Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Card Sharing Bilmecesi

paradox1965
18-12-2005, 14:16
merak ettiğim konu bu kadar deneme yapmama rağmen cardsharing

çalıştığı halde yayınları bir türlü seyredemedim...

gerçekten card sharing humax cihazda çalışıyormu????

özellikle mach1 hocamdan bu konuda bilgi vermesini rica ediyorum...

yoksa benmi sharemax çalıştıramıyorum....

bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

faro
18-12-2005, 15:47
sorunsuz calışıyo siz yapamadınız sanırım

asus
18-12-2005, 15:48
merak ettiğim konu bu kadar deneme yapmama rağmen cardsharing

çalıştığı halde yayınları bir türlü seyredemedim...

gerçekten card sharing humax cihazda çalışıyormu????

özellikle mach1 hocamdan bu konuda bilgi vermesini rica ediyorum...

yoksa benmi sharemax çalıştıramıyorum....

bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

sen yapamıyorsun arkadaşım bisorun yok bende çalışıyor

danger35
18-12-2005, 17:37
hemde süper çalışıyor diymi faro yeni serverle;)
saygılar:)

paradox1965
18-12-2005, 18:18
card sharingi resimli anlatımla açıklama olanağı varmı...

acemi olan arkadaşlara yardımcı olur...

danger35
18-12-2005, 20:59
önce yazılım yükleme kablon takılı iken share programını çalıştırıcan server editten açık olan bir serverin gerekli ayarlarını yapıcan ve daha sonra shareyi açıp open porttan humaxıda aç configten emu+s+carta al yayını aç bekle servere göre hangi kanalı aldıysan o kanalda bekle açar;)
saygılar...
http://img4.imageshack.us/img4/5735/test6hn.jpg (http://imageshack.us)

yorgo
18-12-2005, 23:11
yeni serverleri yazsaniz bizde sevinsek özellikle premiere

paradox1965
19-12-2005, 21:18
önce yazılım yükleme kablon takılı iken share programını çalıştırıcan server editten açık olan bir serverin gerekli ayarlarını yapıcan ve daha sonra shareyi açıp open porttan humaxıda aç configten emu+s+carta al yayını aç bekle servere göre hangi kanalı aldıysan o kanalda bekle açar;)
saygılar...
http://img4.imageshack.us/img4/5735/test6hn.jpg (http://imageshack.us)

bilgine teşekkürler......

kadiraksoy
19-12-2005, 22:29
humax comporttan mi baglaniyor pc ye card share icin...

saygilar.

mach1
19-12-2005, 23:32
İllaki comdan o cihazda net bağlantısı ethernet yok çünkü çok eski cihaz...

mustafada
20-12-2005, 13:00
ne cihazmış şu humax..helal olsun.peki bizim 8000de olacak mı..

mach1
20-12-2005, 17:15
Danger kullandığın pmct table ı koyarsan foruma denemek isteyenler için daha iyi olur ...

danger35
21-12-2005, 22:24
ok hocam şuan yüklü olan kullandığım pmc table..
saygılar...

JaMeVu
25-12-2005, 01:06
bi fark yok com la ethernet arasında gerekli bandwidth i sağlıyor com port humax da cihaz eski evet ama bir numara dreambox dan daha iyi :) hehe mach1 dostum naaber görüşemedik epeydir ;-)

atsiz77
25-12-2005, 02:58
selam,
benim iki gün deneme firsatim oldu, bazen kisa kopluluklar oluyor ama genele bakmak gerekir ise cok güzel bir duygu bug+n´den itibaren gbox ile oluyormus ben denemedim bakalim gbox nasil calisacak ayrica önemli olan server bilgileri olmasi bilgiler olmadigi sürece sadece benim gibilere beklemek düsüyor cünkü bulunmasi zor bulanlarda kaynkaklarini söylemediklerinden dolayi onlarin bize sunmalarini hep bekliyoruz ve bekliyecegiz.
selamlar

berji
25-12-2005, 13:02
Beyler bu Humax yani 5400z bu gidişle hayatta ölmeyecek,bakın görün!!!!
En baba rakipler ile boy ölçüşende budur!!!hatta Video/Audio/Tuner de
zaten rakipsiz yani geçen varmı,yok gibi!!!

Ama 5 senedir hala yazılım ve diğer işleri bilmem arada götürüp bir yerlede
yükletirim!!!enteresan değilmi,şöyle öğretecek birinide bulamadım,ama hala 5 senedir devam,umarım beni yolda bırakmaz,bunun yeri ayrı yaw kimse buna yetişemez,modeli bile antika oldu!!!hala bir numara
İyi seyirler beyler,bu arada abinize bu konuda yarım ediverin lütfen!
Selam ve saygılar

paradox1965
26-12-2005, 16:59
humax alemin kralı.....

nebutv
27-12-2005, 09:56
Selam arkadaşlar...
Ben de yıllar önce fosilleşmiş bir HUMAX zedeyim.Zedeyim çünkü aldığımdan beri karga gibi burnum pislikten kurtulmadı.Her ne varsa cihaz üzerinde denedik.Yazılım yiye yiye afedersiniz fahriye ablayı bile geçti O.......pulukta.
Neyse bırakalım işin şakasın çoktan beri uğraşmaya vaktim olmamıştı garibanla.Geçen gün bi gıdıklayayım dedim ama oda yaşlanmış galiba pek bişey beceremedi.
Mesele şu.Elimde
bir server üyeliğim var.Triple Dragonda Mgcamd de veya Dreambox 500s de Newcamd ile bütün portlarımı tıkır tıkır seyrediyorum ama gel gelelim aynı Account ile humaxta sadece FreeX gurubunu ve Redhot gurbunu seyredebiliyorum.Gerçi seyretsem ne olur seyretmesem ne olur COM çıkışlı bir cihazdan yayınları.İhtiyacımda yok ama mademki diyorsunuz oluyor benmi beceremedim yoksa daha program beta aşamasında da ondanmı olmuyor.Yada bugüne kadar ilgiyi alakayı kestik diye bana küstümü cihaz.Bilmiyorum.
PMCI table falan demeyin onlarıda denedim.Merak ettiğim şu:Lafın kısası dört dörtlük çalıştıran varmı bu mereti.Kalın sağlıcakla.

paradox1965
27-12-2005, 11:15
Selam arkadaşlar...
Ben de yıllar önce fosilleşmiş bir HUMAX zedeyim.Zedeyim çünkü aldığımdan beri karga gibi burnum pislikten kurtulmadı.Her ne varsa cihaz üzerinde denedik.Yazılım yiye yiye afedersiniz fahriye ablayı bile geçti O.......pulukta.
Neyse bırakalım işin şakasın çoktan beri uğraşmaya vaktim olmamıştı garibanla.Geçen gün bi gıdıklayayım dedim ama oda yaşlanmış galiba pek bişey beceremedi.
Mesele şu.Elimde
bir server üyeliğim var.Triple Dragonda Mgcamd de veya Dreambox 500s de Newcamd ile bütün portlarımı tıkır tıkır seyrediyorum ama gel gelelim aynı Account ile humaxta sadece FreeX gurubunu ve Redhot gurbunu seyredebiliyorum.Gerçi seyretsem ne olur seyretmesem ne olur COM çıkışlı bir cihazdan yayınları.İhtiyacımda yok ama mademki diyorsunuz oluyor benmi beceremedim yoksa daha program beta aşamasında da ondanmı olmuyor.Yada bugüne kadar ilgiyi alakayı kestik diye bana küstümü cihaz.Bilmiyorum.
PMCI table falan demeyin onlarıda denedim.Merak ettiğim şu:Lafın kısası dört dörtlük çalıştıran varmı bu mereti.Kalın sağlıcakla.

bu cihaz artık yaramazmı????

nebutv
27-12-2005, 13:20
bu cihaz artık yaramazmı????
Yazım da cihaz yaramaz tabirini kullanmadım.Sadece biraz şakayla karışık CardShare olayında(Comport üzerinden)TP bazındamı,ident bazındamı yoksa şifreleme sistemi bazındamı çalışma 4/4 lük bunu merak ediyorum.Çünkü elimde Gbox ta var newcamd de var Mgcam da var.Hemde yok yok olan.Ama ben freeXtv lerden öte gidemedim.Sorduğum olayda da diyorumki Ben mi beceriksizim yada makina mı.......?.
Tabiiki Cardshare olarak Triple Dragon Yada Diğer Lan bağlantı üzerinden share yapabilen cihazlarla yarışması mümkün değil.Ama bir gerçekki Şu an bile 3 yada bilemedin 4 yıl önce aldığım ve hala kullandığım bu makina:.................
Çöplük değil.....Yaşıtlarının veya aynı işi yapar diye satılan cihazların yanında .Saygılarımla.

asus
27-12-2005, 13:27
Nilesat Arabsat
CYFRA cw astra segalar oluyor dostum senver acunt tu da bak nasıl aluyor
Radegast tan çalışıyor
tabiki Triple Dragon +drembox gibi olamaz hiç bir cihaz sana burda katılıyorum

nebutv
27-12-2005, 17:18
Ben buradaki bazı arkadaşlara account verdim.Onlarda şu anda deniyorlar ama maalesef herkese ücretsiz olarak account açtırma şansım yok.İmkanım olsaydı deneme bazında sizede bir account açtırırdım ama.O yönden kusura bakmayın.Saygılar.

faro
27-12-2005, 20:12
elindeki cihaz yıllara meydan okuyan cihaz hocam yani alemin kralıda denilirdi bi zamanlar denedigim bütün paketler ok. humaxla beni msn ye eklersen yardımcı olurum humax share konusunda

Selam arkadaşlar...
Mesele şu.Elimde

sarigol45
06-01-2006, 00:36
Selam arkadaşlar...
Mesele şu.Elimde

slm
nebucugum bende bu gün kafam esti aldım bi tane 5400 z aksam dükkanda denedim gayet iyi 13-7-30 da denedim server olaylarını sorunsuz takılmadan baglandı gayette hızlı yani su humaxı sırf kurcamak için aldım extradan bayagıda iyi yaşlanmıs olsa bile ..

asus
06-01-2006, 00:52
iyi tabi usta ya nebu begenmiyo bide bizim humaxları kendisi

Triple Dragon +drembox gibi cihasları kullandıgı için ne yapsın humax sı

ama bende alıyorum artık drembox 7020 yi artık işallag haftasonu gelir bende biraz karıştıram

sarigol45
06-01-2006, 01:12
DM nin yeri ayrı humaxın yeri ayrı humax yıllardır destek yönünden 1 numara bende zaten bunun için humax aldım bu gün birde önümüzdeki günlerde humaxın yaptıgını diger markalarda yapabilecekmi bakalım cihazlatın flashları 2 mb yeterli yer varmı hala flasta bilmiyorum ya cihazları 4 mb ye cıkaracaz yada emuları cihazdan kaldıracagız..

asus
06-01-2006, 02:11
DM nin yeri ayrı humaxın yeri humax yıllardır destek yönünden 1 numara bende zaten bunun için humax aldım bu gün birde önümüzdeki günlerde humaxın yaptıgını diger markalarda yapabilecekmi bakalım cihazlatın flashları 2 mb yeterli yer varmı hala flasta bilmiyorum ya cihazları 4 mb ye cıkaracaz yada emuları cihazdan kaldıracagız..

bu yazının üzerine ben başka yorum yapamam zaten usta sen herşeyi demişsin :bravo:

atsiz77
06-01-2006, 08:18
Nilesat Arabsat
CYFRA cw astra segalar oluyor dostum senver acunt tu da bak nasıl aluyor
Radegast tan çalışıyor
tabiki Triple Dragon +drembox gibi olamaz hiç bir cihaz sana burda katılıyorum

bu radegast serverlerini en son cikan sharemax3.1 ile nasil ayarliyacagiz?
cünkü eski versionlarinda auto yazan kismini fixed secip bakiyorduk ama yeni versionda öyle bir secenek yok malesef?

asus
06-01-2006, 15:19
bu radegast serverlerini en son cikan sharemax3.1 ile nasil ayarliyacagiz?
cünkü eski versionlarinda auto yazan kismini fixed secip bakiyorduk ama yeni versionda öyle bir secenek yok malesef?
2,3 versiyon dan sonrasında çıkan dosyalarda malesef o bölüm yok koymamışlar onun için olmuyor zaten bi hata var fixed menusu kaldırıldıgı için redegast protokolde
ki serverlerde bi işe yaramayacak ve ayrıca fixed secilerek bakılabilen dp 24/7 4 lü kartları serveride acılamayack

atsiz77
06-01-2006, 17:20
desene ozaman biz 2.3 kalacagiz.
bilgi icin tskler asus.

kadiraksoy
11-05-2006, 23:48
su an sonuc olarak bir newcamd aboneligi alsak humaxta kullanabilir miyiz dreamler triple gibi? ve kac sn de card sharedeki kanali aciyor ? newcamdin yaninda gbox ile sorunsuz calistirabilen var mi humax ta ? newcamd veya gboxta kesilme kopma oluyor mu serverin sorunsuz calistigini varsayarsak? ve cs de program calisirken cihazda agirlasma donma vs oluyor mu ? yani son olarak ben sadece bu newcamd icin humax almayi dusunuyorum sorunsuz newcamd aboneligini kullanabilir miyim humax5400irci de ?

tesekkurler.

saygilar.

tufan47
09-08-2006, 23:28
merhaba ben card sharing abonelıgi aldim amabir turlu acamadim ****** geliyorsol kosedeki yuvarlak donuyor ama kanallar gelmiyor

TEKNOKA
10-08-2006, 00:36
merhaba ben card sharing abonelıgi aldim amabir turlu acamadim ****** geliyorsol kosedeki yuvarlak donuyor ama kanallar gelmiyor

selam

aboneliği aldığınız kişilerden gerekli bilgileri aldınız mı ?

güncel bir pmctable yüklemen gerekli, ve hangi paketi almışsanız o pakete ait cihazınıza *** yüklemeyin, yüklenmiş ise siliniz, çakışma yapıyor açmıyor,

saygılar.