorlarmı!
Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilirlerse...:confused:
Arkadaşım yazılımları indirdim deneyecem ve sonucu yazarım.

Mr_MeMo™
21-12-2005, 22:10
Adamlar bugun yazılım vermişler?
http://www.echo-sat.com/English/prod...atSuperX50.htm
acaba bu cihaz bizim 8000xcamplus pcı1725 ile aynımı?
Bugun yazılım vermişler onlar nereden alıyorlar ve ya hazırlıyorlarmı!
Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilirlerse...:confused:

Yazılımlar benim bildigim hemen hemen ortak yazılımlar olması gerek ama orginal olmayan yazılımlar kullanmamanızı tavsiye ederim su an 8000 yazılımlarında bir sorun yok zaten ..??

aslan58
22-12-2005, 11:27
Arkadaslar bu gün yazilimi denedim ve menü degisik aktif kode yine ayni 1973
ve kanal degisiminde gayet hizli birde acip kapayinca saniyede kanal aciliyor
yani Next amblemi gelmeden aciliyor ama ****,menüsünü bulamadim
birde opos card,acmadi birde kumanda,ki mavi tus bas islem yapmiyor
mach1 hocanin güncel yaziliminida attim ve hepsi ok

bilginize

memoli42
22-12-2005, 11:51
Arkadaşlar Echosatx50 yazılımının cihaz kodunu uedit32 ile değiştirip Xcamplusa attım.Sonuç olarak açılış menüsü Echosat olarak açılıyor ve ses menüsü aktif olark çalışıyor fakat ses yok.*** menüsü içinde Aes *** mevcut *** menü aktif için aynı cihaz bilgisi 1973 yazılar kırmızıya dönüyor ve *** menüsü için Mute+Exit yapılacak.Menüler gerçekten hoş olmuş ama VFD görünmüyor.Echosat Red Flower conax yazılımındada VFD display var ama Lnb Short yazıyor.Saygılar.

Pride
22-12-2005, 12:27
Arkadaşlar biz gene kendi yazılımlarımızı kullanalım bırakın elalemin yazılımlarını.. En iyisi En kullanışlısı bizde varmı üzerine başka söz söyleyecek..?

BlueForce
22-12-2005, 12:28
Arkadaşlar Echosatx50 yazılımının cihaz kodunu uedit32 ile değiştirip Xcamplusa attım.Sonuç olarak açılış menüsü Echosat olarak açılıyor ve ses menüsü aktif olark çalışıyor fakat ses yok.*** menüsü içinde Aes *** mevcut *** menü aktif için aynı cihaz bilgisi 1973 yazılar kırmızıya dönüyor ve *** menüsü için Mute+Exit yapılacak.Menüler gerçekten hoş olmuş ama VFD görünmüyor.Echosat Red Flower conax yazılımındada VFD display var ama Lnb Short yazıyor.Saygılar.Peki bunları Nescologic Edit kullanmadanmı yaptınız acaba....sadece meraktan soruyorum ?????

digicom
22-12-2005, 14:36
Evet biraz oyle gibi goruluyor.nescologic edit yapsalar bizimki gibi ozelliklere sahip olması gerek.Sonuç olarak ben bilgi mahiyetli verdim arkadaşlar.yazılımı yuklemeniz sart degildir!!!
Bizler mach1 hocamızın yazılımlarını kullanmaya devam etmeliyiz.en güzel yazılım kendi abimizin yaptıgıdır.saygıalr...

memoli42
22-12-2005, 20:07
Peki bunları Nescologic Edit kullanmadanmı yaptınız acaba....sadece meraktan soruyorum ?????
Arkadaşım uedit32 programı ile sadece cihaz kodunu değiştirdim.Menüler aşağı yukarı aynı ufak değişiklikler var.Mesela uydu taratırken uydu amblemi var paneller dönüyür.*** menü aktif işlemler aynı sadece yazı kırmızıya dönüyor ve ******* Mute+exit ile görüyoruz.Aes *** mevcut ama kanal geçişleri baya hızlı.Ses olayı kötü sesde sorun olmasa bu yazılımı kullanırdım.Menü değişikliği baya hoş olmuş ama aşağı yukarı aynı.Siz Yinede Next yazılımlarını Tercih ediniz benim uğraşım sadece Hobi.Elektronik Mesleğim olduğu içinde tabiki riskleri göze alıyoruz ve kullandığım cihaz XcamPlus.Saygılar.

Not:Mach1 ve Dotor Hocaların onay vermediği yazılımları kesinlikle atmaya çalışmayınız.

eakat21
31-12-2005, 17:50
Arkadaşım uedit32 programı ile sadece cihaz kodunu değiştirdim.Menüler aşağı yukarı aynı ufak değişiklikler var.Mesela uydu taratırken uydu amblemi var paneller dönüyür.*** menü aktif işlemler aynı sadece yazı kırmızıya dönüyor ve ******* Mute+exit ile görüyoruz.Aes *** mevcut ama kanal geçişleri baya hızlı.Ses olayı kötü sesde sorun olmasa bu yazılımı kullanırdım.Menü değişikliği baya hoş olmuş ama aşağı yukarı aynı.Siz Yinede Next yazılımlarını Tercih ediniz benim uğraşım sadece Hobi.Elektronik Mesleğim olduğu içinde tabiki riskleri göze alıyoruz ve kullandığım cihaz XcamPlus.Saygılar.

Not:Mach1 ve Dotor Hocaların onay vermediği yazılımları kesinlikle atmaya çalışmayınız.

hoca edit programın linkini versene bende deniyecem ve de birazda detaylı bilgi nasıl değiştiriyorsun kodu falan...yada sen editlediğini ver.ben deniyecem yanarsa yansın flash umrumda değil.birtane daha alıp yine deneyicem.zırt pırt donuyor sıkıldım. eakat21@hotmail.com ee-maile de gönderebilirsin.

not: cihazımı değiştirmek istemiyorum.kimse memnun değilsen cihazı değiştir diye cevap yazmasın lütfen

saygılar....