Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 2000 x cıs plus kendiliğinden resetlenme

arda 48
16-12-2005, 20:00
bir ay önce 2000xcıs plus aldım.cihazdan çok da memnunum fakat dün akşam kapattım ve bu gün açtığımda cihazı resetlenmiş vaziyette buldum.cihazı disegc motor ile kullanıyorum.kapatırken önce kumandadan ve sonra anahtarlı prizden kapattım.benim anlayamadığım bu resetlenmenin nedeni.yoksa kapatırken sadece bekleme konumuna mı almamız gerekiyor.ve bu böyle ise bunun bir çaresi yok mu.bir de hazır kanal listelerini bir türlü kabul ettiremiyorum ve bunun çaresi ne zaman bulunacak.başka marka cihazların kanal editörleri ile rahat şekilde hazır kanal listelerinde sıralama ve değişiklier yapılabiliyor.bunun next 2000xcıs plus serilerinde de yapılmasını temenni ederim ve bu tür eksikliklerin giderilmesi zaten çok çok iyi olan bu cihazın kıymetini daha da katlayacaktır.bu forumda bakıyorum herkese yardımcı olunuyor ve ben de bir next kullanıcısı olarak yardım ve paylaşımınızdan en iyi şekilde yararlanacağımı umuyorum.tüm mach 1 digital ailesine başarılar diler ve teşekkür ederim.sayglarımla

rohat
17-12-2005, 13:38
sevgili arkadaşım cihazın resetlenmesi pek rastlanan bi durum degil. benim rastladığım cihazı kapatırken yapılması gereken komutların son bulmadan kapatılması durumunda reset çekmesi ve buda doğaldı...sana şunu söyleyebilirim cihazını kapatırken acele etme tüm işlemleri bitsin sonra kapatman....

MasteR
17-12-2005, 14:17
2000 serisi settingleri ancak aynı modeller için yüklenebiliyor xci settingini xcis e atamazsınız. Kendinize bir setting hazırlamanızı öneririm fakat yazılım değişikliklerinde settingi tekrar yapmak gerekebiliyor.