Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next ilk kez sorun yaşıyorum.


denge
17-12-2005, 13:56
1-yazılım yükledikten sonra hazır setting ne zaman attıysam, şifreli kanallar açılmıyor. bu da demektir ki kendin taratacaksın.
2- Bu defa kumandadan ses komut edilmiyor. Bu konuda yardım istiyorum. teşekkürler...

denge
17-12-2005, 13:58
cihazı yazmadık ki.. şimdi soracaklar... next 8000 xcam.....

digicom
17-12-2005, 14:11
Arkadasım;en son yazılımı at ve setting atma!normal network arama yaptır.hiç bir sorun kalmaz.saygılar...

denge
17-12-2005, 14:25
ilgin için dediğin gibi yaptım... yapmasına da kumanda sese hükmetmiyor.

atilim
17-12-2005, 16:27
bu cıhaz eskı kasa 8000xcam mı once bunu bı yaz eger oyleyse cihazı fabrıka ayaralrına cevır ve settın atma cunku settıng attıgın zaman keyler sılınır baska bır cozumu yok yenıden tarattırmak en guzel cozum...hazır settın her zaman sorun cıkaracaktır unutma

tvm45
17-12-2005, 17:09
slm scart la kullanıyorsan vcr değilde tv çıkışındamı bağlı kontrol et...

aslan58
17-12-2005, 17:46
kardes settings aterken superlodar,i kulan o zaman
keysler kayip olmuyor bendede olmustu

halitoz
17-12-2005, 18:01
ilgin için dediğin gibi yaptım... yapmasına da kumanda sese hükmetmiyor.
scartını arkadan alttaki girişe tak ses düzelir..

Tasarım
17-12-2005, 18:11
1-yazılım yükledikten sonra hazır setting ne zaman attıysam, şifreli kanallar açılmıyor. bu da demektir ki kendin taratacaksın.
2- Bu defa kumandadan ses komut edilmiyor. Bu konuda yardım istiyorum. teşekkürler...
Demekki kullandığı settingde emu devre dışı bırakılmış. Setting yükledikten sonra emuyu aktif yap hepsi açılır. Birde Skart kablosunu TV yazan yere tak.

ugursan
17-12-2005, 18:22
ustam nerdesin bir turlu goremedim seni arada bir ugra ozletme kendini daha bir suru sorularim var yok oyle hemen emekli olmakkkk.. ugur

Tasarım
17-12-2005, 18:51
Ben devamlı buradayım uğur sen sorularını sor ben veya arkadaşlar cevaplarını yazarlar :)

crazyturk
18-12-2005, 19:47
1-yazılım yükledikten sonra hazır setting ne zaman attıysam, şifreli kanallar açılmıyor. bu da demektir ki kendin taratacaksın.
2- Bu defa kumandadan ses komut edilmiyor. Bu konuda yardım istiyorum. teşekkürler...
Hazır settingleri attıktan sonra emukeyfly dosyasını yükle çalışır.Emu key yüklemezsen çalışmaz.Emuyuda aktif yapmayı unutma.