Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Opos Ve Next 8000


anonim
01-11-2005, 20:20
Hayırlı olsun ilk önce..Emeği ğeçenlere teşekurler..
Opos lardaki donma sorunu next8000 lerden biran önce giderilmesini ,istiyoruz.iyibir bayram hediyesi olur bu.:)
Teşekurler

alicakmak34
01-11-2005, 21:45
19 ekim yazılımında bula ilgil calışma yapılmıştı hala devam ediyormu donma sorunu bende kart yok deneyemiyorum...

Hevalcano
01-11-2005, 22:09
17 ekım yazılımını yuklediğiniz de sorun ortadan kalkıyor bilginize....

Pride
02-11-2005, 01:15
@Mach1 8000 lerde de opos için 17 yazılımı yüklü... bir saatten fazla opos ile izlendikten sonra olay değişiyor... büyük ekranda iken görüntüde ekranın ortasıına doğru hafif buğulanmave pır pırlanma oluyor...ufak ekrana aldığımızda ise görüntü yukarı kayıyor ve aşşağıda kırılmalar oluyor....sorun giderilebilir mi
Saygılarımla...

mach1
02-11-2005, 03:35
Bende öyle birşey yapmadı epey uzun süre seyrettiğim halde

mustafada
02-11-2005, 13:46
8000xcam plus donuyor ama 8000xcam canavar gibi..

KaYaCaN*
02-11-2005, 23:08
8000XCAM Plus ta kanalları gezerken cihaz kilitleniyor.17.ekim yazılımı yüklü ve yüklemeden önce ve sonra resetlendi.Cihaza setting atılmadı taratıldı.Eutelsat-W 07E deki kanalları gezerken cihaz kilitleniyor.Bu durumda iken Türksata geçiyorum oradaki kanallarda sinyal yok diyor.Cihazı arkasındaki anahtardan kapatıp açıldığında durum düzeliyor.Fakat 8000 Plus ta bu sorun yok gayet güzel çalışıyor.

danger35
02-11-2005, 23:12
evet sorun ilginç gerçekten benimde başıma geldi bugün aynı cihaz aynı model birinde sorun var dı ve 2sinede aynı yazılımı aynı yüklemeleri yaptığım halde sanıyorum içindeki donanım farkından dolayı olsa gerek aklıma başka bir şey gelmiyor...

alicakmak34
02-11-2005, 23:17
cihaz kitlen melerinin genel sebebi zaplarken acamadıgı kanallar uzerinden gelen data lardan bunun tepkisi ikişekilde gorulur biri cihaz kitlenir digeri cihaz kendini resetler..
budurumun dışındaki olaylar yazılım bug larından yada yanlış yuklemedendir yukleme yaparken next in verdigi downloader i kullanmanız tavsiye olunur..

arslan_kral
02-11-2005, 23:27
selam.turksattaki opos kartla acilan kanali sorunsuz izliyorum fakat hitbord teki kanallari acmiyor aca ba birini tercih etmekmi gerekiyor seyretmek icin.yardimci olacak bir arkadas varmi .saygilar..

danger35
02-11-2005, 23:29
mesela hangi kanalı açmıyor hotbirtte?

arslan_kral
02-11-2005, 23:31
sct ve diger serinin hic birini acmiyor.bugun aldim ustalik aldigim yerde dolum yaptirdim.saygilar.

danger35
02-11-2005, 23:32
açmaz mct şuan çökük :(

eaglepaw
02-11-2005, 23:33
sct ve diger serinin hic birini acmiyor.bugun aldim ustalik aldigim yerde dolum yaptirdim.saygilar.


12092 frekansı uçtu opos ta malesef:( :( :(

danger35
02-11-2005, 23:36
evet mct bu ara tepetakla geliyor hep :(

arslan_kral
02-11-2005, 23:37
baska nereyi setredebiliriz opos kartla.

arslan_kral
02-11-2005, 23:38
hitbord te tabii.

danger35
02-11-2005, 23:38
astradaki upc vardı sanırım birde;)

alicakmak34
02-11-2005, 23:39
forum kurallarına aykırı olan bişeyi..:)

arslan_kral
02-11-2005, 23:41
forum kurallarina saygiliyiz cakmak))hitbord te yok galiba simdilik..

danger35
02-11-2005, 23:45
evet şimdilik oposun açtıkları bukadar hotbirdde yok..

mach1
02-11-2005, 23:45
hotbird ne açacakki opos cw dosyası mct çökük şu an gelirsede 2 ayrı dosya şart o paket için

arslan_kral
02-11-2005, 23:48
cok tesk ederim ustatlarim..saygilar.

altanmehoguz
03-11-2005, 02:01
opos kartta donma yapıyor o doğru ama şu donma olayı neden 8000 bin de sadece neden başka cihazda değil gerçekten profesyonel bir cihaz ama neden donuyo aliçakmak34 haklısın şifreleri açamadığından ama neden 8000

aslan58
04-11-2005, 20:14
ustalar opos card,in hansisini alacagiz yani 1,03mü 1,05-mi

eaglepaw
04-11-2005, 20:16
ustalar opos card,in hansisini alacagiz yani 1,03mü 1,05-mi


1.05 e geliyor dosyalar :kopar: :kopar:

danger35
04-11-2005, 20:23
almışken 1.05al ne yapıcan 1.03ü:gbr:

arslan_kral
04-11-2005, 21:27
ustatlar,turksattaki kanalin uzerine silmeden saca 2 leri kayit edebilirmiyim.dun sildim yeni toparladim daha.yalniz turksat i yukledim simdilik seca 2 lerde donma yapiyor diger goruntude sorun yok bilginize saygilar..

danger35
04-11-2005, 21:38
sinyal sorunu olarakmı donma var !daha açık yazarsan iyi olur...

arslan_kral
04-11-2005, 21:41
kanallari gezerken gostermiyor sifreli kan yaziyor ac kapa yaptigimda duzeliyor.diger sorun hakkinda bildin varmi ustat karti silmeden uzerine saca lari yukleyebilirmiyim karta zarara verirmi.galiba bunu mach cvp layabilir.saygilar.

mach1
04-11-2005, 22:42
kartı manuel silmedende yazar çünkü zaten yaz dediğinde oposloader la kendi otomatikmen silip sonra yazıyor istemesende...
Yukardaki sorun pek anlaşılmıyor turksattaki kanallar üzerinde iken seca2 kaydedebilirmiyim ?

mach1
04-11-2005, 22:42
aslan58 1.03 değil 105 alacaksın

danger35
04-11-2005, 22:55
evet mach hocamında yazdığı gibi zaten bananas yazmadan önce kendi erase yapıyor .diğer kaydetme olayını bende anlamadım açıkçası!

arslan_kral
04-11-2005, 23:02
istedigim soruya cvp aldim cok tsk.anlatmak istedigim.su anda sadece turksattaki yazilim var opos katta.seca yuklenmemis.yani 3.11 2005 yazilimi yok.2 yazilim bir arada calisirmi.malum forum geregi yanlis bir kelime etmek istemiyorum)).saygilar.yani kisaca turksattaki ve hitbord deki ayni anda calisirmi yoksa birini tercihmi etmek gerekecek.

danger35
04-11-2005, 23:16
aynı anda oposta tek dosya çalışmaz hem mct hem diğeri tercih yapman lazım.)

arslan_kral
04-11-2005, 23:25
malum pakette ki onemli kanal bu saat itibari ile izlenebiliyormu arkadarlar.ben izleyemiyorum su an.diger kanallar ok sadece en onemlisi gostermiyor.saygilar..

danger35
04-11-2005, 23:29
o konu yasak biliyorsun bu soruyu yazmamış ol:byeeee:

aslan58
04-11-2005, 23:38
aslan58 1.03 değil 105 alacaksın
sagolasin Mach1 hocam

arslan_kral
04-11-2005, 23:41
arkadaslar malum pakettiki onemli kanali izleyebilen varmi.

eaglepaw
04-11-2005, 23:45
arkadaslar malum pakettiki onemli kanali izleyebilen varmi.



yeni dosya ilgili yerlerde mevcut arkadaşım forum kurallarını zorlamayalım lüfen :byeeee: :byeeee: :byeeee:

BARETTA
06-11-2005, 14:08
Her Paket Ayri Dosya Dir.ne Istersen Paketini Ayri Yuklemen Gerekli

mach1
06-11-2005, 16:05
arslan kral malum paket key ve dosyası bizim forumda yok olmayacak onu opos forumundan bakacaksın...

arslan_kral
06-11-2005, 20:46
saol ustat,ama diger forumlarda yayinlandigini duydum.ustelik adiyla saniyla bahsediyorlar.bu ne yasak boyle.bir arkadasim bana diger forumlardan alipta yolladi key dosyasini.oposun adresinide bilmiyorsum.mucadelem o yuzden.bilen arkadaslar ozel pm de atmiyor.diger forumda bu gibi durumlarda ozel pm ler gelirdi.saygilar.

eaglepaw
06-11-2005, 20:50
saol ustat,ama diger forumlarda yayinlandigini duydum.ustelik adiyla saniyla bahsediyorlar.bu ne yasak boyle.bir arkadasim bana diger forumlardan alipta yolladi key dosyasini.oposun adresinide bilmiyorsum.mucadelem o yuzden.bilen arkadaslar ozel pm de atmiyor.diger forumda bu gibi durumlarda ozel pm ler gelirdi.saygilar.


oposun forum sitesini mi istiyorsun arkdaşım

ozaman pm gönderim ayıp ettin yaw :D :D :D

arslan_kral
06-11-2005, 21:06
saol eagle arkadas.

eaglepaw
06-11-2005, 21:16
saol eagle arkadas.


önemli değil işin görülsün yeterki :byeeee: :byeeee: :byeeee:

İZMİRLİUYDUCU
06-11-2005, 21:57
önemli değil işin görülsün yeterki :byeeee: :byeeee: :byeeee:

işte paylaşmak bu teşekurler eaglepaw

mach1
07-11-2005, 00:17
saol ustat,ama diger forumlarda yayinlandigini duydum.ustelik adiyla saniyla bahsediyorlar.bu ne yasak boyle.bir arkadasim bana diger forumlardan alipta yolladi key dosyasini.oposun adresinide bilmiyorsum.mucadelem o yuzden.bilen arkadaslar ozel pm de atmiyor.diger forumda bu gibi durumlarda ozel pm ler gelirdi.saygilar.

hangi forumda veriyormuşum ne adı sanı anlamadım arkadaşım oposun sitesini yasak değilki her yerde var
http://opos-card.mine.nu ordan alacaksın çıktığı zaman dosyaları

eaglepaw
07-11-2005, 00:21
bende aynı linki pm ile attım arkdaşa ;)

arslan_kral
07-11-2005, 01:41
hayir mach1 senin verdigini soylemedim.baska forumlarda cok rahat konusuyorlar.program veriyorlar onu anlattim.ok artik opos sitesinden alirim.arkadas yollamisti saolsun.kurallara bende bagliyim.bazi seyleri bulamadigimda buraya yazip yardim istiyorum.simdide indirdim dat dosyasini atamadim.bir arkadas pm gonderirmi.saygilar.

mach1
07-11-2005, 01:59
Eski yüklü kartını 3.5 mhzde tak opos cw update editörünü aç editörün olduğu klasör içine dat günceli koy comunu seç update de yapar dat yani editör ile aynı yerde olacakki okusun ordan başka yerden göremez arslan...

KaYaCaN*
08-11-2005, 20:20
Arkadaşlar Next-8000 lere yazılım beklemekten yoruldum ve biraz bazı yerleri araştırdım.Bir arkadaş sayesinde bir site buldum ve buradaki cihazları tek tek inceledim ve Next-8000 XCAM PLUS(PCM1725)cihaza uygun bir yazılım bularak cihaza yükledim.Her şey aynı sadece mavi tuş ekolayzer bölümü yok.Ve böylece donma sorunlarından kurtuldum.XCAM Plus(PCM1725) olanlar deneyebilirler.Ben yazılımı superLoader106 ile yükledim ve cihazı resetledim.
Buyrun yazılımburadahttp://www.echo-sat.com/SW/Echosat/Echosat%20Super%20X50.zip

arslan_kral
08-11-2005, 20:41
saol ustat herkes anlatti ama en kolay sekilde sen anlattin.digerlerini anlayamamistim.ince bir nuans var.dosyalari bagimsiz yerde birlestireceksin.iste puf noktasi bu,cokta basitmis ya biraz dikkat etmek gerekiyor. saygilar..

TEKNOKA
08-11-2005, 20:52
saol ustat herkes anlatti ama en kolay sekilde sen anlattin.digerlerini anlayamamistim.ince bir nuans var.dosyalari bagimsiz yerde birlestireceksin.iste puf noktasi bu,cokta basitmis ya biraz dikkat etmek gerekiyor. saygilar..


selam

@arslan_kral sen gel ben sana öğreticem :kiskis:

gözün kapalı yapıcaksın :D gözün morarıcak senin, hahaha bu sebeb ile gözün kapalı yapabileceksin :kiskis:

ben sana öğretirim sen takma kafanı.... :okay:

sevgiler

arslan_kral
08-11-2005, 21:03
ziyaretine gelecegim TEKNOKA.

arslan_kral
08-11-2005, 21:03
ziyaretine gelecegim TEKNOKA. caylari

arslan_kral
08-11-2005, 21:04
ziyaretine gelecegim TEKNOKA.caylari hazirla.ama simdi degil))

gungor
09-11-2005, 10:42
bendede halen kilitlenme oluyor

Pride
09-11-2005, 10:49
Forumumuza öncelikle hoşgeldin @gungor.
17/10/05 yazılımını yüklediniz mi?...
Doğry bir şekilde ve uygun loader ile yüklemenizi yaptınız mı?...
Kilitlenme sorunu büyük ölçüde giderildi....
Saygılar.

profsulo
09-11-2005, 11:04
ben denedim arkadaşlar 8000 xcam dadonuyor xcrypt mükembel calışıyor



BİLGİ PAYLAŞTIKCA ARTAR

mustafada
09-11-2005, 11:29
umarım yeni yazılımda düzelir.

gungor
09-11-2005, 14:05
pride arkadaşım öncelikle ilgin için çok teşekkürler.Yazılımı resetledikten sonra ve tüm loaderlerle attım bunları teker teker denedim ama yinede donmalar oluyor en fazla sorunsuz yirmi dakika izledim.Elimdeki 8000 x cam plus pcm yi satıp 2000 x cıs olan cihazdanmı alsam sizin öneriniz ne olur bana yardımcı olursanız sevinirim herkeze çok teşekkürler.

sile
09-11-2005, 14:28
ZAplarken cihazın okuma süresini göz önüne almak lazım.Bir kanalı açmadan diğer kanala geçişte sıkıntı olabilir fazla acele etmeden zaplamak lazım.

danger35
09-11-2005, 15:26
kanal geçişindeki kart okuma süreside normal bence yani fta gibi olucak halide yok.)
saygılar...

xyavuz
18-11-2005, 19:23
Ustalar Opus Keyleri Nerden Bulabilirim

Mr_MeMo™
18-11-2005, 20:04
Ustalar Opus Keyleri Nerden Bulabilirim

Burada Bulamazsın Opos forum a bak...

aslan58
18-11-2005, 21:00
Arkadaslar bende Next8000Xcam-plus(PCM1725)var
yeni opos card aldim ve enfazla 10,dakika bakabiliyorum ve alet kilitleniyor
ve arkadan kapayip acmak zorunda kaliyorum
ne yapmam lazim zaten yeni yazilim yükledim
opos takiliyken Emu,yuda kapatiyorum ama yinede nafile

saygilar

cheky
19-11-2005, 20:04
su an icin bu sorun var yeni yazılımda insallah duzelir

xyavuz
22-11-2005, 00:53
mach1 hocam izmir e gelmişsin tanışmak isterdim kıl payı yetişemedim

taha3
22-11-2005, 12:58
Arkadaslar bende Next8000Xcam-plus(PCM1725)var
yeni opos card aldim ve enfazla 10,dakika bakabiliyorum ve alet kilitleniyor
ve arkadan kapayip acmak zorunda kaliyorum
ne yapmam lazim zaten yeni yazilim yükledim
opos takiliyken Emu,yuda kapatiyorum ama yinede nafile

saygilar
Selam:Ayni cihaz bende de var ve butun emulari yukledim olmuyor.
Bundan sonra Mach1 ustadan 1 defaya mahsus Cw au off lu yazilim bekliyoruz.
Saygilar!!!
:bravo: :out: :help:

mach1
22-11-2005, 16:23
Kısmet xyavuz cumartesi 2.5 gibi ayrıldık ordan birdahaki sefere inşallah yada istanbuldaki fuarda belki kimbilir....
taha3 artık au lu ausuz yazılım verilmiyor 8000 lerde eskisi gibi sadece karta yazan olarak veriliyor

taha3
26-11-2005, 02:37
Hocam ya birdefaya mahsus karta yazmiyan yazilim verilebilir mi acaba?
Saygilar!!!

aslan58
26-11-2005, 17:33
arkadaslar bende Next8000xcam-plus(pcm1725)var ve opos card donma yapiyor bugün arkadasa gittim onda Next8000xcam,var donma falan
olmadi beden acaba

saygilar

digicom
26-11-2005, 17:37
cihaz farkındadn veya yazılım farkından dır arkadasım.Bildigin uzere iki cihaz farklı cip ve boartlarda.saygılar...

KANAS
24-03-2006, 17:06
slm arkadaşlar bu donma problemi harbiden inkar edilemez duruma geldi tüm her yerde yerli cihazların kralı olarak belirtildiği halde artık inandırıcılığını kaybetmek üzere bence.. Gerçi problemin yazılım hatası olduğu biliniyorda genede değiştirmek geliyo içimden cihazı bence acilen düzeltilmesi lazım.
Uzmanlarımızın konuya müdahele etmesini bekliyoruz saygılarımızla.... :)

KANAS
24-03-2006, 17:18
Arkadaşlar Next-8000 lere yazılım beklemekten yoruldum ve biraz bazı yerleri araştırdım.Bir arkadaş sayesinde bir site buldum ve buradaki cihazları tek tek inceledim ve Next-8000 XCAM PLUS(PCM1725)cihaza uygun bir yazılım bularak cihaza yükledim.Her şey aynı sadece mavi tuş ekolayzer bölümü yok.Ve böylece donma sorunlarından kurtuldum.XCAM Plus(PCM1725) olanlar deneyebilirler.Ben yazılımı superLoader106 ile yükledim ve cihazı resetledim.
Buyrun yazılımburadahttp://www.echo-sat.com/SW/Echosat/Echosat%20Super%20X50.zip
------------
Benim cihaz xcam plus fakat (PCM1725) DEĞİL acaba bende yüklesem bu yazılımı bir sorun çıkarmı mach1 hocam ne dersin?

Pride
24-03-2006, 18:01
Ne sorun cıkartsın KANAS
Bir dert Yok ki ortada.. Kurallara göre yükle yeterli...Zaman aşımına uğğramış mesajlarla uğraşmayın yaa....