• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Apple Evinizin Hizmetinde

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Apple Evinizin Hizmetinde

    42 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Apple`ın iPod müzikçalarları aynı zamanda en fazla aksesuvara sahip elektronik ürün olma unvanını taşıyor.



    Genellikle JBL, Griffin, Bose gibi farklı markaların yoğunlaştığı bu alana Apple da ağırlığını koymaya başladı. Hoparlör seti iPod Hi-Fi bu alandaki ilk örnek. Üstüne yerleştirdiğiniz müzikçalarınızı uzaktan kumandayla yönetebiliyorsunuz. Böylece cebinizdeki iPod evinizde de tüm arşivinizi parmak ucuna taşıyan bir müzik seti olarak hizmet veriyor. Firmanın aynı anda tanıttığı yeni Mac Mini serisiyse Intel işlemci kullanan en yeni ürün. Bir süre önce iMac G5`e yerleştirilen özel uzaktan kumandayla yönetilen Front Row artık Mac Mini`de de hizmetinizde. Böylece doğrudan televizyonunuza bağlayacağınız Mac Mini ile fare ve klavye olmadan resim, video, DVD, MP3 gibi tüm çokluortam (multimedya) arşivinizi yönetebileceksiniz.


    (Radikal)
    Yeryüzünde Hiç Beşer Hz.Muhammed Kadar Sevilmedi ! Ve Yüryüznde Hiç Bir İnsan Kıyamete Kadar Hz.Muhammed Kadar Sevilmeyecek. Salat Ve Selam Olsun Sevgiliye...
Hazırlanıyor...
X